nextmatch-1

Vrouwen

NEXT MATCH • Feyenoord ontvangt PEC Zwolle

Saskia

Afgelopen zaterdag was het feest op Varkenoord, want de ploeg uit Zuid heeft in de stadsderby de ploeg uit Kralingen met 2-1 verslagen. Komende zondag hoopt Feyenoord dit voort te zetten met een overwinning, wanneer het team het thuis opneemt tegen PEC Zwolle. 1908.nl blikt alvast vooruit.

De tegenstander
PEC staat op een mooie 6e plek in de ranglijst van de Azerion Vrouwen Eredivisie, maar zit de laatste weken in een mindere periode. Uit de laatste 5 competitiewedstrijden hebben ze slechts 3 punten gepakt. Ook in de beker was er geen succes: PEC Zwolle verloor met 1-2 van Fortuna Sittard. Afgelopen week bleef het team steken op een 0-0 gelijkspel tegen ADO Den Haag.

Onderlinge resultaten
De onderlinge duels zijn bijna altijd spannend. De eerste onderlinge ontmoeting werd gewonnen, de laatste ging verloren. De duels daartussen eindigden alle 3 in een gelijkspel.

Seizoen Thuis Uit Uitslag
23/24 PEC Zwolle Feyenoord 2-0
22/23 Feyenoord PEC Zwolle 1-1
22/23 PEC Zwolle Feyenoord 0-0
21/22 Feyenoord PEC Zwolle 2-2
21/22 Feyenoord PEC Zwolle 1-0

Vorm (competitie)

Feyenoord 🟢🔴🟢🔴🔴
PEC Zwolle 🟠🔴🔴🟠🟠

Voorspelling 
Feyenoord laat de voorbije weken duidelijke verbeteringen zien op het veld. Het spel van het team geeft voldoende reden om met vertrouwen uit te kijken naar het duel tegen PEC Zwolle. Gezien de stand wordt het zeker geen gemakkelijke opgave, maar een resultaat moet er, zeker gezien de opmars van Feyenoord, absoluut in zitten.

De wedstrijd wordt zondag 10 maart om 14:30 uur gespeeld op Varkenoord. De wedstrijd is in handen van scheidsrechter Hoogendijk en wordt geassisteerd door Du Toy van Hees en Oudendijk. Hoogendijk heeft Feyenoord dit seizoen nog niet gefloten. 

Niets missen van het nieuws rondom Feyenoord Vrouwen? Volg ons dan nu via Instagram en ons X-account!

Delen

Reacties

Hoe is het met de Bolle van Zwolle? Of het Lek van Pec?