nextmatch-ado-feyenoord

Vrouwen

NEXT MATCH • Feyenoord V1 bekert tegen ADO Den Haag

Van de redactie

Komend weekend worden bij de vrouwen de achtste finales in de TOTO KNVB Beker gespeeld. Feyenoord Vrouwen reist vrijdagavond af naar Den Haag voor de wedstrijd tegen ADO. De aftrap van het duel is om 20:00 uur in het Bingoal Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Wendy Gijsbers. 

Tegenstander
ADO doet het op dit moment in de competitie goed. De vrouwen van 'Alles Door Oefening' Den Haag zijn opgeklommen naar de 5e plaats op de ranglijst in de Azerion Vrouwen Eredivisie. De afgelopen weken zijn de resultaten van de ploeg uit de Hofstad goed. Na verloren te hebben van de nummer drie op de ranglijst PSV wonnen de Haagse vrouwen uit met maar liefst 0-4 van Fortuna Sittard en 2-0 thuis tegen AZ. 

Laatste 5 onderlinge duels
Onderling ontlopen de 2 ploegen elkaar niet veel. Zeker de laatste twee seizoenen liggen de uitslagen dicht bij elkaar met Feyenoord als winnaar.

Seizoen Thuis Uit Uitslag
23/24 Feyenoord ADO Den Haag 1-1
22/23 Feyenoord ADO Den Haag 1-0
22/23 ADO Den Haag Feyenoord 0-2
21/22 Feyenoord ADO Den Haag 0-5
21/22 Feyenoord ADO Den Haag 1-1


Vorm

ADO Den Haag 🟢🟢🔴🟢🔴
Feyenoord 🔴🟢🔴🔴🟠


Voorspelling
Vorig jaar strandde Feyenoord al in de achtste finale van het toernooi, toen PSV met 1-4 te sterk was. Dit seizoen hoopt de Rotterdamse ploeg tegen ADO, de nummer 5 van de Azerion Vrouwen Eredivisie, wel de volgende ronde te bereiken. Hebben de vrouwen zich na afgelopen weekend voldoende weten op te laden om te knallen?

De wedstrijd wordt vrijdag gefloten door mevrouw Gijsbers en zij wordt hierbij geassisteerd door de heren Van 't Veer en Gerritsma. De aftrap vindt om 20:00u plaats in het Bingoal Stadion.

Niets missen van het nieuws rondom Feyenoord Vrouwen? Volg ons dan nu via Instagram en ons X-account!

Delen

Reacties

Nog geen reacties