fey-excfey

Vrouwen

NEXT MATCH • Feyenoord Vrouwen: Feyenoord - Heerenveen

Saskia

The only way is up! Lager kan Feyenoord Vrouwen niet afzakken. Na 5 wedstrijden staat het team nog steeds op 0 punten. Komende vrijdag gaat Feyenoord wederom proberen de neerwaartse spiraal te doorbreken en punten te pakkken. Afgelopen zondag is een dag om snel te vergeten: Ondanks het betere spel sleepte Excelsior de winst uit het vuur. Tegenstander vrijdag is SC Heerenveen.

Zondag was zeer teleurstellend: Feyenoord was zeker de bovenliggende partij, maar zolang je niet scoort heb je niet gewonnen. De gevaarlijkste Feyenoorder in de 1e helft was Van der Sluijs, maar zij werd in de rust gewisseld door Henry. Henry speelde zeker geen verkeerde wedstrijd, maar misschien moeten ze het samen eens gaan proberen in de aanval.

De tegenstander

Tegenstander komende vrijdag is SC Heerenveen. SC Heerenveen is een club die al sinds het begin van de Vrouwen Eredivisie meedoet, maar nog nooit prijzen heeft gewonnen. Ook de Friezen kennen een dramatische seizoensstart: 4 gespeeld en 0 punten. Als Feyenoord wil winnen, dan is dit de uitgelezen kans voordat er een Interland-periode start. Beide ploegen hebben de punten keihard nodig, maar de druk ligt volledig bij Feyenoord.

Onderlinge resultaten

Kijkend naar de resultaten van de eerste 2 seizoenen, dan werken de statistieken niet echt mee: Alleen in de allereerste Eredivisie wedstrijd van Feyenoord thuis tegen Heerenveen werd een punt gepakt. Verder hebben de Friezen alles gewonnen.

Gelukkig zijn resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. 

Datum Thuis Uit Uitslag
03 september 2021 Feyenoord SC Heerenveen 2-2
20 mei 2022 SC Heerenveen Feyenoord 2-0
20 november 2022 SC Heerenveen Feyenoord 1-0
10 februari 2023 Feyenoord SC Heerenveen 1-2

Vooruitblik

Geen woorden maar daden, dat is weinig meer passend geweest. Aan inzet zal het niet liggen.

De wedstrijd wordt vrijdag 20 oktober om 19:30u gespeeld op Varkenoord. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop van Feyenoord. Alle support is welkom!

Delen

Reacties

Ik snap niet na zo goed seizoen vorig jaar dit tweede seizoen zo kansloos is? Gelukkig is Rome ook niet in een dag gebouwd, al kunnen wij als Feyenoorders het wel snel afbreken😂hopelijk om de omkeer nu. Succes dames💋