Gerucht
slot-2

VK Sportphoto

Nieuws

'Nieuwe Feyenoord-documentaire onder Slot onwaarschijnlijk'

Twan

Supporters hoeven in de nabije toekomst geen nieuwe Feyenoord-documentaire te verwachten. Volgens  Chris Woerts ziet trainer Arne Slot dit namelijk niet zitten. Dit vertelt de sportmarketeer aan Voetbal International.

Toen Dick Advocaat aan het stuur stond kwam de Disney+ documentaireserie 'Dat ene woord' uit. De documentaire werd goed bekeken op de streamingdienst, en Feyenoord verdiende miljoenen met de deal. 

Disney+ zou volgens Woerts op het succes voort willen borduren, en hierover met Feyenoord in contact zijn. Maar de huidige Feyenoordtrainer ziet een nieuwe samenwerking nu, en waarschijnlijk in de toekomst ook, niet zitten. Over de status van de onderhandelingen tussen de streamingdienst en Feyenoord is overigens weinig bekend.

Bij het maken van de documentaireserie 'Dat ene Woord' werd volledige toegang verleend tot alle ruimtes van het trainingscomplex. Dick Advocaat gaf na afloop aan spijt te hebben van de keuze. Hij stond het destijds toe omdat Feyenoord er geld mee kon verdienen, maar ondervond dat hij door de camera's onmogelijk zichzelf kon zijn.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kan alleen maar onrust veroorzaken. Alle akkefietjes die normaal binnenskamer blijven worden door de media breed uitgemeten.

1x was leuk, niet meer doen. Wat is 3 miljoen in de voetbalwereld tegenwoordig?
Kunnen ze de boetes betalen van betalen voor die doorgesnoventuig.Wat erover is de schade voor de stadions die ze slopen
Beter kampioen worden en champignonsleage halen, dat levert ook miljoenen op.
Ga maar een documentaire maken als we wat winnen. Dat zijn toch vaak de betere documentaires. Ik zou al dat cameravolk in de kleedkamer, en rondom de trainingen, na een week al beu zijn.