Primeur Bevestigd
nk202445-nka7240

VK Sportphoto

Transfers

Nieuwe verhuurperiode Osundina lonkt

Bombarda

Feyenoord lijkt Korede Osundina komend (20) seizoen opnieuw uit te lenen. De 20-jarige Amerikaan kwam vorig jaar over van alliantieclub Orange County en werd direct gestald bij FC Dordrecht, waar hij ook nu weer meedraait met de voorbereiding.

Osundina draait namelijk mee met de eerste trainingen van de Schapenkoppen, waar nieuwkomer Melvin Boel aan het roer staat. De oud-trainer van Feyenoord onder-21 volgt de naar Triestina vertrokken Michele Santoni op aan de Krommedijk. Osundina is al weer gesignaleerd in Dordrecht.

Wat eerder al in het laatste Squad Depth artikel geschetst werd, lijkt werkelijkheid te worden: een nieuwe uitleenbeurt van Osundina aan Dordrecht lonkt voor Feyenoord. De linksbenige aanvaller ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam. Maandag start hij al met trainen bij de Schapenkoppen.

De Amerikaan kwam afgelopen seizoen tot 31 officiële duels (1208 speelminuten) voor de Dordtenaren. Hij scoorde daarin 4 maal en leverde 5 assists af. Zijn ingeschatte marktwaarde ontwikkelde zich volgens Transfermarkt door tot een bedrag van 350.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi, daar kan hij lekker minuten maken! @Bombarda Hoe kijkt Feyenoord naar deze jongen? Iemand voor de alliantie en daarna doorverkopen, of potentie voor het eerste van Feyenoord?
Tenzij het veranderd is was het er niet 1 met potentie voor het eerste.