Pedersen

VK Sportphoto

Nieuws

Oefenduel met Club Brugge best bekeken Feyenoord-livestream ooit

Stan

Sinds vorige week maandag is de selectie van Feyenoord weer volop in training in aanloop naar de nieuwe voetbaljaargang. Dat de Feyenoord-supporter zin heeft in het nieuwe seizoen blijkt wel uit het aantal mensen dat op YouTube de livestream van de oefenwedstrijd tegen Club Brugge bekeek. Maar liefst 227.000 kijkers zagen gisteren hoe de ploeg van Arne Slot de Belgen met 2-0 versloeg. Een absoluut record op het YouTube-kanaal van de Rotterdammers. 

Het vorige record lag in handen van de oefenwedstrijd Feyenoord - NAC Breda, dat vorig jaar zomer werd afgewerkt. In totaal 181.000 online toeschouwers waren getuige van de 6-1 overwinning die destijds op de Bredanaars geboekt werd. Andere veelbekeken livestreams zijn die van de oefenduels tegen Union Sint-Gillis (155.000) en Red Bull Salzburg (140.000) van afgelopen seizoen, en de eerste wedstrijd van de huidige voorbereiding tegen PEC Zwolle (152.000).

Feyenoord zendt doorgaans de eerste oefenwedstrijden van het seizoen uit via het eigen YouTube-kanaal. Later in de voorbereiding zijn de wedstrijd meestal te zien via ESPN, waarop ook de competitiewedstrijden te bekijken zijn. 

Delen

Reacties

Doe dan wat aan die godvergeten *** cameras
Nu nog een goede verslaggever, tsjongejonge wat voor een holbewoner was dat zeg!!!
Nou, dan mag jij het lekker de volgende keer doen.
Goede ontwikkeling, nou voor die partytenten nog een oplossing verzinnen.
SICK!!

Moet je nagaan hoeveel kijkers als straks ivanusec en zakharyan meespelen 🤪
Dat tekent maar weer hoe groot deze club is. De meeste Nederlandse clubs halen dit soort cijfers niet eens met echte competitiewedstrijden.