hoffenheim

Nieuws

Oefenwedstrijd met Hoffenheim zal 120 minuten duren

Stan

Het oefenduel dat Feyenoord zaterdag speelt tegen het Duitse TSG 1899 Hoffenheim, zal bestaan uit vier kwarten van 30 minuten. Met de honderdtwintig minuten durende oefenpot wordt het trainingskamp in Saarfelden afgesloten. De wedstrijd zal live te volgen zijn via het YouTube-kanaal van Feyenoord.

Door de opzet van dit oefenduel krijgt Slot de gelegenheid zowel zijn basiself als reservespelers genoeg speeltijd te geven, voordat het trainingskamp ten einde komt. Feyenoord vertoeft sinds afgelopen maandag in Oostenrijk en begint morgen alweer aan de laatste trainingsdag. Ook vandaag staan er twee trainingen op het programma.

De oefenwedstrijd zal voor de supporters die met beide clubs zijn meegereisd naar Oostenrijk, helaas besloten zijn. Vooral de Duitsers betreuren die beslissing. Desondanks is het duel, dat om 13:00 zal worden afgetrapt, te bekijken via een livestream op YouTube.

Delen

Reacties

Feyenoord en Hoffenheim willen een besloten wedstrijd spelen maar hebben een stadion uitgekozen waar dat helemaal niet lijkt te kunnen.
Vraag me af waarom er nu bij diverse topics de reactiemogelijkheid is weggehaald. Ik begrijp ook wel dat er veel nonsens was met o.a. al die onzinvragen aan FTM, maar het haalt ook de charme wat weg nu.
Waarom kan er niet meer gereageerd worden op de nieuwe topics?
Soms is de reactiemogelijkheid idd (even) afwezig. Maar het lijkt erop dat dat eerder een technisch dingetje is dan een keuze van de webbeheerder.