Betrouwbaar
arsen-zakharyan-fc-dynamo

FC Dynamo

Transfers

'Feyenoord heeft maximum bedrag in gedachte voor Zakharyan'

FeyenoordTM

Feyenoord kreeg recentelijk via zaakwaarnemersbureau Muy Manero Dynamo Moskou-speler Arsen Zakharyan aangeboden. Het Russische SportExpress heeft donderdagmiddag meer te melden over de eventuele transfer van de aanvallende middenvelder.

Volgens het genoemde medium weigert Feyenoord om verder te gaan dan een vast bedrag van acht miljoen euro voor de diensten van Zakharyan, die in Rotterdam de naar Fenerbahçe vertrokken Sebastian Szymański op kan volgen. Eerder werd bekend dat Feyenoord voor dat bedrag net iets meer dan de helft van de transferrechten in handen zal krijgen.

In het seizoen 2022/23 scoorde Zakharyan vijf doelpunten en gaf hij tien assists in zevenendertig wedstrijden voor Dynamo. Transfermarkt schat de waarde van de Rus in op vijftien miljoen euro. Zakharyan heeft een clausule in zijn tot medio 2024 doorlopende contract staan waarmee hij tegen vijftien en een half miljoen euro op te halen is voor de volledige transferrechten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat kan toch niets worden? Of bieden ze dit voor 60% van de transferrechten? Zoals bij Gimenez?
Dat was idd het 1e verhaal. Nu staat er ruim 50%
We hebben uitleg gekregen hoe het financieel zit en dat we niet alles uit kunnen geven 1 op 1 wat binnenkomt met transfers.

Maar al zou het de helft zijn dan moet er toch meer mogelijk zijn?

We hebben aan het begin van afgelopen seizoen door geld dat werd verdiend in de Conference Leauge en de hoge verkopen een heel nieuw elftal neergezet.

Zerrouki konden we in de winterstop weer een bod op doen met geld wat we nog hadden en een gedeelte waarschijnlijk van zo'n 10mil.binnengehaald in de Uefa Cup.

Dit jaar hebben we Kokcu voor 25mil.+makkelijke bonussen verkocht.30 mil.CL geld en dan nog zeker 6 mil.aan verkopen en opleidingsvergoedingen.Denk aan Azarkan,Dermane,Bozenik,Tabouni enz.

We hebben dus op dit moment van dat geld met Beelen en vd Belt zo'n 3 mil.uitgegeven.

Dan zou je toch zeggen dat er wel iets meer mogelijk moet dan een max van 8mil?
Of het moet een keus van Feyenoord zijn,dat het niet uitmaakt wel speler er ook intresse voor is en wat een talent of buitenkans ook.Dat ze dat risico niet willen nemen en gewoon voor niemand meer als 8 gaan betalen
Ik denk dat je tot aan je middel in de financiële boekhouding moet zitten om hier een goed oordeel over te kunnen geven. Voorzichtig aan doen, is niet onverstandig. Stel dat we volgend jaar derde worden. Ook dan moeten we gezond verder kunnen gaan.
Het duurt te lang we wachten al een tijdje het duuuuurrttt teeeeeeee laaaaaaangggf oohhh oohhh💰💰
weet je niet kan voor een deel van de transferrechten zijn
Ja voor 50% zoals er staat dan niet interessant
Bij Santi is die regeling anders meer als goed uitgepakt, en zeker als je procenten bij kunt kopen heb ik helemaal geen problemen met dit soort deals.
Juist wel je kan het verhogen door in termijnen te betalen.
@FTM gaat de naam van Wijnaldum nog rond in de wandelgangen?
Ik ben speciaal voor jou gaan inloggen; NEE, Wijnaldum voegt niks toe, komt handelingssnelheid tekort, blessuregevoelig, niet meer de Wijnaldum van Liverpool en is gewoon ONTZETTEND DUUR
Ik vraag het ook niet aan jullie. Ik vraag het aan @FTM ik ben gewoon benieuwd naar de alternatieven.
FTM heeft een heel supportteam achter de hand die hem ondersteunen… 😎
Als ik het allemaal zo lees dan kunnen we Zakharyan uit ons hoofd zetten dus. Die gaat dus niet komen. Hopen op wederom een onbekende topaankoop uit de koopjeshoek dus!
Dit wordt niks. Iemand die 15 mil kost, krijs je natuurlijk nooit voor 8 mil.
nooit van deel van de transferrechten gehoord?
Precies hopelijk zetten ze nu eens door en halen een 10 want wie moet er anders spelen die het gewenste niveau aan kan?
⏳ word tijd dat er iets gebeurd !
We worden weer lekker gemaakt met de mooiste namen, en uiteindelijk.....komen zowel Isaksen als Zakharyan en ik denk ook Ivanusec niet🙈
Wagner love en Tymosjtsjoek praktijken
Wel opvallend dat we blijkbaar (nog) steeds niet over die grens van 8mil aan vaste fee willen/kunnen. Timber, Zerrouki, Senesi, etc. de duurste aankopen afgelopen jaren is allemaal tussen de 7 en 8mil vast. Je zou denken met de resultaten van afgelopen 2 jaar kan het plafond wel iets omhoog, maar blijkbaar is er financieel toch niet zoveel extra ruimte.
Lekker verder kijken. Dit wordt een transfer van de lange adem (wordt later in de markt wel goedkoper) en daar is nu geen tijd meer voor. Er zijn genoeg alternatieven
Eerste Armeen bij Feyenoord!
@ftm weten we hoe zijn club denkt over deze constructie en is het de bedoeling dat we dan ook (verplicht) de overige rechten moeten kopen?
@FTM hoe staat t met interesse Pedersen? in mijn ogen is brenet duidelijk een upgrade en het levert je nog meer knaken op ook. Hoe staat het verder met Antonucci en Kasanwirio? Die 2 verkopen om salarisbudget vrij te krijgen lijkt me een top idee. Dan is de middelmaat ook eindelijk een eind uit de selectie weggepoetst.
Op basis van wat is Brenet een upgrade? Hij is 29 jaar oud en heeft 1 redelijk seizoen in zijn leven gespeeld.
Brenet aan de bal echt duidelijk 2 klasse beter. Dus in dat opzichte een dikke upgrade. Dat hij wat ouder is, das een feit maar lijkt me gen probleem voor je back-up back.
Een backup die gaat morren als hij niet speelt heb je niet veel aan. Heeft Feyenoord afgezegd vorig jaar ondat hij geen garantie op speeltijd kreeg. Is bij Twente uit de selectie gezet omdat hij ging muiten toen hij op de bank moest plaatsnemen.
Nogmaals, op basis van wat? Het ging mij niet om de leeftijd, maar om het feit dat hij al ruim 10 seizoenen meedraait en welgeteld 1 leuk seizoen heeft gedraaid.
Geen concrete aanbiedingen op Pedersen, Geertruida en Kasanwirjo voor nu
Dan zal het nog steeds kunnen voor 51 procent van de rechten. Weet niet of feyenoord daar zin in heeft. Gewoon next
Niks next. Je kunt waarschijnlijk een percentage bijkopen. Ik denk dat bijna iedereen wel ziet dat dit een speler van de buitencategorie is die je normaal gesproken binnen 1-2 seizoenen doorverkoopt aan een Europese topclub. Als hij haalbaar is op deze voorwaarden (wat ik betwijfel) moet je dat altijd doen. Dit is een speler die je verder brengt.
Dat lijkt op eenzelfde constructie als bij Santi?
Ik denk dat Feyenoord daarop aanstuurt. Ik vrees wel dat het gewoon niet gaat lukken om deze speler tegen die voorwaarden los te weken. Hopelijk kan Feyenoord het bod toch nog wat opschroeven en Dinamo wat water bij de wijn doen en vinden de clubs elkaar toch. Je ziet gewoon de klasse ervan af druipen. Ik ben wel benieuwd wat de speler zelf wil. Hopelijk weet Slot hem nog te bewerken 😉
Zakharyan is een jonge speler met potenties van buiten categorie. Ik denk dat DtK de weg van de lange adem wilt volhouden. Hopend dat Dinamo eindelijk toch toehapt.
@FeyenoordTM, op voetbalprimeur.nl hadden ze erbij gezet dat een deal heel ver weg is omdat Dynamo Moskou meer wil. Komt dat overeen met jouw info?
Sinds het begin is het niet heel realistisch, maar wel mogelijk. Feyenoord heeft vast, maar dient nu niet los te laten en dan vervolgens doorpakken.
Ja en hoelang gaat dat allemaal weer duren,zijn er nog andere opties @FTM?
En als er dan mis gegrepen word is er een mooi Aursnes scenario... Inclusief Timber dan maar op de lege plek zetten als noodgreep...
Doorpakken? Dat doen ze toch totaal niet?
De kans lijkt me klein dat hij komt als ik dit lees. Er zijn genoeg clubs die meer op tafel kunnen leggen voor een begaafde speler. Als Dinamo en de speler zelf wel geïnteresseerd zijn om hem naar Feyenoord te laten gaan via een Gimenez constructie, waarbij je ook percentages kunt bijkopen, lijkt me dit een absolute aanwinst vergelijkbaar met Szymanski en met misschien nog wel meer potentieel
Willen niveau hoger qua spelers maar willen voor een appel en een ei op de eerste rij zitten...
Wil je betere spelers en dit jaar weer kunnen vlammen moeten we geld uitgeven. Top speler dit man.
Ziet iedereen toch en waarom heeft Feyenoord anders interessen omdat hij er niks van kan?
Als je dan hem zo graag wilt waarom betaal je dan niet gewoon?
Plus ik heb hem een aantal keer zien spelen hele goede speler.
Hebben het geld nu willen weer kampioen worden om cl ook volgend jaar te halen dan moet je toch wat.
Nou ik zie dat niet hoor, ik zie hem nooit spelen en hij is aangeboden bij Feijenoord. Daarna hebben ze zeker interesse getoond. Maar ik snap wel wat Feijenoord probeert om het zelfde traject in te gaan als met Santi. Op zich een goede constructie. Waar je niet gelijk al je geld kwijt bent. Maar wel rechten hebt.
@FeyenoordTM Denkt Feyenoord dat ze hier echt een kans mee maken of dat het heel moeilijk word. Ik denk namelijk dat het met 8 miljoen nu en met een Gimenez-plan het moeilijk word om hem over te nemen.
@FTM, kan Feyenoord dat een zelfde constructie maken als bij Santi of doen die russen hier niet aan mee?
Wilden ze bij Szymanski in ieder geval niet aan - maar die vroeg ook buitensporige aanvullende salariseisen.
Maar zou Feyenoord dan tevreden zijn met 50/60% rechten want dan word winst maken op hem toch een lastig verhaal
Als hij zo goed is als geclaimd wordt dan verkoop je hem echt wel voor meer dan 30 miljoen. Waarmee je dus makkelijk die 8 miljoen investering terugverdiend.
Denk dat de Russen geen lange termijn aankopen willen. De oorlog en veranderende regels FIFA geeft hun een behoorlijke dosis onzekerheid.
Dus die willen boter bij de vis
@FTM denk je dat het goed kan gaan komen met 8 miljoen? Of wilt dynamo meer?
Dus eigenlijk is het nu afwachten hoe Dinamo hier op gaat reageren..?
Er zal toch wel een club zijn die kapitaalkrachtiger is en meer kan/wil bieden? Of wil hij zelf graag deze kant op en maken we een kans.
Ik denk dat 8 miljoen recht geeft op een deel van de transferrechten? Zoiets als bij Gimenez.
Wat betekent dit dan, heeft Feyenoord nog een kans of wordt hiermee een transfer erg moeilijk?
@FTM hoe schat jij de kansen in voor Feyenoord in deze? En pakken ze hier op door na Ivanusec?
Klein. Maar kan goed, wat je stelt.
Moet ivanusec eerst wel.rondkomen
Het reactie-systeem werkt weer! ;-)