schermafbeelding-2024-05-02-om-201605

Nieuws

Oefenwedstrijd tegen Benfica in Portugal ook toegankelijk voor uitsupporters

Stan

Bij de oefenwedstrijd die Feyenoord op zondag speelt tegen SL Benfica, zijn uitsupporters van de Rotterdammers welkom. Dat meldt de club maandag op de website. Het duel wordt gespeeld in het kader van de Eusébio Cup, dat plaatsvindt in het stadion van de Portugezen, in Lissabon.  

Feyenoord komt met de volgende informatie omtrent de kaartverkoop: 

Niet omwisselen
Er hoeven geen tickets te worden omgewisseld. Op vrijdag 26 juli voor 15:00 uur wordt het ticket dat toegang tot het uitvak verleent ingeladen in je ticketshop account onder 'Mijn tickets', in het account van de supporter voor wie het ticket is gekocht. Het ticket kan worden gescand vanaf je telefoon en hoeft dus niet te worden geprint. De order is terug te vinden onder 'Mijn bestellingen'.

Uniek op naam
Er kan door iedere Feyenoord supporter een onbeperkt aantal tickets worden gekocht. Supporters hoeven dus niet in het bezit te zijn van een uitkaart 2024-2025. Tickets dienen wel bij aanschaf uniek op naam te worden gezet.

Verkoopperiode
- maandag 8 juli 15:00 uur tot vrijdag 26 juli 12:00 uur
Alle Feyenoord supporters kunnen een onbeperkt aantal tickets kopen. De prijs voor een ticket is €30,00 en er zijn in totaal 480 tickets beschikbaar.

Delen