Bevestigd
Tidjany Touré / Gil Vicente

Afbeelding via gilvicente_fc op X | Edit 1908.nl

Transfers

Officieel • Gil Vicente licht koopoptie Touré

FeyenoordTM

Tidjany Touré gaat deze zomer definitief de overstap maken naar Gil Vicente. De 21-jarige Franse aanvaller kwam dit seizoen al op huurbasis uit voor de club uit de Primeira Liga, de hoogste divisie in Portugal, en had in De Kuip nog een contract tot medio 2025.

Touré werd medio 2022 overgenomen van Paris Saint-Germain en begon bij Feyenoord aanvankelijk in het Onder 21-team. In de winterstop van dat seizoen werd de Fransman verhuurd aan FC Dordrecht, waar hij een uitstekende indruk achterliet. Ook zijn huidige verhuurperiode bij Gil Vicente werd een succes waardoor hij nu definitief naar Portugal zal vertrekken.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is het bekend wat Feyenoord ongeveer vangt?
@FeyenoordTM Willen we die Máximo Perrone nog huren van City?
@FeyenoordTM wel verontrustend dat John de Wolf bij een schnabbel afgelopen woensdag aangeeft dat hij Pusic de meest logische opvolger vind van Slot. Hopelijk is dit geen voorbode, want dan verwacht ik toch wel een downfall hoor.
Meen je dat nou? Als je het aan mij vraagt: te idioot voor woorden. Waar was dit?
niet mijn verhaal hoor, maar las dit op het X kanaal van @bartkester. Hij zag het niet gebeuren geloof ik dat het Sahin zou worden geloof ik en vond Pusic een logischere kandidaat. Stond ook dat hij geen invloed heeft op de keuze
Tja, maar gaan we nu iedere ‘gek’ die wat uitkraamt een podium geven? We weten het waarheidsgehalte niet, noch de context waarin het gezegd zou zijn. Laten we de berichtgeving beperken tot mensen met enige statuur. Journalisten, befaamde x-kanalen en last but not least: onze TM.
Ene Bart Kester. Kwam John dinsdag op een voetbalveld tegen.
https://x.com/bartkester/status/1794038929500307678
Los van dit misschien inderdaad niet de juiste keuze is. Die man mag toch een mening hebben? Wil niet zeggen dat dit de richting gaat worden.
@1908 is er al nieuws over een mogelijke trainer?? Ik vind het heel stil.. ik hoop op de trainer van bodo glimt, of Potter. Pusic schijnt t prima naar z’n zin te hebben in Oekraïne dus dat gaat m niet worden heb ik hier en daar gelezen.
Wat denk je nou? Dat er nieuws is en het achterwege gelaten wordt? Of dat er nieuws is en het naar buiten gebracht wordt omdat jij dat vraagt? De antwoorden zijn 2 keer nee. Heb toch gewoon geduld, wat heeft het nou voor zin dat tig personen dat hier steeds weer blijven vragen 🤷🏻‍♂️
@FeyenoordTM verwacht jij dat we nog een nummer 10 gaan halen? (Type tilman / szymanski).

Stengs komt toch uit de koker van Slot is en qua pressing en scorend vermogen op 10 niet wat we verwachten toch?
Vond hem een leuker profiel hebben dan een sebaoui. Trok vorig jaar de kaar bij een dramatisch sordt en nu bij vlagen ook op een veel hoger niveau leuke dingen laten zien. Met sebaoui en toure op de flanken had dordt dit jaar wel top2 geindigd
Mooi, dan hoeven we ons over hem ook geen zorgen meer te maken ;-)
Schuift het nog een mooie bedrag?