Betrouwbaar
sebaoui-2

Feyenoord.nl

Transfers

Officieel: Ilias Sebaoui maakt overstap naar Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord heeft Ilias Sebaoui van K. Beerschot V.A. vastgelegd en verhuurt hem per direct voor een seizoen aan FC Dordrecht. De 21-jarige Marokkaans-Belgische aanvallende middenvelder tekende vrijdagochtend in het Perscentrum van De Kuip een tweejarig contract tot medio 2025 met een optie voor nog een jaar.

‘Met Ilias halen we een jonge speler in huis die enkele seizoenen geleden bij Beerschot is doorgebroken op het hoogste niveau in België en daar een van de revelaties was’, zegt Mark Ruijl, Head of Scouting van Feyenoord. ‘Ilias is een speler met veel voetbalgogme, die tevens over een goede individuele actie beschikt. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en is in onze optiek uitermate geschikt voor het Nederlands voetbal. Met de door ons geboden begeleiding denken wij dat hij nog mooie stappen kan maken.’

‘Het is voor mij een onbeschrijfelijk gevoel om bij Feyenoord een contract te mogen ondertekenen’, zegt Sebaoui. ‘Ik ben trots om hier te zijn en erg blij met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken. Tijdens mijn verhuurperiode bij FC Dordrecht wil ik zo veel mogelijk speelminuten maken en mij zodoende verder ontwikkelen als speler.’

Sebaoui doorliep sinds zijn achtste jaar de gehele jeugdopleiding van K. Beerschot V.A. en debuteerde op 27 oktober 2021 in het eerste elftal tijdens de gewonnen bekerontmoeting met Francs Borains (0-4). In totaal kwam de aanvallende middenvelder tot 44 officiële wedstrijden voor de club uit Antwerpen.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waarom deze jongen uitlenen aan Dordt als hij al een revelatie in de hoogste Belgische klasse was?
Begrijp ik. Maar als hij zo goed is, zou hij onder Slot ook speeltijd gaan krijgen.
@FTM wat voor transfersom is hiermee gemoeid? En wat vind je zelf van deze fc dordt constructie?
Ben erg benieuwd naar dordt volgend seizoen. @ftm weet jij wat we voor hem hebben betaald?
******, in hoeverre is dit gerucht juist?

'Feyenoord houdt middenvelder van Stade Reims in de gaten'
30 juni 2023 14:46
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots
9 reacties
Feyenoord zou geïnteresseerd zijn in Martin Adeline van Stade Reims, zo meldt 90football op Twitter. Adeline is een 19-jarige centrale middenvelder.


De international van Frankrijk onder 20 heeft in het afgelopen seizoen zeven keer meegedaan bij Reims. In totaal staat de teller al op 17 wedstrijden voor de hoofdmacht, daarin scoorde Adeline vier doelpunten en was hij eenmaal de aangever. Het is niet bekend wat voor bedrag Reims, de nummer elf van het afgelopen seizoen in de Ligue 1, in het hoofd heeft voor de middenvelder.
Ik vind deze samenwerking dus echt vermakelijk
In de zin van dat je de samenwerking als iets positiefs ziet?

Ik zie het zeker als positief en ik hoop ook dat Excelsior doorpakt met Benita en Taabouni.
Hopen op veel speelminuten voor die gasten en leuk om te volgen komend seizoen.
Wanneer worden er eens spelers voor 1 gehaald,de voorbereiding begint al snel...
Al paar keer gezegd... Na 1 juli omdat dan het nieuwe financiële boekjaar begint...
Pas vanaf morgen. Op 1 Juli begint het nieuwe boekjaar. Buiten dat ze gewoon zonder paniek op de transfermarkt rond kijken zullen ze daar ook wel een beetje opgewacht hebben.
je stond zeker achteraan in de rij , toen het geduld werd uitgedeeld zeker? de langspeel plaat die je dagelijks afspeelt begint namelijk zeer vermoeiend te worden! de window is net beginnen man!!!
Nou de voorbereiding begint bijna wil je goed aan de competitie beginnen dan moet je zo snel mogelijk nieuwe spelers er bij hebben zodat ze kunnen wennen aan alles. Kijk maar toen tijdens de wk break toen zij er echt stappen gemaakt tijdens alle trainingen
Er zijn er al 4 binnen en dan zou voor szymanski eigenlijk ook al alles rond zijn begreep ik.
Weer eentje uit het Slot netwerk.
@FTM Is Isak Hien nog haalbaar voor Feyenoord, en zo ja is het dan ook een optie?
Nu noy die gast dje in spanje speelt en dan moeten we toch wel eerste team spelers halen.
Wordt wel moeilijker nu hij een basiskracht is bij Venezuela.