Betrouwbaar
beelen-feyenoordweb

@PECZwolle [Twitter] | Edit KayneKVisuals

Transfers

'Eerste Rotterdamse bod op Beelen afgewezen'

FeyenoordTM

Nadat eerder AZ en FC Twente zich al hadden gemeld voor PEC Zwolle-verdediger Thomas Beelen, werd vrijdagmorgen op deze site exclusief onthuld dat ook Feyenoord zich in de strijd om de 22-jarige verdediger heeft gemengd.

De Stentor voegt aan het nieuws toe dat de Rotterdammers deze week een eerste bod hebben neergelegd bij PEC Zwolle. Dat openingsbod is door de club uit Overijssel afgewezen. De krant schrijft: Het bod van Feyenoord komt lang niet in de buurt van de vraagprijs van PEC Zwolle, namelijk zo'n drie miljoen euro.

De verdediger raakte eerder met De Stentor in gesprek over de belangstelling van AZ en FC Twente: "Ik weet dat de interesse er is en ik denk dat het mooie clubs voor mij zijn om mezelf door te ontwikkelen. Al zou dat natuurlijk ook bij PEC Zwolle kunnen."

De rechtsbenige Beelen was afgelopen seizoen goed voor dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor een goal en vier assists. Beelen loopt medio 2025 uit contract en vertegenwoordigt een geschatte marktwaarde van 450.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wanneer gaan we nou echte versterkingen halen.we hebben alleen zerouki gehaald.Vd belt vind ik persoonlijk niet heel veel.Als ik lees hier(als het waar is)wat ze willen halen vraag ik me af of het niet beter is terug tetrekken uit de champions l.Had gehoopt betere spelers dan dat we hebben tehalen.maar nee.Kan je roepen ja slot we trust maar die vd belt is gehaald op dat z'n pa n goede vriend is
Half miljoen waard, dan is drie miljoen veel te veel
Hebben we niks aan, steeds blijven vissen in vijver van gepromoveerde clubs. Van de Belt is prima, en goed. Nu ervaring halen. We spelen op hoogste niveau en willen ook serieus weer een gooi doen op een kampioenschap... dan moet je echt gelouterde spelers binnen hengelen.
Ik heb het voor de zekerheid even gecontroleerd Van den Belt en Veelen zijn de enige twee spelers van PEC Zwolle met de voornaam Thomas. Maar als achternamen ook tellen moeten we niet raar op kijken als Feyenoord een bod gaat doen op Ryan......
Zal me niks verbazen dan heb je 3 miskopen met thomas😂😂
Zal niet minder zijn dan Kasanwirjo. Hopelijk kan Beelen wel rijpen achter Trauner!
De basis is er in principe toch ook nog gewoon? Daar moet een directe versterking nog bij voor de linksvoor positie en nog 1 a 2 andere buitenspelers die waarschijnlijk ook uit deze categorie komen of huur. We missen enkel nog iets achterin als backup (deze jongen evt). En of hij nou komt om slot te pleasen, of Zwolle te spekken of wat dan ook. Als de prijs ok is en ploegen die 4 en 5 zijn geëindigd ook interesse hebben voor evt directe basisplek halen we enkel de middelman er tussenuit ipv er over 2 jaar het driedubbele voor te betalen. Is het niets dan slijt je hem waarschijnlijk nog wel voor een miljoen of 2 als hij aan wat wedstrijden komt.
Wat veel negatief commentaar , als Feyenoord probeert een talentvolle jonge speler aan te trekken.
Worden meteen vergelijkingen gemaakt, dat zo'n speler in ieder geval geen Champions Leaque niveau heeft.
Laten we een beetje realistisch blijven, spelers waarvan je zeker weet die dat niveau aankunnen, dus die al CL gespeeld hebben en aangetoond, dat ze dat niveau hebben, kan Feyenoord niet betalen. Dan heb je het denk ik snel over, afhankelijk van de positie, van 30 tot 100 miljoen.
Laten we eerst maar eens afwachten, welke van de huidige spelers dat niveau nu al aankunnen, naar mijn mening slechts 2 of 3, t.w. Hancko , Geert en misschien Wieffer.
En dat bedoel ik niet vervelend naar de andere spelers, maar dat wordt afwachten,
als ik Santi zag spelen tegen Roma heeft ie nog tijd nodig om tegen dit soort verdedigers te spelen, Justin was niet echt sterk in het Ned. elftal, Szymanski is onopvallend in het Poolse elftal, zo kan ik wel ff doorgaan.

Feyenoord heeft sinds Te Kloese en Slot de weg omhoog ingeslagen, maar de achterstand die je in de laatste zeg maar 20 jaar hebt opgelopen, haal je niet in binnen 2 of 3 jaar.
Realistisch blijven is het motto, we hebben in de laatste 2 jaar voor 100 miljoen aan spelers verkocht, als je zelfs de inflatie meerekend kan ik me dat niet herinneren.

En aan ******, mooie site is dit, kritisch zijn en blijven hartstikke goed, maar probeer te voorkomen, dat uit de geplaatste artikelen de indruk zou kunnen ontstaan, dat er andere motieven zouden zijn.
En dat heb je zelf in de hand, dus wat is er makkelijker dan objectief en positief getinte berichten te plaatsen, als het over Te Kloese en Slot gaat ?
Ik snap de interesse niet. Je hebt al een “talent” gekocht in de winter. Het lijkt mij juist dat je nu iemand moet kopen die minimaal eredivisie gewend is. Zo jong kan nooit gertruida vervangen. Trauner is niet goed genoeg voor Europese wedstrijd op CL niveau, dat zag we tegen Roma.
Was vorig jaar heel positief en tot de verkoop van orrie ook, hopelijk gaan we wel naar wat grotere aankopen want 2 jongens van Zwolle halen slaat natuurlijk nergens op
Dit zijn spelers voor de breedte en mogelijke toekomst
Marktwaarde 450.000 , vraagprijs 3 miljoen...hoe gek moet het worden. En wanneer gaan we echte versterkingen halen. Tot nu toe is het echt alsof we voor plaats 6 gaan ofzo
het is nog geen eens juli, je hebt echt nog tijd genoeg om goede aanwinsten te behalen
Zeker nog 2 maanden de tijd alleen missen die spelers dan wel de voorbereiding onder slot niet onbelangrijk
Niet als je je hele budget uitgeeft aan zulke middelmaat. Zerrouki en Brenet hebben iig in de eredivisie goed gepresteerd, maar om nou half Zwolle te gaan kopen voor dit soort bedragen snap ik niet.
Als Feyenoordsupporters hebben we kunnen zien dat transferwaarde en verkoopprijs niet altijd overeen komen. De vraagprijs is voornamelijk afhankelijk van de interesse. PEC weet dat als wij die 2,5 - 3 miljoen niet gaan betalen, dat dan AZ dat wel doet.
Is dan AZ zijn probleem. Snap niet dat iemand 10 miljoen voor Pepi teveel vindt wel 3 miljoen voor deze speler wil uitgeven
Een geschatte marktwaarde van 450.000 euro en je vraagt 3.000.000. Ok.
@FTM We gaan toch geen 2 a 3 miljoen betalen voor deze pure middelmaat?..
het is echt te bizar voor woorden , dat op voorspraak van slot er naar dit soort spelers gehengeld word.....het lijkt wel een herhaling van zetten , toen van geel nog aan het roer stond. wat is er toch aan de hand bij feyenoord? vorig jaar aangenaam verast met de meeste aankopen en nu vallen ze weer terug in het reoeterende patroon van bord op schoot scouting! dit valt gewoon niet serieus te nemen!
Met je eens 1x geluk gehad met n kkd speler en nu weer 2.Haal eens spelers die champions league aan kunnen.We moeten geen spelers die bang zijn als ze dat deuntje horen.Kkd spitsen zijn toch 10 klasse minder dan cl spitsen.Als je dit goed pratt heb je met zulke domme vrienden geen vijanden nodig.
Bij van geel waren het 28 jarige spelers die 1 leuk seizoentje hadden gehad, halen voor 7 of 8 .
Dit is een jong talent voor 3 .
Vind het nogal een verschil.
Is deze man linksbenig? Dus backup achter Hancko?
Rechtsbenig, maar wat ik begreep kan Kasanwirjo ook links in de verdediging
Heb je middelmaat.die kasanwirjo stond bij fc al vaak teslapen
Is Feyenoord ook in de markt voor Paul van Hecke? Die is transfervrij vanaf 01/07. Feyenoord was vorige zomer nog in de markt voor hem maar toen wilde Brighton hem niet laten gaan.
De club heeft nog een optie om met een jaar te verlengen, maar dan moeten ze wel snel zijn. Vandaag namelijk?
Hoop toch stiekem dat AZ doorpakt. Zal vast een talentvolle speler zijn, maar we moeten toch wel echt hoger proberen te mikken.
Zou deze totaal niet snappen gegeven de selectie die we al hebben, maar heb er ook niet voor doorgeleerd.
Heel normaal dat een openingsbod niet meteen geaccepteerd wordt :)
Waarom uberhaupt interesse? Niet goed genoeg lijkt me
Nee laten we gelijk allemaal Hancko spelers kaliber halen. Misschien kan hij nog wel verrassen, waarom oordelen terwijl je hem niet eens goed gevolgd hebt. We moeten toch ook wel in breedte sterker worden.

Ik ben wel benieuwd wat hij max gaat kosten. Hopelijk geen 3 mln.
Tja.. Ik schrijf alleen maar op wat er daadwerkelijk speelt in deze.
De antwoorden waarom heb ik wel voor je, maar dan wordt iedereen weer boos en ben ik negatief.
Zou het ook kunnen dat Feyenoord gewoon allemaal gokjes doet met bescheiden aanbiedingen voor spelers in de hoop dat ze een buitenkansje tegenkomen? Of denk je ook dat Feyenoord hoe dan ook doorpakt voor Beelen? De interesse in bijvoorbeeld Brenet doet mij ook vermoeden dat ze gewoon een beetje aan het vissen zijn, meerdere lijntjes uitleggen in de hoop dat ze ergens goedkoop kunnen scoren, terwijl ze dan het grote transferbudget overhouden voor een recordaankoop :D
Hoop dat ze er helemaal niet uitkomen.Als dit het niveau is moet je geen Europees spelen en word je vlgd jaar geen kampioen
Je kunt er maar 11 opstellen maar de selectie kan niet op 11 namen leunen. Een speler die zich in de schaduw van onze basisspelers kan ontwikkelen is meer dan welkom! Maar dan wel voor de juiste prijs!
Hebben Kasanwirjo al voor dezelfde rol.
Moeten ook de plek van Rasmussen opvullen.
Dan zou ik eerder voor een linkspoot gaan. Deze jongen is stijf rechts.
3 miljoen voor een verdedigertje uit de kkd die het niveau van de eredivisie nog moet zien aan te kunnen? 🤣
Wieffer ook een jaar geleden, kijk naar zijn waarde op dit moment
Niet iedereen is een Wieffer. Stop eens met die achterlijke vergelijkingen man
Maar je kan ook niet voor 3 miljoen een nieuwe linksbuiten komen sorry maar het kampioensschap brengt ook nadelen laat ze nu maar gaan een nieuwe lb komt er wel
Klasse reactie, zit niet te wachten op jouw waardeoordeel
Is hetzelfde verhaal met jorgensen
Wat een niveau. Ga je schamen voor zo’n reactie
Pec is hoger niveau dan een groot deel van bijv. Zweedse clubs. Maar als daar een talentje loopt moeten we die meteen ophalen voor miljoenen....
Ik snap niet waarom ze naar deze speler kijken? Ik dacht we willen doorgroeien en dan verwacht ik meer spelers van het niveau Hancko waarom lukte dit vorig jaar wel?
Wieffer vergeten... Hancko, Paixaowerden pas in Augustus gehaald. Op 30 juni al lopen zeiken terwijl de selectie gewoon goed op orde is al grotendeels
Precies pas in augustus daarom liep het de eerste maanden ook niet
Maar ff hoe is het afgelopen ontspan zeiken op een forum help er echt niet mee
Qua niveau is de selectie nog lang niet op orde.
Jij ziet lever dat we een vermogen gaan uitgeven voor een backup cv?
Waarom is er interesse in deze speler? Lijkt me totaal niet goed genoeg
tweede bod aanstaande of wordt er doorgeschakeld
Als je dit spelertje nog niet binnen kan halen😅
1e bod niet geaccepteerd betekent natuurlijk dat je volledig kansloos bent. Voor de rest gaat logisch nadenken wel prima?
Precies. je wilt zo min mogelijk betalen. nadenken is blijkbaar lastig.
Je hebt ook nog de speler zelf die moet willen