Bevestigd
thumbs-7029007b64f5d6d8cbb84c43835a4b37-2000-2000

Foto & Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Officieel: Lars de Blok verlengt bij Feyenoord

FeyenoordTM

Lars de Blok heeft zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengd. De negentienjarige verdediger van Feyenoord Academy zette vandaag in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een nieuwe eenjarige overeenkomst, die hem tot medio 2025 aan Feyenoord verbindt.

‘Het is prachtig dat ik mijn contract bij Feyenoord met een jaar heb kunnen verlengen,’ zegt De Blok, die dit seizoen bij Feyenoord Onder 21 veelal kan rekenen op een basisplaats. ‘Inmiddels zit ik alweer dertien jaar bij de club en ben ik ontzettend blij dat daar nog minimaal een seizoen bij komt. Daarnaast voelt het vertrouwen en de hulp van iedereen binnen Feyenoord Academy erg goed. Ik kijk dan ook met veel plezier naar de toekomst.’

De Blok komt al sinds zijn zevende jaar uit voor Feyenoord Academy en doorliep in die tijd met succes alle jeugdteams op Varkenoord. Het huidige seizoen behoort de centrale verdediger tot de selectie van Feyenoord Onder 21, dat als koploper van de competitie en bekerfinalist de komende weken nog veel heeft om voor te spelen.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuke gast, redelijke speler, maar naar mijn stellige overtuiging is dit louter veldvulling voor de 21. Is in geen enkel team onbetwist basisspeler geweest. Maar misschien zien ze iets wat ik niet zie…
Off-topic: ik las dat dennis te kloese (onbevestigd) misschien naar Mexico terug gaat, maar klopt het ook dat hij een contract heeft tot 2025?
Hastag vergeten @FeyenoordTM

Vraag boven deze reactie.
volgens mij een linker centrale verdediger, deed het naar behoren in onder 21 in ieder geval
Blijkbaar niet iemand voor de lange termijn met een jaar contract, puur om de o21 op niveau te houden.