Primeur Bevestigd
Nuri Sahin | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Feyenoord ziet in Şahin een mogelijke opvolger van Slot, maar is (nog) niet concreet

FeyenoordTM

Nuri Şahin is een grote kanshebber om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Daar werd eerder op social media naar gehint, maar nu pakken ook Turkse en Nederlandse media verder uit.

In dit stadium is het uiterst belangrijk om te vermelden dat Feyenoord nog niet concreet is geworden voor de assistent-trainer van Borussia Dortmund, wat het op 1 juni in de finale van de UEFA Champions League opneemt tegen Real Madrid: een oude club van Şahin.

Şahin is op de hoogte van het belangstellende Feyenoord, maar de club heeft uberhaupt nog geen gesprekken geopend met de mogelijke nieuwe oefenmeester. Tot die tijd kan er nog van alles veranderen: er is nog géén absolute topkandidaat naar voren geschoven.

Mocht Feyenoord definitief voor Şahin willen gaan, moet de club om tafel met Sven Mislintat. De Duitser voerde eerder het technische beleid uit bij Ajax, maar werd na enkele maanden buitenspel gezet bij de Amsterdammers. Hij is nu werkzaam voor Die Borussen.

De trainerscarrière van de 35-jarige Şahin, die in het seizoen 2007/2008 op huurbasis uitkwam voor de Rotterdammers, is nog pril. Hij was van oktober 2021 tot december 2023 als oefenmeester in dienst bij het Turkse Antalyaspor, met assistent-trainer Alfons Groenendijk aan zijn zij.

De Turkse oefenmeester geniet vanuit zijn thuisland ook belangstelling van Beşiktaş JK, maar Feyenoord spreekt meer aan. Het is afwachten op eventuele concrete toenadering: daarvoor moeten in het Maasgebouw eerst alle neuzen dezelfde kant op staan.

Eerder werd er in onderstaande Tweets al gehint naar de naam van Şahin; ook bevolen wij de oefenmeester aan in dit artikel. Een goede optie voor Feyenoord? Laat het ons weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dikkieman. ja Sahin zou mooi zijn, maar het blijft afwachten, ook gaf ik al eens aan dat Nico Kovacs met z'n Broer als assistent een fijne trainer voor Feyenoord zal zijn,. Maar vergeten wij niet één, een trainer die fel en gedreven is en die de mogelijkheid nog niet heeft gehad om met prima materiaal te werken. Ik wou wel eens zien als Denny Buis goede spelers onder zijn hoede had hoe hij de rest kleineert. in het hedendaagse voetbal. Dat kon nog weleens heel goed uitpakken.
@FeyenoordTM denk je dat Feyenoord zich gaat melden bij şahin, en verwacht je dat Dortmund dan mee zal werken aangezien zei ook een hoofdtrainer in hem zien.
Van de shortlist van nu vind ik persoonlijk Sahin de beste en meest realistische optie, verder is het afwachten
Waar is dat op gebaseerd? Zijn resultaten in Turkije zijn niet perse een aanbevelingen. 13e in zijn enige volledige seizoen. Met een kleine club weliswaar maar het houdt niet over. Dortmund speelt eerder BettBall dan Slotball. Als je de berichten leest was het in Turkije ook vrije behoudend.

Ik heb niet veel indicaties dat hij in het profiel past maar als je andere info hebt ben ik benieuwd.
TT : Lijnders kan van het lijstje af. Als hij er al op stond. RB salzburg
Sahin met Danny Buijs en nog wat leuks is prima.
Feyenoord kan geen assistent-trainer uit de Premier League halen wanneer die beoogde assistent-trainer een zelfde rol moet vervullen in Rotterdam
Lijnders hadden sommigen hier als hoofdcoach geopperd. Had ik ook wel prima plan gevonden overigens. En in Liverpool had hij het van vele fans ook wel mogen overnemen.
Heeft Feyenoord nog interesse in Amad Diallo? @FeyenoordTM
Speelt al tijden niets meer rond die naam
Off-topic: @FeyenoordTM ik las een tijdje terug, Dat te kloese een contract heeft tot 2025 bij feyenoord klopt dat, en wil feyenoord met hem verlengen?
Ja goede vraag en hoe is het eigenlijk met de kwaliteit van bestuur in de upper regions. Als simpele zielen denken we natuurlijk dat Te Kloese de continuïteit van het proces bewaakt maar is er daarboven doorgedrongen dat dit handen en voeten moet blijven krijgen?
Inderdaad, ben zelf gewoon geen fan van iemand die twee functies bekleed. En te kloese is aangesteld als algemeen directeur en niet voor TD, Daar moet verandering in komen. Want de "tijdelijke oplossing" heeft zijn einddatum bereikt. Voor de club en voor de persoon te kloese is dit gewoon het beste.
Er hangt nu geen verlenging in de lucht, er zijn ook behoorlijk wat mensen die verwachten dat hij ooit terug naar Mexico gaat
@FeyenoordTM Als Geertruida vertrekt halen we dan alleen een nieuwe rechtsback of een nieuwe rechtsback en een rechter centrale verdediger? Het 2de lijkt me logischer, ben benieuwd hoe Feyenoord erover denkt.
Waarschijnlijk beide, maar momenteel zit je met Beelen/Trauner goed op RCB + bezit je met Pedersen/Kasanwirjo/Read/Benita/Nieuwkoop maar liefst 5 RB's.

Kortom: geen acute nood voor vervanging Geertruida, al komt dat later in de window wel op gang (na vertrek van wat rechtsbacks, bijvoorbeeld)
Maar hoeveel van deze spelers blijven ook werkelijk? Er zou als ik eerdere artikelen goed begrepen heb een en ander spelen ook rondom Trauner,

Pedersen is bij sassuolo nog steeds niet gedegradeerd. Komende zondag tegen Cagliari in potentie is iets mogelijk. Dit weekend is sowieso een spannend weekend in Italiaanse degradatie zone alles speelt daar een beetje tegen elkaar.

Kasanwirjo, zal het mogelijk weer op derde plan komen

Benita & Read nog niet klaar voor het niveau Feyenoord 1.
Programma degradatie zone Italië:

Sassuolo (29) - Cagliari (32)
Udinese (33) - Empoli (32)
Salernitana (16) - Verona (34)
Monza (45) - Frosinone (32)

Sassuolo zou bij winst in potentie twee plaatsen stijgen en boven de degradatiestreep uitkomen
Waarom is Read nog niet klaar voor het niveau van Feyenoord 1 volgens jou?
Waarom vind ik lastig maar denk dat hij qua kracht enzo het wel kan maar dat hij zich nog als op dat niveau te weinig ervaring heeft en zich door tegenstanders nog makkelijk te verleiden is op missers...

En laat ik voorop stellen ik gun het die jongen he. Is meer mijn gevoel ik laat me super graag positief verrassen
Volgens mij moeten we verder kijken dan een systeem of trainer
Ongeacht die keuze moet in mijn ogen het fysieke regime overeind blijven.

Daarnaast hebben we 4 personen te vervangen.
Zoals ik altijd begrepen heb zorgde Pusic voor de restverdediging en meer organisatie. Je zag een terugval toen hij wegging. Ik vond dat we toen een stuk grinta miste op de bank.

Dit zou ik in de combinatie willen terugzien. De tacticus/manager, de veldtrainer en performance coach. Hier ook de persoonlijkheden afgestemd.

Even vanuit gaande dat de wolf blijft als cultuurbewaker, vertrouwingspersoon voor de groep en staf en verdedigende trainer

En systemen??? Slot heeft er meerdere gespeeld met allerlei tactieken aan de hand van het beschikbare materiaal.

Ik vond dit seizoen juist de balans in de selectie niet optimaal omdat je een passer/versneller miste op het middenveld en de bezetting achter/naast de spits niet goed was.
P.s. voor assistent hoog inzetten als je voor een Sahin of Neestrup gaat. Stuivenberg (mijn voorkeur) of Lijnders
Lijnders wordt genoemd als hoofdtrainer bij Salzburg
Zelf niet gezien of gevolgd deze trainer maar in andere items vaak als reactie op namen ja maar die speelt niet het systeem dat we nu spelen enzo.

Nu even zitten kijken maar ook Sahin zou een ander spel format hebben als uitgangspunt.
Rutger is de komst van Sepp vd Berg realistisch, wordt daar intern over gesproken? Ik weet dat we Beelen/Trauner al hebben en linkspoot meer prio heeft, maar toch.
Uitvoerig bekeken, niks concreets
@FeyenoordTM
Feyenoord nogsteeds in de race voor Driouech?
Stromen weer wat geruchten binnen over die gozer.
Vragen worden dubbel gesteld, hier heeft hij gisteren al nee op geantwoord. We zijn op zoek naar een rechtsbuiten, zei hij.
@FeyenoordTM Is Sepp van den Berg realistisch als Hancko vertrekt of is hij te duur? Beelen kan ook heel goed links centraal spelen.
Waar zit Steven Gerrard tegenwoordig eigenlijk? 🤔
Het wordt Jon Dahl Tomasson. In het geheim afspraken maken en na de EK loskopen van Zweden. JDT is bovendien veel te jong om al bondscoach te zijn.
Zou er wel blij van worden....
Waarom zou je er blij van worden? Puur om de naam? Is helemaal niet zo'n aanvallende coach...
Slot was eenmalig. Terug naar de realiteit.
Waarom na het ek? Zweden speel daar niet eens.
Grote duim dus.
Je hebt gelijk. Ging er gemakshalve van uit dat Zweden aanwezig was op EK. Blijven opletten, wat je hier uirkraamt ...
Als je zo de berichten leest over Turkije en kijkt naar de stijl van Dortmund (voor zover Sahin darover iets te zeggen heeft) dan is Sahin veel meer een Van Marwijk dan een Slot. Dan hoeft het niet zo van mij.
Als hij net als Bert de Europa league met ons wint mag hij wat mij betreft best komen
Steeds kansloos in de competitie, spelers niet beter gemaakt, geen positieve transferbalans? Ik geloof nooit dat je dit meent.
Sahin speelde bij Antalyaspor juist op een manier die op die van Slot lijkt. Opbouwen met een back die het middenveld inschuift en hoog druk zetten
Heb jij dat gezien? Als dat zo is wordt het weer heel anders. zowel hieronder als op X lees ik toch echt andere berichten over zijn filosofie.
Ja. In onderstaand gelezen. Tja Antalyaspor... Dat is hetzelfde als je nu tegen Slot zegt ga maar PEC Zwolle trainen en hetzelfde spelen als bij Feyenoord. Uiteindelijk moet je daar wel de spelers voor hebben. Ik weet ook niet of Sahin een geweldige trainer is, dat moet altijd maar blijken. Maar zijn visie spreekt me wel aan.

https://totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/nuri-sahin-at-antalyaspor-202223-tactical-analysis-tactics
In het enige volledige seizoen dat hij daar werkte, werd hij trouwens dertiende. In het seizoen dat hij het overnam werd hij zevende nadat ze lager stonden toen hij instapte en in zijn laatste seizoen stonden ze achtste toen hij vertrok. Ik vind het allemaal geen aanbeveliing.

Ik weet niet waar die positiviteit precies op is gebaseerd, ook niet van @FeyenoordTM. Alleen op de woorden van Groenendijk? Het spel en de resultaten
Maar dan hebben we het over antalyaspor?? Dus niet over Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, Trabzonspor, Basaksehir. Clubs die de afgelopen jaren ook in Europa speelde en dus meer budgetten hebben. Met deze clubs voor je kom je al gauw uit op een 6de/7de/8ste plaats
“Feyenoord-target Sahin: '24 uur met voetbal bezig' en Van Marwijk als voorbeeld”

Speelstijl
Onder Sahin speelde Antalyaspor een duidelijk spelsysteem. De Turkse coach speelt doorgaans in een 4-2-3-1 met twee controleurs. Toch is Sahin ook een trainer die zijn speelstijl durft aan te passen aan de tegenstander. Zo speelde hij bij Antalyaspor, regelmatig met succes, ook veel in een 5-4-1 tegen de grotere ploegen. Een vast onderdeel van zijn systeem is het spelen met één enkele spits en daarnaast buitenspelers of vleugelmiddenvelders.
In een interview met MARCA gaf Sahin in 2023 aan hoe hij zijn manier van spelen probeert vorm te geven. Hij kijkt daarbij ook naar grote trainers met wie hij werkte als speler zoals Jurgen Klopp bij Dortmund en noemt een oud-coach van Feyenoord. "Ik wil mijn eigen ideeën over voetbal ontwikkelen met de hulp van de filosofieën van grote trainers met wie ik heb gewerkt. Ik probeer veel van ze te leren, maar ik moet mijn eigen speelwijze ontwikkelen en niemand kopiëren.
Bert van Marwijk was voor mij een heel speciale trainer, want die heeft mij fantastisch begeleid in de eerste jaren van mijn loopbaan."
Mocht sahin dan zoeken ze nog een ervaren assistent-trainer. Dan zou Fred Rutten wat mij betreft hoog op het lijstje moeten staan. Staat voor verzorgd aanvallend voetbal, ruime ervaring in allerlei functies in binnen- en buitenland, kent de Eredivisie goed en heeft een prettige persoonlijkheid. Met Van Nistelrooij heeft hij ook ervaring opgedaan welke valkuilen een nog niet al te ervaren trainer kan tegenkomen bij een topclub.
Heel goed plan. Fred Rutten is een ideale assistent
Alsjeblieft niet zeg, dan krijg je weer dat voorspelbare Hollandse school balbezit voetbal wat vooral neerkomt op een hoop heen en weer geschuif bij de verdedigers op de eigen helft. Laat het dan Kruzen of een Stuivenberg worden.
De assistent bepaalt de speelwijze niet. Pusic staat bijvoorbeeld bepaald niet bekend als een aanvallend ingestelde coach, maar was wel een gewaardeerde aanvulling op Slot. Stel dat Sahin wordt aangesteld, dan kan Rutten met zijn schat aan ervaring een waardevolle aanvulling vormen. Kruzen zal overigens niet komen, want die ging zelfs Bosz niet achterna bij PSV, terwijl die hem wel weer wilde hebben. Stuivenberg zal in ieder geval niet vanwege sportieve redenen komen. Waarom Arsenal verruilen voor Feyenoord? Of hij uit prive redenen terug zou willen naar Nederland weet ik natuurlijk niet.
Hij zal de speelwijze misschien niet bepalen, maar ik zou toch echt waken voor de invloed van zo'n persoon. Onder PSV met van Nistelrooij was het ook al geen groot succes. Ik vind Rutten echt een gedateerde en overschatte trainer. Van zijn voetbal ben ik geen fan, het is veel te veel gericht op voorspelbare patronen in balbezit die zich met name op de eigen helft afspelen. Ik hoop dat we de attractieve speelstijl kunnen behouden en verbeteren, met Rutten gaan we juist terug naar het oude Feyenoord van voor Slot.
Vind je niet dat het eeuwige heen en weer geschuif dit haar ook al niet was?
Sahin, ik zie hem bijna wekelijks, hij is gewoon een oer nette degelijke vent en zeer betrokken bij de B. Dortmund.
Sahin werkt echt mee aan de fantastische resultaten, een betere opvolger zie ik niet op dit moment voor Feyenoord, al vind ik ook Nico Kovacs een super vervanger voor Slot, Die was ook bi trainer bij Bayer München, Monaco en Wolfsburg, dat zijn knapen.
Hahaaaa. Met Mislintat om de tafel. Wat een klein wereldje is het ook...
Ja, mooi. Maar nu nog concreet worden. Zo ver zijn we bij lange na nog niet.
Verwacht je na de laatste speelronde meer duidelijkheid over een nieuwe trainer @FeyenoordTM
Halen deze kerel.

Hoop dat je ons na Slot ook deze scoop kam gaan brengen ;)
Je weet het kameraad, wij zetten het clubbelang voorop en melden pas iets indien het concreet wordt
Marcelo Gallardo is uitgesloten als kandidaat?
Naam die ik nog niet in verband heb gehoord i.c.m. Feyenoord
Kun je Marcelo Gallardo ontkrachten?
Hulshoff per direct weg bij Oranje
Girona pakt door op Luciano Rodriguez, helaas. Zonde dat we niet kunnen doorpakken op zo'n target zonder duidelijkheid qua trainer.
Wel te hopen dat er meerdere 'high potential' spelers op de haalbare scoutingslijstjes staan. Zou toch leuk zijn een (potentieel) toekomstige wereldtopper binnen te halen, zeker nu we over de relatieve middelen, maar zeker ook het te bieden platform beschikken.
Feyenoord heeft hem gewoon niet kunnen betalen heel simpel.Dus echt serieus kan je het niet noemen
Lees even de artikelen hier op de site over die transfer voordat je iets roept wat onzin is.
Lekker voor je.Ik bepaal voor mezelf wat onzin is jij niet.Heb je er n probleem mee is dat niet mijn probleem.Dus reageer dus niet met een onzin reactie voor de likejes.Had je echt gedacht dat zulke jongens voor zo'n bedrag naar feyenoord gaan?Je moet je niet zoveel wijs laten maken .Ze hebben gewoon feyenoord gebruikt voor n goede deal.Dus denk jij ff na voor je zo'n peuter reactie gaat plaatsen.
Dus jij bepaalt wat de waarheid is voor ons allemaal. Fijn om te weten.
Leer eerst maar eens lezen.Jij bent aan het bepalen wat onzin is en niet .Ik zei bepaal zelf wel of het onzin is.Denk dat jij veel dingen doet voor een duimpje of niet.
Plaats Ron Jans naast Sahin. Ideale combinatie van belofte en ervaring. Bovendien denkt Ron Jans als Slot, deed het uitstekend bij Twente en nu weer bij Utrecht.
Ron Jans wilt niet weg bij Utrecht, die zit daar wel goed.
Waarom Ron Jans en niet gewoon Bert van Marwijk als assistent??
Gallardo ook nog een kandidaat voor Feyenoord, gaat weg uit Saudi Arabië namelijk.

@FeyenoordTM
Noemde ik laatst ook. Kwam geen reactie op van FTM
Hij heeft veel te weinig ervaring. Wat is z’n voetbal filosofie?
Interessant en dan Kruzen als assistent erbij. Zitten bij hetzelfde kantoor.
Kruzen lijkt mij een fantastische assistent inderdaad, slimme zet zou dat zijn.
Hulshof stopt bij het Nederlands elftal. Dus er zal nu heel snel groen licht komen verwacht ik.
@FeyenoordTM hoe waarschijnlijk is het dat mensen zoals een Sjaak Troost nog iets te zeggen hebben bij het aanstellen? Hele kleine kans lijkt me toch?
mag hopen op niks , de grootste oetlul binnen feyenoord , heeft diversie functie gehad maar op geen een gefunctioneerd , de gladjanus
Misschien als koffiezetter of schoonmaker
Mooi hoe alle meningen over welke spelers er moeten blijven/weg moeten, welke trainer er moet komen, bij iedereen zo verschillend is. Ik heb vooral vertrouwen in hoe de trainer word 'gescout' mbv data. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar is al beter dan willekeurig een Nederlandse trainer noemen die het ergens leuk doet of heeft gedaan.
Ik heb vertrouwen in Te Kloese en sta in ieder geval niet meteen met meningen klaar bij potentiële kandidaten. Geen enkele coach is een zekerheidje, Slot 2.0 bestaat ook niet…
Echt niet? Jammer hoor. Het is toch leuk om en beetje te discussieren over kandidaten?
Zeker! Maar de meeste roepen maar wat zonder onderbouwing. Alsof Sahin kandidaat is omdat die 1 jaartje bij Feyenoord heeft gespeeld in 07/08. Dat is natuurlijk niet zo.
Denk wel dat als t 50/50 is tussen twee trainers, dat dat ene jaartje wel de doorslag kan geven
ik vrees toch voor een Nederlandse trainer zolang troost er zit
Het is in ieder geval geen " domme voetballer" afgestudeerd harvard zakenschool..
Frazer is in mijn ogen een toptrainer. Heeft met vitesse de beker gewonnen, veel ervaring opgedaan, kan het maximale uit een ploeg halen en kent de stad. Enige vraag is of hij zich wil conformeren aan een taktiek die vanuit de club wordt opgelegd.
Fraser zou bij uitstek de ideale assistent zijn voor naast een jonkie als Sahin of van Persie, als ze hem naar voren hadden geschoven
Op basis van wat precies? Zijn vooruitstrevende voetbalvisie?
Met Lijnders als assistent, dan heb je er 2 die in de filosofie van Klopp werken. De Wolf zal aanblijven. Dan kan Sahin zelf ook nog een assistent meenemen.
Ik kan me iet voorstellen dat Lijnders assistent wordt.
Klopt. Gaat aan de slag als hoofdtrainer bij Red Bull
Of van Bommel, die smerige boer. Hij heeft wel het gif en de ballen om ver te komen in de CL. En zijn zoon zou ook niet misstaan in ons elftal 🤔
Heb je gemist wat het profiel is?
Schreuder voel een ajax syndroom aankomen.Vind schreuder geen topper.Sahin heeft niet veel ervaring.
Niet veel ervaring? Vond je dat ook van Slot toen hij kwam?
We moeten nu eens stappen zetten vind ik.Nu heb je wel een punt t dat slot geen ervaring had behalve bij az en cambuur. We gaan het zien wie t word.Zolang het maar geen pusic of een Nederlander word
Ik denk niet dat je dat Alfred moet aandoen.
Voor mij niet, ondanks dat het een talentvolle coach is. Schreuder speelt altijd met 3 verdedigers. Dat gaat met ons huidig spelersmateriaal niet. En om zo'n trainer te halen om hem vervolgens een andere tactiek door de strot te duwen werkt ook niet en is zinloos.
Speelt met drie centrale verdedigers, die hebben we reeds in huis. Ja er mag best nog wat versterking bij in dat systeem, maar om hem nou direct af te schrijven omdat hij een back minder opstelt dan Slot gaat wat ver. Het gaat om Schreuder zijn spelprincipes, daarmee kan je Slotbal prima uitbouwen en mogelijk verbeteren imo.
Onnodig omslachtig. Bovendien hebben we onze jeugdopleiding ook inmiddels afgestemd op het voetbal van ons eerste elftal en dan zouden we nou weer iets anders gaan doen? Ja, dan zeg ik afschrijven. Zat trainers die geschikt zijn en het huidige systeem spelen.
Kees van Wonderen heeft vanavond in Rondo aangegeven en uitgelegd waarom hij geen trainer van Feyenoord wil worden.

Mocht hij ergens op een lijstje hebben gestaan, die naam kunnen ze gelijk doorstrepen.

Op VP kan je het ook teruglezen.
Mag toch hopen dat die naam of nooit op hrt lijstje gestaan heeft of al lang geleden met dikke stift is doorgestreept.
Kees is een klasse vent. Prima coach ook, alleen niet voor de top van de eredivisie.
Of gaan we alles doodpamperen om maar positief te zijn over alles? 😉😄
Nee lieve schat was n geintje.Nee kees ook niet geschikt voor feyenoord.Zou sws geen goede nederlandse trainer weten.
Oh een geintje. Meestal zijn die grappig ;-)
@Kritisch dus dat..

Feyenoord kan een betere capabele trainer vinden.
Van Wonderen is vast een prima coach, maar ik denk dat hij te licht is voor Feyenoord.

Vooral hoe we 3 jaar verwend zijn door Arne Slot en zijn staf.
Van Wonderen spreekt gewoon de waarheid en zegt ook dat de randvoorwaarden het meest belangrijk zijn om te kunnen presteren als trainer en selectie.

Dus van mij mogen ze deze voetbal intelligente man Manager Randvoorwaarden maken of zoiets bij Feyenoord.

Hij weet precies wat er nodig en komt goed uit zijn woorden!!!

en niet geheel onbelangrijk hij kent de stad... ;-)
ja vaak genoeg, maar heb het er niet over dat hij trainer moet worden, maar iemand die de gehele staf en selectie beter laat presteren door perfecte randvoorwaarden t creëren.

Daarvoor lijkt hij mij na het zien van rondo vanavond de perfecte persoon!
Heb jij het sterrenelftal van Heerenveen zien spelen? Hoe weet jij dan hoe goed Van wonderen zou kunnen zijn.
Je zag duidelijk iemand die mislukt is bij Heerenveen en genoeg zelfkennis heeft om zichzelf niet naar voren te schuiven. Dat siert hem in een wereld waarin de Sneijder, Kuyt en Van Nistelrooy denken dat iedere topclub op hen zit te wachten.
Ik ben echt zeer positief gestemd hierover, hopelijk gaat het gebeuren!

Vooruitstrevende, jonge trainer die onder de grote der aarde heeft gespeeld. Aangezien hij niet zoveel zeggenschap als Arne zal hebben is dit ook gelijk de ultieme kans om dmv scouting de selectie te versterken!
Hopelijk luidt dit (als Sahin komt) het vertrek van o.a. Van de Belt, Lopez, Trauner en Zerrouki in😁
En het vertrek van Ueda, Nieuwkoop, Stengs etc
Stengs komt qua drukzetten enorm tekort. Echter compenseert hij dit in mijn ogen gewoon met zijn creativiteit
Stengs is leuk tegen clubs als Almere maar in de grotere wedstrijden, ook de Europese, laat hij het steeds afweten.
Dit moet toch niet het niveau zijn wat Feyenoord nastreeft.

Je zal er vast wat winst op kunnen maken en daarvan valt zeker een betere voor terug te halen.
Atletico uit was hij op rechtsbuiten echt goed...
klopt dat was een wedstrijd , hij is een goede speler en kan mooie dingen laten zien , probleem is dat hij dit met zijn kwaliteit gewoon te weinig laat zien , te vaak is hij niet thuis een beetje een slapzak
Thuis tegen Celtic was hij ook goed.
Welk seizoen heb jij zitten kijken dan heeft best wedstrijden gespeeld inderdaad op rechtsbuiten. En ja hij echt ook wel wedstrijden dat je hem liever op de bank ziet..

Nieuwkoop begon niet best maar heeft ook gewoon met het mes tussen de tanden gespeeld.
Nieuwkoop zou best kunnen vertrekken ja. Ueda lekker houden, die gaat zijn goals echt wel maken en Stengs alleen verkopen voor €15m+
Je merkt al dat Ueda beetje bij beetje zn draai begint te vinden. Die komt er wel.
@FeyenoordTM kunnen figuren als Sjaak Troost niet gewoon uit de organisatie geflikkerd worden?
dit hoop ik al jaren , heeft nooit in welke functie dan ook een bijdrage gehad en toch overleefd hij x op x , het is een gladde glibber
Ik ken Sahin de trainer niet, hij is nog wel erg jong. Maar als ze nog best lang wachten een trainer vast te leggen, betekend dat ook dat er voorlopig niks qua spelers word vast gelegd buiten Smal en Moussa? Anders haal je misschien voor veel geld spelers waar de trainer het niet in ziet zitten. En er gaan er veel vertrekken deze zomer.
Zie het wel zitten in Sahin. Gezien zijn achtergrond oa Harvard/internationale carrière zal hij niet zoals Slot de neiging hebben om terug te grijpen naar oude bekenden/voor de hand liggende opties.

Als DtK de scouting en Sahin samenbrengt dan komen er mooie dingen tot stand!
Ik denk echt dat dáár inderdaad de winst nog te behalen valt voor Feyenoord. Lijkt me zo top!
Voor alle vragen wat ik in Sahin zie (en ik kan nog wel meer punten opnoemen):

https://x.com/rutnultien/status/1790112658030555375?s=46&t=s-cd8DO-HFGhYI_LTQEeHQ
"Weet wat Kloppball is", alleen 1 probleem Sahin hanteert exact de omgekeerde stijl van Kloppball. Ultra defense parkeer de bus 4-2-3-1 met twee types Mark van Bommel/Nigel de Jong. Waarbij elke wedstrijd doodgespeeld wordt en er bijna geen doelpunten vallen. Geen Kloppball aanvallend 4-3-3 gegenpress systeem.

Ben het wel eens met dat er veel rek in zit en mag hopen dat hij met zijn Harvard achtergrond er vrij snel achterkomt dat zijn systeem voor de Eredivisie niet geschikt is aangezien elke tegenstander met 11 man op de eigen helft gaat staan tegen ons.
Dat klinkt meer als BangeBertBall
@FF1908 waar ik vooral geïnteresseerd ben is wat zijn spelprincipes zijn en hoe hij ons aanvallende spel gaat verbeteren. Een systeem zegt echt helemaal niets. Je hebt trainers die in een 532 tot meer balbezit en kansen komen dan wij...
Ja daar heb je gelijk in. En het is ook een intelligente coach, dus het kan zijn dat hij met een volledig nieuwe visie en speelwijze gaat komen bij ons. Het verschil wat ik wel zie met Slot bijvoorbeeld is dat Slot zegt van ik kijk naar Guardiola, De Zerbi enz. en je ziet die elementen ook terugkomen bij Feyenoord.

Sahin zegt dat hij ook kijkt naar deze coaches, maar lijkt vervolgens telkens terug te vallen op het systeem en de speelwijze die hij onder van Marwijk heeft geleerd. Overigens wel een systeem waarmee wij de UEFA Cup wonnen en Nederland de finale van het WK haalde en Dortmund in de finale van de CL staat. Dus helemaal geen slecht systeem dit.

Maar het is ook een systeem waarmee je niet gemakkelijk scoort en wint van zwakke tegenstanders, omdat de speelwijze meer gebaseerd is op counteren dan op zelf het spel maken. En dat zag je bij Antalyaspor en dat zie je ook bij Dortmund. Dus ik hoop wel dat hij flexibel genoeg is om zijn standaard manier van spelen aan te passen voor de competitie in Nederland .
Verzorgd hij de tactiek bij Dortmund ook dan? Want dat is vooral tegenhouden en hopen op de snelle spelers voorin.
Sahin of Kompany.

Slim, bezeten, adept van Klopp en Pep, jong, ambitieus, veeleisend.

Dit moeten twee absolute toptargets zijn.
Zijn wel twee totaal verschillende stijlen. Sahin is ultra verdedigend terwijl Kompany meer een alles of niets aanvallende stijl heeft (die hij overigens na de matige start in de PL wel iets heeft aangepast).
Sahin is toch niet ultra verdedigend? Principes van Sahin komen overeen met Klopp. En dat is toch niet ultra verdedigend?
Hij heeft in de leer gezeten bij Klopp, maar zowel bij Antalyaspor als bij Dortmund een heel ander systeem gespeeld dan Liverpool speelt. Overigens niet heel gek, want met spelers als Salah, voorheen Mané, Luis Diaz enz. kun je ook heel anders spelen. Maar het 4-3-3 attacking met gegenpress van Liverpool is zeker niet de stijl van Sahin.

Sahin speelt met een verdedigende 4-2-3-1 in dezelfde lijn als zijn hoofdcoach Terzic nu doet bij Dortmund. Dat is ook de reden dat Dortmund heel matig presteert in de competitie, maar het goed doet in cups. Verdedigend heel sterk, maar de drie punten zie je te weinig voor een goed competitie resultaat.
Je weet dat Sahin pas in de winterstop is gekomen en dat Dortmund de 2de seizoenshelft beter was dan de eerste? Terzic stond onder druk en riep daarom.
hulp van Sahin.
Als het spel van Dortmund de stijl van Sahin is, dan is dat geen aanbeveling om hier trainer te worden.
Pfff wel een talent hoor maar, denk dat Real Madrid hem niet wilt verhuren.
Verwacht ik ook niet hoor. Maar als ze dat wel willen zijn de connecties daar. Turks en Sahin ex Real Madrid
Het eerste wat Nuri zal constateren, is dat Ramiz totaal niet voldoet. Verlies pakken en voor een gescoute topper gaan voor die positie!
Lekkere supporter ben jij. Eigen spelers afzeiken. Gewoon een prima speler.
Daar zijn de meningen over verdeeld
Als Ramiz onder druk komt slaat die volledig dicht…
Mogen we dit ‘ off topic’ noemen?
Zullen we dat dan gewoon aan Nuri overlaten? Misschien heeft hij er wel meer kijk op dan Bites1908
Is geen hogere wiskunde hoor. De meeste mensen met een beetje gezond verstand en redelijke ogen kunnen dit wel zien.
Tja, diezelfde mensen met gezond verstand spraken een jaar geleden ook precies zo over Timber. Zo zie je maar, gezond verstand zegt niet alles……
Als hij 4-2-3-1 gaat spelen, kan Ramiz prima mee
@FTM zijn Mark van Bommel en Dick Schreuder nog opties?
Lees veel comments onervaren, maar dat was Slot ook. Sahin heeft zelfs nog meer wedstrijden als coach weg, dan dat Slot had voor die naar ons kwam. Enige wat Slot had meegemaakt was Europees, al waren dat ook maar 6 potjes. @FeyenoordTM hoe staat Sahin hier zelf tegenover?
@FeyenoordTM denkj jij dat feyenoord een top trainer binnen gaat halen ?
Alles in de handen van Te Kloese. Maar de mensen die achter het rekruteringsproces zitten, komen stuk voor stuk met topnamen.
Lijken die namen op het lijstje dat jij eerder publiceerde? (goed lijstje trouwens) Of zitten daar nog betere namen tussen?
Wel alle vertrouwen daarin dat we de juiste mensen/spelers krijgen. Hoop alleen wel dat het iets eerder is dan vorig seizoen. Spelers moeten naast aan een nieuw systeem vaak vooral wennen aan andere dingen in hun leven. Een nieuw huis, papieren / alles regelen, sociaal leven opbouwen, patroon maken met allerdaagse gewoontes. Dus als we weer op de laatste dag nog spelers moeten aantrekken kost het 2-3 maanden voordat je er echt wat mee kan. En dat heeft niet per sé met fit worden te maken, want fit zijn ze vaak wel.
Dit gezeur over op tijd, wat als niemand weg gaat voordat training voor nieuwe seizoen begint, dan zullen er misschien nog geen nieuwe spelers aangetrokken worden, want tot nu toe was het afwachten wie weggaat en vervangen diende te worden.
Heeft niks te maken met gezeur, het is gewoon professioneel om op tijd je selectie rond te hebben. We wachten af en we zien het wel lijkt me niet de juiste instelling voor een Champion's League team als je echt de stap omhoog wil maken.
Ik hoop dat jij straks met een mooi top naam komt die feyenoord graag wilt hebben
Definieer 'topnamen'.
In welk segment zijn ze top?
Niet echt iets om erg veel vertrouwen in te krijgen, totaal geen ervaring en geen idee wat zijn visie is
Dat jij niet weet wat zijn visie is vind ik nog niet echt zorgelijk.
Je klinkt als een (onwetende, niet-ingelezen) Liverpoolsupporter die reageert op de komst van Slot
Professor azijnpissers komt zich ook weer melden
Waar bemoei jij je mee joh. Kruip snel weer onder je steen. Amoebe
Zie een echte negatieve vent.Jij hebt vast azijn in je aders zitten.Ben jij wel gelukkig vraag ik me af.Zie jou alleen maar mensen beledigen en dreigen.Waarom ben je zo negatief.
Hij heeft dit kwer wel een goed punt.
Tinus heeft nooit een goed punt.Hij is hier alleen maar negatief. Steeds meer t zelfde liedje.Hij mag overal wat van zeggen maar een ander mag dan niet op deze knaap reageren.
Jij gaat er anders lekker in mee, mop. In dat negatieve.
Daarom wees ik hem eroplieve schat.Was zelfs nog heel positief 😀Is gewoon een feit dat al zijn reacties erg zuur zijn.Maar genoeg over tinus.Ga je ook komende wedstrijden?
Als je zo intens dom bent als jij, moet je echt eens overwegen gewoon je mond te houden. Gratis advies. En positief ook
Laat me graag verrassen, maar wat heeft hij als trainer gepresteerd ? Vindt het gewoon niet de meest aansprekende kandidaat. Wist niet dat dat niet mocht hier
Mag prima hoor. Ik vond de parallel wel grappig. Liverpoolsupporters die Slot niet kennen zijn stom, maar velen hier doen hetzelfde met Sahin
Verschil is wel dat Slot aantoonbare resultaten kan overleggen en Sahin nog niet.Lees wel overal dat het een hele intelligente man is .ben benieuwd dus
Een tweede Slot gaan we niet vinden (of wil niet naar Feyenoord komen). Mij lijkt Sahin een trainer met ‘Slot-potentie’
Ach tinus zou het doen als je iemand was die ik voor vol aan zie. Helaas ik heb heeeeel veel positieve punten.
Is knutsen nog een optie? Lijkt me misschien nog een betere trainer dan sahin
Leuke naam maar als je dan leest dat Groenendijk zou moeten fungeren als assistent slaat bij mij de angst toe... Wat een non-trainer is dat
Word eerlijk gezegd niet heel warm van dit idee. Dus hoop niet dat het gaat gebeuren. Maken we dadelijk dezelfde fout als onze 'concurrent', een onervaren jonge coach.
Ik denk dat de grootste fout zijn 4-2-3-1 systeem is. Dat is veel te verdedigend voor de Eredivisie. Wij spelen tegen allemaal teams die de bus parkeren. Dus dan ga je net als onder van Marwijk weer 0-0 tegen Utrecht, NEC, Twente enz. spelen en wordt je gewoon 3e of 4e in de competitie. Overigens voor de CL wel een heel goed systeem. Dus met Sahin kies je voor de competitie geven we op en we gaan vol voor de cups.
We spelen 4-3-3 alleen in de CL speelden we soms met zowel Zerrouki als Wieffer, of in de wedstrijden waar Stengs geblesseerd was. Alle andere wedstrijden speelden we met een 8 (Timber) en een 10 (Stengs).
We spelen gewoon 4-2-3-1 met timber en Wieffer naast elkaar. 4-3-3 punt naar voren is vrijwel gelijk. Ligt er ook aan wat voor spelers je opstelt. Het hoeft echt totaal geen verdedigende opstelling te zijn. Wat een onzin
Beetje onzinnige comment. 4-2-3-1 is een heel ander systeem dan hoe wij spelen. Bij 4-2-3-1 parkeer je de bus en hoop je op de creativiteit van de voorste drie. Wij spelen aanvallende pressie met een 8 en een 10. Maar goed je wil alleen een tegenstrijdig punt maken.
Dat is toch geen parkeer de bus haha. Hoe kom je daar in godsnaam bij. Verder is die info gewoon terug te vinden. Maar blijf maar lekker volhouden.
Heb het even opgezocht. We hebben 27x 4-2-3-1 gespeeld en 19 x 4-3-3 haha
Yup elke wedstrijd hebben we parkeer de bus gespeeld dit seizoen..
Jij bent echt heek overtuigd van jezelf hè?
Grappig om door de hele commentsectie heen jouw nagenoeg identieke berichten te lezen.
Als je iets voetbalinhoudelijks post kunnen we onze onderbouwde meningen met elkaar delen.
Beste FR_0183 en Santi als het nou 4-3-3 is of 4-2-3-1 is maakt niet zoveel uit, want het gaat om de uitvoering... Zou Wim Jansen zeggen! ;-)
Je bouwt met 4-2-3-1 meer defensieve zekerheid in maar om te stellen dat het per definitie heel verdedigend is klopt niet.
  • 1
  • 2