arne-slot

By Barb

Nieuws

"Oh Arne, we beginnen met de titel en daarna gaan we door!"

Van de redactie

Met het eerste kampioenschap sinds 2017 in aantocht geniet trainer Arne Slot een immense populariteit. Sinds zijn komst lijkt Feyenoord in vele opzichten een stap vooruit te hebben gezet. Er is een duidelijke spelvisie, spelers worden beter, de transferbalans is positief en de club doet weer mee om de prijzen.  

Vorig jaar resulteerde dit in het behalen van de finale om de Conference League, die helaas werd verloren van AS Roma (1-0). Dit jaar moet het wel heel raar lopen wil Slot niet zijn eerste prijs uit zijn trainerscarrière winnen: het landskampioenschap.

De hype rondom Arne Slot zal in aanloop naar het kampioenschap alleen maar verder toe gaan nemen. De trainer wordt op handen gedragen door het Legioen. Zelden heeft een trainer in zo’n korte tijd zo zijn stempel op de Rotterdamse club weten te drukken. Om mee te drijven op de golven van geluk die momenteel de Rotterdamse straten overspoelen, is de Dick Voormekaar Podcast gekomen met een heuse kampioensversie van het lied ‘Arne’. Een eerbetoon aan de trainer geproduceerd door Barb Music. 

Delen

Reacties

Hallo, ik weet niet of dit mag. Aangrijpend verhaal dat ik zojuist las in AD

https://www.gofundme.com/f/behandeling-darmkanker-belgie?member=26618943&sharetype=teams&utm_campaign=p_na+share-sheet&utm_medium=copy_link&utm_source=customer

Graag verwijderen als dit niet mag.
Misschien mag het niet volgens de gebruiksvoorwaarden, maar mijn zegen heb je. Heftig.