michiel-kramer

VK Sportphoto

Nieuws

Oud-Feyenoorder Kramer onthult stiekeme droom: "Terugkeren als pinchhitter"

Twan

De 34-jarige Michiel Kramer is dit seizoen op dreef namens RKC Waalwijk. Buiten zijn eigen club om kijkt hij met genot naar de prestaties van Feyenoord, waar hij van 2015 tot 2018 actief was. De spits laat in een interview met het Algemeen Dagblad (met een knipoog) doorschemeren dat zijn ultieme droom een terugkeer bij zijn favoriete club is.

Kramer denkt terug aan de tijd dat hij samen met zijn vader bij de thuiswedstrijden van Feyenoord op de tribune zat. "Als het zondag zover is, gaat er zeker een belletje naar mijn vader, die dan waarschijnlijk al lekker aan een biertje zit." Hij omschrijft zijn vader als een echte 'oldskool'-type Feyenoorder, waarbij Feyenoord levensbehoefte nummer één is.

Ondanks dat de spits al een tijdje niet meer voor zijn droomclub speelt, voelt Kramer zich nog een echte Feyenoorder. "Je kunt je niet voorstellen wat het betekent dat ‘we’ nu weer die titel gaan pakken. Man, we zijn zo gelukkig nu Feyenoord weer is wat het voor ons altijd is geweest: de grootste en mooiste club ter wereld.’’ Hoewel Kramer's rol bij het kampioenschap van het seizoen 16/17 klein was, had de spits een aandeel met een aantal late doelpunten. 

Met zijn 34 jaar komt de boomlange spits langzamerhand richting het einde van zijn carrière. Kramer laat weten wat zijn stiekeme droom is voor de aankomende jaren. "Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord, ja, dat zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn.’’ Destijds kwam Kramer vlak voor de transferdeadline binnen, en mistte hij daarmee de 'magische' helikopter. "Alleen al voor mijn vader zou het mooi zijn als ik ooit nog eens een herkansing krijg in die helikopter." 

Delen

Reacties

Het is wel een type stormram spits dat we nog kunnen gebruiken. Ik vraag me alleen af of we niet hoger moeten inzetten als we de CL in moeten?
Wat een stelletje azijnzeikers hier over een broodje kroket! Jongen was toen een stuk jonger en ontevreden maar heeft toch stiekem wat puntjes voor ons gepakt! Maar dat zijn we ff vergeten omdat de Media een groot drama maakte van een broodje kroket! Stelletje schapen blehhhh blehhh
Een goede pinch-hitter is precies wat we nog missen. Kramer is in ieder geval beter dan Lucca. Ook een stuk goedkoper en hij kent de stad. Dus waarom niet!? Vanwege een broodje kroket van 6 jaar geleden!? Gaat nu een jaar lang gras vreten voor deze droom!
@ftm vanavond weer live via twitter doen?
Bij de amateurs van Feijenoord dan maximaal toch zeker? Donderstraal toch op.
Jammer joh dat feest gaat niet door!😅🤣🤣
Als Wout Weghorst bij Man Utd het mag doen, waarom Michiel Kramer dan niet?
Al komt hij maar 5 maal in actie, alleen als het echt moet, kan vast geen kwaad en je hebt er een mooi figuur bij voor in de kleedkamer.
Ik denk juist dat je zo’n jongen er NIET bij wilt hebben in de kleedkamer. Wat een ongeïnspireerde en ongeïnteresseerde gast is dat zeg… met z’n broodjes kroket. Dat doe je zelfs bij de amateurs nog niet.
Prima idee Michiel. Je kunt nog makkelijk mee; zeker als pinchhitter.
en dan broodjes kroket op de bank zitten eten zeker??:):)
Als we dan van Dobben als hoofdsponsor krijgen is dat geen gek idee