Gerucht
VK Sportphoto | Javairo Dilrosun

VK Sportphoto

Transfers

'Olympiakos overweegt Dilrosun'

FeyenoordTM

Javairô Dilrosun wordt in Griekse media in verband gebracht met een transfer naar Olympiakos. Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover een eventuele uitgaande transfer van de buitenspeler en denkt op de achtergrond mee aan een oplossing.

Feyenoord haalde Dilrosun één jaar geleden op bij Hertha BSC voor vier miljoen euro exclusief bonussen, maar tot een succes kwam het niet. Hoewel Dilrosun flitsend begon aan het kampioensseizoen, verzaakte hij op de 10-positie waarna hij op de bank terecht kwam. In Rotterdam staat hij nog drie jaar onder contract.

De Griekse topclub is nog niet concreet voor Dilrosun, maar onderzoekt wel de mogelijkheden om een uiteindelijke transfer van de grond te krijgen. De Griekse transferwindow loopt door tot en met maandag 11 september.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Never nooit plek voor hem..echt passé en zoek het geld ergens anders. Succes!
Zou wijnaldum niet heel veel water bij de wijn willen doen en dat hij naar Feyenoord komt
Eerst moet PSG water bij de wijn doen en hem (bijna) gratis laten gaan
Zie ik nu 6.000.000 transferwaarde staan in die griekse tweet? Strik eromheen en persoonlijk in Griekenland afzetten als je er 6mln voor kan vangen.
@FTM weet jij waarom Feyenoord manssverk heeft laten gaan en bijvoorbeeld heeft gekozen voor Zerrouki? Nu gaat die maar 020. Heeft dat er mee te maken dat Feyenoord hem niet goed genoeg vond dus Zerrouki beter vond of heeft t ermee te maken dat hij niet te betalen was ?
Voorkeur voor Zerrouki bij Slot. In Slot we trust.
Wordt naar mijn mening deels ten onrechte nu de zwarte piet toe gespeeld. Bij binnenkomst werd er geroepen kan op rechtsbuiten/linksbuiten en op 10 spelen. Dit valt me op roepen ze over wel meer spelers. Deed het goed op rechtsbuiten. In plaats van dat die jongen dan zich op ZIJN positie verder kan ontwikkelen wordt ie twee maanden lang van positie naar positie verplaatst. Waarna al zijn ritme en zelfvertrouwen weg is. Supports keren zich tegen hem, media wordt kritisch etc.

Naar mijn mening draai je zo een in potentie voor eredivisie begrippen zeer goede speler zijn nek om.
Klopt, net als met Timber die vorig jaar Kokcu voor zich had. Zijn gewoon twee goede spelers. Liever Ali weg.
Moeten ze wel opschieten als ze hem willen hebben.
Ze hebben tot 11 september de tijd
Jep. En eerlijk Dilrosun zal voor hun geen top prio zijn.
Die gaat bij ons gewoon lekker zn miljoenencontract uitdienen, en geef 'm eens ongelijk
Ik denk dat je bij Olympiakos niet minder verdiend.
Niet minder maar ook zeker niet meer. Is grootverdiener bij Feyenoord en hier kan hij dicht bij zijn familie zijn. Misschien alleen belastingtechnisch een interessante stap
Ligt er natuurlijk aan wat hij wil. Spelen ipv bank? Klimaat etc.
Stuur deze jongen op dit moment van de window nou naar een goede sportpsycholoog dan (gratis/goedkoop) naar Griekenland...

Na vervanging van Kökçu en structurele oplossing vervanging Szymanski, was de rechtsbuitenpositie natuurlijk dé plek in het team om als eerste op door te selecteren. (Ook) dat is niet gebeurd. Dan kunnen we beter alles persen uit wat we hebben. Dilrosun is een uitstekende voetballer, maar moet dit doen met koppie omhoog in plaats va omlaag... Voer voor psychologen.
Toch jammer dat ze Dilrosun niet aan het voetballen krijgen.
Qua techniek in de kleine ruimte echt een van de beteren.

Zit echt iets in zijn houding/gedrag waardoor hij niet de stappen kan maken.
Is die onvoorstelbare naam al bekend of komt morgen de grote onthulling?
Ik zet mijn geld op Babadi en psv laat hem niet gaan en zal volgende zomer transfervrij naar ons koken...zoiets? 😀
Misschien gaat hij ook koken voor ons, maar komen is beter haha!
Kijk nu al uit naar die heerlijke moksie metie🤤
FTM heeft al aangegeven dat de onvoorstelbare naam niet doorgaat sterker nog voor Feyenoord 1 komt er waarschijnlijk niks meer bij
Dan kan hij de naam toch wel droppen als degene toch niet komt?

Het zal vast nog spelen en ja of nee op deadlineday morgen.....
Moet ook niet iets te melden hebben op deadline Day
Zou dat niet Fares Chaibi zijn geweest ? Die zou eerst zogenaamd 15 miljoen euro zijn geweest, en onhaalbaar en is pas net naar Eintracht Frankfurt gegaan voor 10 miljoen euro.
Van drie kanten, speler club en supporters klikt het gewoon niet. Olympiakos prima club, zal prima betalen en lekker weer! Let's go Dilro.
Ik zie hem in de Griekse competitie het wel goed doen... misschien meer ruimte voor z'n dribbels.. nivootje lager. 1 groot verdiener minder voor op de bank. Win win 🙏🏻
Dat zou mooi zijn.
We zijn er weliswaar niet sterker op geworden, laten we dan in ieder geval wat puin ruimen.
@ftm ondanks Hendriks, walemark en nu misschien Dilrosun is de kans op Bitello helemaal verkeken zeker?

Aangezien ze geen nieuw bod hebben uitgebracht zou hij nu nooit optijd er kunnen zijn vanuit Brazilie of is er nog een kleine kans?
Er is 0,0 kans. Ook meldden aan Gremio gerelateerd twitter accounts dat hij sowieso tot de winter bij Gremio blijft. Ik verwacht wel dat we in de winter weer een poging gaan doen
Veel mensen hier hebben het over Bitello, dat het jammer is dat hij (hoogstwaarschijnlijk) niet komt.

Is de vele aandacht voor zijn eventuele komst niet ook gewoon gebaseerd op de hoop dat hij zich (oa CL) in de kijker zou spelen als bv. een Antony (die slechts van Sao Paulo kwam) en dan voor het 4-5 voudige weg kan na een jaar of twee zodat Feyenoord is een keer die klapper maakt waar Feyenoord op door kan bouwen en kan vissen in een andere vijver? De meeste exotische spelers gaan naar de andere twee ploegen in NL.

Hoe zien jullie dat?
We hebben toch ook Gimenez en Paixao? Die vallen precies in de categorie die jij benoemt. Dat wij dat in het verleden minder hadden dan die andere twee is grotendeels een geldkwestie en een mindere status destijds.
Ja wellicht doel ik dan niet per se alleen op afkomst (zuid amerika) maar ook een bepaalde sierlijkheid van spelen waar altijd wel een paar topclubs in stinken met een overdreven hoog bod. Bitello heeft ook een bepaalde manier van dribbelen wat natuurlijk oogt, en waar bepaalde topclubs gevoelig voor zijn. Als hij dat op het juiste podium ook kan laten zien dan zal je je investering ruimschoots terug zien, ik denk dat je dat riscico best kan nemen als Feyenoord zijnde. Stengs is in die zin een groter risico denk ik, die heeft al een kans gehad in het buitenland.
Maar die clubs waar ik aan refereer hebben het toch eerst nodig om dat op Europese velden te zien alvorens zij dat overdreven bod doen. Een engelse middenmoter betaald al met gemak 35 miljoen voor een speler.
Had leuk geweest, maar zou er ook niet te rouwig om zijn. Van Gremio fans lees ik op Twitter en YouTube comments vooral negatieve reacties (blij als we ervanaf zijn, ze hadden 7m moeten accepteren, terecht op de bank, etc.) en bij Feyenoord fans misschien een te roze bril. De waarheid zal ergens in het midden liggen. Ik weet wel dat bij Ivanusec en Lingr de clubs ze niet graag lieten gaan.
Goeie voetballer maar het lijkt alsof hij de intensiteit die Slot eist niet kan combineren met goed spel. Lang verhaal kort....hij is een hele goede voetballer maar geen topsporter. Zelfde gevoel heb ik ook bij Walemark.
Dat maakt hem toch niet meteen 'geen topsporter'? Niet iedereen heeft dezelfde fysieke capaciteiten. Niet iedereen is geschikt voor elke speelstijl.
Voor 2 miljoen verkopen, plus 25% doorverkooppercentage tot de 10 miljoen( ik weet niet of zo een constructie mogelijk is maar ik zou het een mooie deal vinden). Dan kan je je geld nog terugverdienen indien hij nog gaat vlammen. Zo niet, dan je verlies nemen.
Dat lijkt me een prima deal. Je mag in je handen knijpen als je er 2 miljoen voor krijgt en met een doorverkoop profiteer je mee als hij een soort Bozenik is die toch blijkt te kunnen voetballen.
Toch wel zonde. Begon goed en heeft eigenlijk alle kwaliteiten om een sensatie te zijn. Misschien maakt die nog wat ruimte voor een andere vleugelspeler.
Blijft in potentie een hele goede voetballer..kom er inderdaad niet uit . Wellicht een gevalletje kuipvrees ..als dat zo.lijkt mij Griekenland helemaal niet zijn plek...maar dat hij goed kan voetballen is zo.
Zag er zo veel belovend uit verleden jaar. Liet leuke dingen zien. Alles lijkt verdampt
Werd ook wel beetje verkracht op de 10, ipv flankspeler mogen zijn.

Hoe dan ook, blij als hij weg gaat haha
zou mooi zijn als het nog lukt , nu ali en kasanwirjo nog
Succes jongen, geniet van de souflaki
Nee, het is tot op heden niet geworden wat zowel onze club als hij er van hadden gehoopt en de trainingarbeid leid al een hele tijd niet tot een creativiteitsimpuls voor het team. Ja, hij wordt hiervoor vorstelijk beloond en dit staat op het oog niet in verhouding tot wat sommige anderen wél laten zien. Maar tot de dag dat hij een andere club vind waar hij een consistent niveau gaat laten zien, draagt hij als teamlid van Feyenoord 1 ons embleem nog steeds op de training en tijdens wedstrijddagen en verdiend hij iig mijn support. Aan het geruchtenembleem en de tekst is iig af te lezen dat dit een verkennend traject betreft, voor hem en de club hoop ik iig dat hierin snel wat concretere toenadering gaat komen en er voor alle partijen een bevredigende oplossing wordt gevonden
Mooi gesproken volledig waar ik betrap mezelf er ook steeds vaker op te schelden op hem of op kasanwirjo terwijl ze dragen nog steeds het mooie logo
Ik zie graag nog een inkomende what's happening als we toch wat salarisruimte aan het besparen zijn. En dan het liefst een speler die ons aan de bovenkant beter maakt. Eentje die het bij een topclub net niet redt.
Onvoorstelbare nog steeds biet onmogelijk toch?

@FTM?
Jawel heeft die al eerder aangegeven in een reactie.
Waarom dropt hij de naam niet dan als het toch niet haalbaar is?
Wat gaat die morgen de hele dag doen dan ;)
Heb liever dat we Ali verkopen en Dilrosun behouden tbh. Dilrosun kan echt wat toevoegen, Ali is én ouder én wordt met de wedstrijd minder.
Oogkleppen op zeker over Dilrosun voegt niks toe 1 groot drama
Ali kan als invaller nog wel eens wat forceren en is een teamspeler. Dilrosun speelt zijn eigen wedstrijd en heeft oogkleppen op.
Eens. Ali is - alhoewel ik de term inmiddels niet meer kan horen - ook belangrijk in de kleedkamer. Goed voor de begeleiding en perfecte mentaliteit. Dus om Dilrosun, een strik.
Er is toch wel iemand anders te bedenken voor een peptalk in de kleedkamer, al denk ik dat dit niet nodig is als Slot een paar slokken spraakwater op heeft. Ali, ook een strikje wat mij betreft en ruimte in de salarishuishouding geeft altijd wat meer lucht bij een club met oog op bijtekende spelers in de toekomst bijvoorbeeld.
Ja ben ik helemaal met je eens!!
Beide spelers gewoon niet goed genoeg. Alireza komt werkelijk niemand meer voorbij en - als ie door goed positiespel in een situatie wordt gebracht om een voorzet te geven dan zijn deze echt zeer matig.
Dilrosun heeft nog iets onvoorspelbaars in zijn acties en komt iig een tegenstander voorbij. Verder weinig overzicht... Liever beide vertrekken en nog een aangename verrassing presenteren!
Soms is er geen match. Voor een acceptabel bedrag maar op het vliegtuig.
Voor niks nog weg doen verlies nemen. Salaris overhouden en door
Eens, niet te moeilijk doen in de onderhandelingen.
Ik ken geen Grieks maar de taal van geld snap ik wel €6.000.000 zou niet gek zijn al zie ik hem ook nog wel graag blijven. Ook al komt het er nog niet lekker uit hij heeft wel snelheid en een flitsende actie in huis. Kan echt wel (als back up) van waarde zijn.
Hahah jij wilt een bod van 6 miljoen weigeren voor iemand die voornamelijk op de tribune gaat zitten.
translate zegt dat er staat dat de marktwaarde nu van Dilrosun op 6miljoen ligt
Hopelijk komt de deal rond.
Goed voor Feyenoord en Dilrosun.
Hij bracht het gewoon niet.
Graag !!! Voeg totaal niks toe. Hele grote miskoop
Moet je niet zeggen. Zometeen lezen die supporters of bestuur van Olympiakos dit en zien ze ineens van een transfer af
Nooit laten gaan deze wereldtopper!!!

Waarom verkopen? Zoveel potentie deze jongen.

Echt onbegrijpelijk!!!!!
Destijds geen onlogische aankoop. Niet gelukt, jammer dat gebeurt.
Vanaf de allereerste interesse al onbegrijpelijk gevonden wat men hier nu precies in zag. Als je bij Hertha wordt uitgekotst en bij Bordeaux degradeert, is het m.i. nagenoeg uitgesloten dat je het in de top van Nederland wél gaat redden. Dat is helaas ook wel gebleken. Dat tenenkrommende interview/gesprek van hem waarin hij ook nog eens kleur bekend met ‘deze mannen gaan ons slopen’, is natuurlijk wel de bloody limit. Schijnt nog een grootverdiener te zijn ook wat het lastig maakt om van hem af te komen, maar wat mij betreft is het teab en het liefst zsm!
Kan iemand toevallig het VI Pro artikele hier plaatsen over wat er nog kan gebeuren op de transfermarkt?
"Feyenoord staat niet onwelwillend tegenover een eventuele uitgaande transfer van de buitenspeler"

De understatement van het jaar.
Zou voor alle partijen het beste zijn als Dilrosun buiten Feyenoord voortzet. Het is niet geworden wat we er van hadden verwacht. Als Dilrosun zijn carrière weer op het juiste spoor wil krijgen is Griekenland daar een prima competitie voor.
Met de komst van Ivanusec, zal Paixao naar rechts verhuizen, waardoor de kansen van Dilrosun nog kleiner zijn geworden. Hij zal inmiddels ook wel doorhebben dat hij in de pikorde inmiddels voorbij gestreefd is op links door Sauer en op rechts door Minteh. En dan heeft hij op rechts ook nog Alireza voor zich.
Hopelijk komt het dus tot een deal en wordt iedereen daar gelukkig van.
@FTM

Is Idrissi definitief een gesloten boek en verwacht jij nog iets inkomend?
Wat een onzin... Grieken gaan nooit zijn salaris betalen....
Griekse clubs betalen hele hoge salarissen
Snel meenemen aub. Anders gewoon met ze alle een crowdfunding starten voor Olympiakos ?
1908: wij willen objectief nieuws brengen met een positieve insteek!

Ook 1908:
'tot een succes kwam het niet'
'verzaakte hij op de 10-positie waarna hij op de bank terecht kwam'
Is het moeilijk voor je jongen, de waarheid onder ogen zien?
Ik zeg niet dat ik het oneens ben hoor, heb de aankoop van Dilrosun überhaupt nooit begrepen. Maar ik ben een supporter en pretendeer geen nieuwsmedium te zijn dat 'objectief nieuws brengt met een positieve insteek'.
Feitelijke juiste dingen benoemen, dat is allemaal héél eng in 2023 😃
Nogmaals: Dilrosun is een verschrikkelijke speler. Aankoop nooit begrepen. Alleen, als je zo graag een objectief nieuwsmedium wil uitstralen moet je niet met dit soort teksten aan komen.
Ik had Dilrosun op de fiets weggebracht ;)
Begon goed, maar kreeg vervolgens een positie toebedeeld waar hij niet comfortabel was. Is daar misschien onterecht op afgerekend. Maar speelde daarna als invaller ook niet overtuigend.
Ftm vraagje Geertruida blijft denk ik nu?
En waar wil feyenoord zich eigenlijk nog voor versterken
Wat wil je nou? Feyenoord TV journalistiek?

Verschrikkelijk.
Is redelijk objectief gezien zijn statistieken ook toch?
Of vind jij dat het wel allemaal goed uit de verf is gekomen?
Dat is zowel objectief als feitelijk correct.
Dit is toch objectief?
Denk dat een VI of Telegraaf het niet zal verwoorden als groot succes en kartrekker van Feyenoord. Ook zij zullen zeggen dat zn periode niet succesvol blijkt te zijn tot nu toe
Laat dit alsjeblieft snel rondkomen ☺️
Dat zou heel mooi zijn... Zelfs klein verlies zou ik nemen omdat hij een grootverdiener is qua salaris...
Zelfs een bod van een half miljoen zouden we moeten accepteren.
Dacht meer aan het sommetje van (AANKOOPSOM - 1 JAARSALARIS)... Dus zo ongeveer alles boven de 2 of 2,5 miljoen...
Zal eerder een huurdeal worden met koopoptie, mede door zijn prestaties van het afgelopen seizoen.
  • 1
  • 2