Bevestigd
patrik-walemark-sc-heerenveen

SC Heerenveen

Transfers

SC Heerenveen presenteert Wålemark

FeyenoordTM

SC Heerenveen heeft voor de rest van het seizoen de beschikking over Patrik Wålemark. De 21-jarige buitenspeler wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. De Zweedse jeugdinternational gaat in Friesland spelen met rugnummer 24.

Met de komst van Wålemark voegt sc Heerenveen de gewenste extra vleugelaanvaller toe aan de selectie. De Zweed debuteerde in 2020 op 18-jarige leeftijd namens BK Häcken in de Allsvenskan. Op het hoogste niveau van Zweden maakte hij indruk en verdiende hij in 2022 een transfer naar Feyenoord. Namens de Rotterdammers kwam hij in anderhalf jaar in 27 Eredivisieduels in actie. Hierin was hij goed voor drie doelpunten en twee assists.

Met het aantrekken van Wålemark krijgt sc Heerenveen meer opties in de voorhoede. Algemeen directeur Ferry de Haan is dan ook content dat Feyenoord de aanvaller wilde verhuren. "Met Patrick voegen we direct extra dreiging toe aan onze voorhoede. Hij is een doelgerichte speler met een goede versnelling en een individuele actie."

Tekst via sc Heerenveen

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ftm speelt er nog wat op inkomend gebied of hoeven we op dat vlak niks meer te verwachten deze 2 dagen? Of wordt er nog een verrassing uit de hoge hoed getoverd?
Een combinatie van:
- heel blijven;
- een dosis vertrouwen;
- iedere week spelen.

Zou deze man nog wel eens vreselijk kunnen verrassen bij heerenveen!
Hoop dat deze gozer heel blijft en veel minuten gaat maken zodat wij een jaar erna er wat aan hebben..
In tegenstelling tot Ali en Dilrosun heeft Walemark Feyenoord-potentie op rechtsbuiten. Goede zet om hem ff een jaar te laten knallen in de basis bij Heerenveen
Top, spelen jongen! Die komt sterk terug!