Ayase Ueda - Wallpapers.com

wallpapers.com

Nieuws

Ueda opgeroepen voor Europese oefenduels Japan

Stan

Ayase Ueda is opgeroepen voor het nationale team van Japan, dat komende interlandperiode twee oefenwedstrijden in Europa afwerkt. 

Het team van bonscoach Hajime Moriyasu neemt het zaterdag 9 september eerst in vrienschappelijk verband op tegen Duitsland in de Volkswagen Arena in Wolfsburg. Drie dagen later (dinsdag 12 september) reist de Samurai Blue af naar België om het daar in de Segueka Arena in een oefenwedstrijd op te nemen tegen Turkije. 

Ueda debuteerde op 18 juni 2019 voor de Japanse ploeg in een wedstrijd tegen Chili. Sindsdien kwam de Feyenoord-spits tot 15 interlands, waarin hij eenmaal trefzeker was. Daarnaast speelde de 24-jarige aanvaller ook zes keer voor het Olympische team van Japan. 

Delen

Reacties

Hopelijk is de start en het eind van de oefentrip niet in Japan, logistiek gezien uitstekend te bereizen voor Ueda vanuit Nederland. En oefenen tegen Duitsland en Turkije is qua voor Ueda gezien de tegenstand en afstand toch wat aansprekender, dan het programma van Giménez. Weet niet of je als Mexico zijnde bv. nou wijzer wordt van een oefenduel tegen (mer alle respect) een land als Oezbekistan