ongeneeslijkziekekees

Bron: Still uit tv-uitzending

Nieuws

Ongeneeslijk zieke Kees emotioneel na knuffel van 'bere-aanvoerder' Kökcü

Twan

Na het laatste fluitsignaal van de gewonnen wedstrijd tegen Excelsior gaf Orkun Kökcü een knuffel aan de ongeneeslijk zieke Kees (72). Voor de ontroerde Feyenoordsupporter was het een emotioneel moment. Rijnmond sprak met de Zutphenaar.

Kees keek vanuit een ziekenhuisbed samen met zijn 11-jarige kleinzoon naar het gewonnen duel tegen Excelsior. De trouwe Feyenoordsupporter heeft kanker, en zal het einde van het jaar waarschijnlijk niet halen. Hij zag zijn ploeg winnen, en een stap dichter bij de titel komen.

Na de wedstrijd liep aanvoerder Orkun Kökcü naar Kees toe en gaf hem een knuffel. De beelden werden massaal op sociale media gedeeld. "Kökcü vroeg of ik had genoten van de wedstrijd. En hij wenste mij heel veel sterkte. Ik kreeg ook nog zijn shirt cadeau, met daarop veel handtekeningen van de andere spelers," vertelt Kees, die altijd al weg is geweest van Kökcu, "Hij is een bere-aanvoerder." Het was een emotionele dag voor Kees. Volgens hem draagt Kökcü de club, en wordt hij nu zelf een beetje gedragen. 

Delen

Reacties

Brok in je keel momentje , typisch feyenoord , zie je zelden bij andere clubs.
Sterkte kees ynwa
Soms ligt er 'schoonheid' in verdriet verborgen. Dit is zo'n moment.