Primeur Bevestigd
ESPN Camera | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

RTV Rijnmond, NOS en ESPN verzorgen live-uitzending huldiging

FeyenoordTM

Indien Feyenoord aanstaande zondag kampioen wordt, wordt de huldiging maandag uitgezonden door zowel RTV Rijnmond als de NOS.

Weet Feyenoord aankomend weekend de landstitel in de wacht te slepen, wordt de club op maandag 15 mei om 12:00 gehuldigd. De NOS heeft op de dag van de mogelijke huldiging een live-televisieuitzending gepland staan om verslag te doen. De live-uitzending start om 11:45 en is te volgen via televisiezender NPO 1.

RTV Rijnmond pakt alles rond het mogelijke kampioenschap een stuk uitgebreider aan. Zondag, op de dag van Go Ahead Eagles-thuis, pakt de regionale zender uit met een gecombineerde uitzending op tv- en radio die van 15:00 tot 21:00 duurt. Bart Nolles presenteert die dag vanuit de studio met Michiel Kramer en Harry van der Laan aan de desk. Er zullen drie verslaggevers aanwezig zijn in de stad, waaronder Frank Stout vanaf het Stadhuisplein. Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg doen verslag vanuit De Kuip.

Wordt Feyenoord inderdaad op zondag kampioen, pakt Rijnmond op de dag van de huldiging wederom groots uit. Die maandag gaat de regionale omroep van 10:00 tot 14:00 live op TV Rijnmond en alle overige kanalen. Bart Nolles, Frank Stout en Dennis Kranenburg doen in dat geval verslag- en interviews vanaf het Stadhuis en de Coolsingel.

Update 14:48: Ook ESPN zendt de mogelijke huldiging vanaf 09:00 uit op het open televisiekanaal. De uitzending wordt daarnaast ook gestreamd op het YouTube-kanaal van het kabeltelevisienetwerk.

fotopaulmartens20160425-8759-paul-martens

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi, kunnen we lekker kijken. Hoef ik heel het weekend de deur niet uit! 😎