Foto 1908.nl - De Kuip - netten veiligheidsnetten klassieker voorbereiding veld

1908.nl archief

Nieuws

'Ook bij het kampioensduel is de KNVB streng met nieuwe regelgeving'

Twan

Feyenoord heeft van de KNVB te horen gekregen dat ook tijdens het kampioensduel de nieuwe regelgeving gehanteerd zal worden. De Rotterdammers vroegen dit na met de hoop de netten weg te kunnen halen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Zondagmiddag kan Feyenoord in eigen huis landskampioen worden tegen Go Ahead Eagles. Aangezien de kans op het kampioenschap reëel is, hadden zowel Feyenoord als de supporters graag dat de wedstrijd zonder de om het veld geplaatste palen en netten gespeeld zou worden. Feyenoord heeft bij de KNVB nagevraagd hoe streng er gehandeld zou worden bij eventueel 'vreugdebier' op het veld. Een situatie die de afgelopen weken tot een aantal stakingen heeft geleid.

De KNVB liet weten geen uitzonderingen te maken wat betreft het biergooien, en dat dezelfde aangescherpte regels óók bij het kampioensduel gehanteerd zullen worden. Feyenoord heeft daarop besloten om de netten te laten staan, om zo een eventuele teleurstelling van een wedstrijdstaking te voorkomen.

Delen

Reacties

Ik word moe van mensen die hier moe van worden.
Begin 'n beetje heel erg moe te worden van die KNVB met hun plotse aanpak van voorzichtigheid en angsten voor gevaar mbt. het voetbalsupport. Sneeuwvlokjes en beroepsgekwetsten als Aboutaleb hebben schijnbaar dit land overgenomen. Weten het verschil niet eens tussen de Noordzijde van de Kuip en de F-side, maar gaan ons vertellen hoe het voetbal in elkaar steekt.
Ik wordt heel erg moe van zogenaamde supporters die het al gedurende langere periode verknallen voor echte fans... Waarom is gooien met wat dan ook nodig... Drink je biertje gewoon op ipv ermee te gooien
Gewoon zo houden en klaar! Krijg je ook geen gezeik meer, want zo voorkom je dat je de KNVB een lans geeft om ons aan te pakken!
Ik ben het bijna eens met Bijlow 1,2 en 3.
Maar tegen gezeik werken ze niet.
Goede beslissing. Netten laten staan.
Ook zo saai om 3x hetzelfde te zeggen ;)
Sorry was door jou traagheid in slaap gevallen
Zeer begrijpelijk, maar er is niets aan te doen