Bevestigd
Hoofdscout Mark Ruijl [Twitter] scout

Transfers

Ruijl bedankt voor TD-functie bij ADO en blijft bij Feyenoord

FeyenoordTM

Hoofdscout Mark Ruijl blijft aan bij Feyenoord als hoofscout. Dat meldt Stan Wagtman woensdagmiddag op Twitter. Het nieuws wordt door de scout zelf bevestigd in de media.

Ruijl gaat daarmee niet in op de aanbieding die ADO Den Haag hem deed om technisch directeur te worden in de Hofstad en lichtte in het Algemeen Dagblad zijn keuze toe. "Ik ben zeer op mijn plek bij de mooiste club van Nederland en ben ik dankbaar dat mijn CEO (Dennis te Kloese, red.) altijd zijn volste vertrouwen in mij heeft uitgesproken. Wij gaan binnen Feyenoord nog mooie stappen maken de komende tijd." 

Het nieuws van Chris Woerts over een akkoord kan daarmee definitief worden afgedaan als onjuist.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kijk dat is top..geeft aan dat het blijkbaar lekker werken is onder Kloes. Is wel eens anders geweest...
Lekker gewerkt Chris Woerts 🤣🤣
Die zit er altijd naast en helaas zei hij paar dagen geleden dat Arne en DtKloese zouden blijven....
Toch wel een teken dat Slot ook van plan is te blijven.
Goed klimaat bij Feijenoord, stijgende lijn binnen de club en er zit nog veel meer rek in de club, het begint pas in Rotterdam....
Waarom behalve centjes zou deze man binnen Nederland naar een andere club verhuizen?
En KKD...???
Chris wie neemt hem nog serieus?
Goede zaak. Het is zeer wenselijk om naast de pure praktijkmensen in de scouting een heel goede data-analist te hebben. Dan ben je van beide markten thuis en dat is nodig.
Want uiteindelijk komt er bv een keer een einde aan het tijdperk Slot en is het de totale scouting en de jeugdopleiding waarmee je de club toekomstbestendig maakt en houdt.
In dat op zicht is het te hopen dat er bv de juiste lessen worden getrokken uit het tweede uiterst wisselvallige jaar van Feyenoord -21. Daar lijkt men nog niet erg goed bezig. Misschien dat de samenwerking met FC Dordrecht daarvoor een goede eerste (!) aanzet kan zijn.
Ruijl wordt hoofd scout en technisch manager?
Klopt er wel eens iets van wat die Woerts zegt? Hopelijk heeft hij met Slot wel eens een keer goed gegokt. In ieder geval goed dat Ruijl blijft. Er moeten altijd mensen zijn die de lange termijn bewaken in een organisatie en de vernieuwde scouting heeft zich bewezen de afgelopen 2 jaar.
@FTM denk jij dat Feyenoord deze zomer voor Amad Diallo gaat, of hebben hoor jij andere namen waar meer prioriteit aan gegeven wordt voor die positie?
Woerts kan ze koffertje weer inpakken en die dildo heel diep in ze kanaal douwen.

Stop die man een stuk haver in zijn mond en sluit hem op in een stal.
ja ga hem nog maar belonen ook....
Goed teken als dit klopt! Dan voelt hij zich waarschijnlijk gehoord bij Feyenoord en dan zitten de Wieffer en Gimenez-aankopen er aan te komen!
Ik heb gehoord dat de tanden van Chris Woerts afstand doen van z’n uitspraken
Wat een vreselijke zwamneus is die Woerts toch hè......zo ook: de bitcoin staat vóór eind 2022 op $ 100.000.......whaaaaaa....hou toch op man!