img-2227

Foto: Jim Breeman Sports Photography | Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Ook El Harmouz zet handtekening onder eerste profcontract

Stan

Nassim El Harmouz heeft deze week een profcontract bij Feyenoord getekend. In het bijzijn van zijn familie zette de 16-jarige middenvelder een handtekening onder een overeenkomst die hem tot medio 2026 aan de club verbindt.

"Nassim is een slimme en zeer technisch vaardige middenvelder die zich in zijn eerste seizoen op Varkenoord direct in de kijker heeft weten te spelen", zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. "We zijn als club dan ook erg blij dat we hem een contract hebben kunnen aanbieden en hopen dat hij zijn goede ontwikkeling een positief vervolg kan geven."

"Dit is de mooiste dag van mijn leven en ik hoop dat er hier bij Feyenoord nog veel meer van zullen volgen", aldus een trotse El Harmouz. "Ik heb mezelf dit seizoen verbaasd en ben dan ook erg tevreden met de ontwikkeling die ik op Varkenoord doormaak. Ik zie het mogen tekenen van mijn contract als een beloning voor al het harde werken en dit smaakt zeker naar meer."

El Harmouz startte zijn voetbalcarrière op de velden van amateurverenigingen DWS en SC Buitenveldert. Na later enkele seizoenen in de jeugdopleiding van AZ te hebben gespeeld is de middenvelder sinds dit seizoen speler van Feyenoord Academy. Op Varkenoord maakt El Harmouz deel uit van Feyenoord Onder 16, dat onder leiding staat van trainers Robin van Persie en Brian Pinas.

Delen

Reacties

Waar moeten die jongens allemaal voetballen, er komen er wel heel veel in de leeftijd 18+?
Feyenoord Onder 18, Feyenoord Onder 21, FC Dordrecht, Feyenoord 1 en eventuele verhuur of transfers
Dat is dus niet waar onder 21 gaat niet naar FC Dodrecht....
Was dat maar zo , dan heeft Feyenoord een WIN - WIN situatie.
Maar er worden geen 021 spelers gestald duhhhhh...
Wat is er niet waar aan wat MarioFR zegt?
Die spelers zouden in principe op al die plekken kunnen spelen.

Het enige onderscheid dat werd gemaakt is dat de spelers die naar Dordrecht gaan niet per definitie o21 spelers zijn, maar juist spelers die meer tegen Feyenoord 1 aan zitten.
Omdat er een vracht aan 18+ talenten aan komt.
Er was paniek bij de jeugd, nou nu is het terecht ook.
Kijk maar naar de volgende berichten.
Spelers kopen voor FC Dordrecht... nogmaals duhhh.....