hartman

Feyenoord.nl

Nieuws

Ook Hartman verder met ander rugnummer

Van de redactie

Quilindschy Hartman gaat verder met rugnummer 19. Dat maakt Feyenoord zojuist bekend via Instagram. De 20-jarige verdediger blijft dit seizoen onderdeel van de eerste selectie van Feyenoord. Hartman maakte dit seizoen zijn basisdebuut in de eredivisie tegen RKC Waalwijk.

Hartman speelde tot dit moment met rugnummer 46. "Ik zit al dertien jaar in de opleiding, dus ik heb dertien jaar lang uitgekeken naar dit moment," sprak Hartman na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. "Ik kom van ver, want anderhalf jaar geleden zag de wereld er anders uit voor mij. Ik liep een zware knieblessure op en moest geopereerd worden."

Delen

Reacties

En Naujoks nummer 27. Ik denk dat Benita , Hartman en Naujoks meer als 1ste elftal dormers worden gezien dan verleden jaar met Hartjes en Milambo. Zij hielden hun U21 nummer. Gold trouwens ook voor Benita .
1ste keus 2de keus interesseer me niet zoveel het is te hopen dat het ventje ze koppie op orde is en alles ervoor wil laten zo jong en dan al zo een blessure maar dan wel het karakter hebben om terug te knokken en zelfs de selectie te halen ik vind het nu al een toppertje met een goeie drive geef hem dit jaar maar om te ruiken en zijn minuutjes te maken dan staat er volgend jaar een topper klaargestoomd
Hartman wordt 2e keus achter bjorkan.
Heb vernomen dat lopez nog een flinke
achterstand heb.
Lijkt me niet als je net uit Amerika komt en daar de competitie vol op bezig is. Met wat heeft hij een achterstand dan?
De amerikaanse competitie is een aparte manier en stijl van voetballen. Het is sowieso lager tempo en blindemannevoetbal.
Hij zal zich moeten aanpassen aan de nederlandse stijl van voetballen maar vooral slotstijl voetbal.
Hoog druk zetten, backs die als buitenspelers aanvallen.
Bjorkan daarentegen is er klaar voor, die s bekend met de stijl
Joh, heb je dat vernomen, van Slot zelf of is de papegaai weer in town?
Liever een papegaai dan een klepperaar Jezus wat een bout opmerking. Heb je alleen zo een reactie in huis reageer dan gewoon niet
Mooi nieuws, vind deze jongen goed spelen en maakt ook een goede indruk!
te kloese zijn reactie op Feyenoord shitty is geweldig!!!! Niet te betalen niet haalbaar en niemand die het wil bouwen, wat een verademing deze man!
DtK idd een verademing voor de club zijn zo lijkt het eindelijk de weg ingeslagen waarin we meer en meer aansluiting gaan krijgen op Amsterdam en Eindhoven ook op gebied kwaliteit. Echter heb ik heel sterk het gevoel dat DtK het stadion wel wil maar onder heel sterk veranderende voorwaarden.

Als de gemeente het zo graag wil moeten zij over de brug komen. Lijkt voor nu een beetje de insteek waarop gevaren wordt. Ik ben echter van mening dat je goedkoper uit bent met een nieuw stadion. En dat een nieuw stadion veiligheid van ons allemaal beter kan waarborgen dan de huidige Kuip.

Vond die man over zijn parkje maar een engerd. Er zou ook veel groen in de plannen zitten zoals ik het zie maar volgens mij had deze man er ook wel moeite mee dat er nieuwe huizen gebouwd zouden gaan worden. Een echte Hollander dus alleen maar klagen en zeiken
Had lekker moeten gaan spelen bij andere club dan kan je zien hoe hij zich staande houd.