yv2022323a1c09584

VK Sportphoto

Nieuws

Ook Milan Hokke meldt zich voor eerste openbare training

Stan

Milan Hokke was maandag van de partij tijdens de eerste openbare training van Feyenoord 1. De 19-jarige centrale verdediger stond niet op de squadlist die gisteren bekend werd, maar traint dus toch mee met het eerste elftal van de Rotterdammers. 

Hokke speelde zijn wedstrijden vorig seizoen bij de Onder-21 van Feyenoord. Afgelopen week mocht hij, net zoals een aantal andere jeugdspelers, meetrainen bij de hoofdmacht. In de gewonnen oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle speelde hij zelfs de hele tweede helft en viel hij op met een knappe pass van achteruit, waarmee hij Jayden Slory één-op-één voor de keeper van de tegenstander zette. 

De jeugdige verdediger zat desondanks niet bij de selectielijst voor de restant van de voorbereiding, maar was maandag dus wel aanwezig bij de openbare training. Het is nog niet bekend of Hokke ook de rest van de voorbereiding met het eerste team blijft meetrainen. 

Daarnaast sluit ook de 18-jarige keeper Mannou Berger de komende tijd aan bij Feyenoord 1. Hij tekende vorig jaar een profcontract bij de Rotterdammers en keepte afgelopen seizoen vooral in de Onder-18.  

Delen

Reacties

Hokke nieuwe rasmussen? Zal het vast niet erg vinden om achter hancko te staan
Voorbereiden op het vertrek van geertuida denk ik.
Hij hoort gewoon bij de definitieve selectie.
Inderdaad. Veel potentie. Sterk in duel èn aan de bal. Goede trap ook.
Helemaal eens, durft op te bouwen met strakke horizontale pases. Kan het balletje er ook goed overheen leggen en dribbelde af en toe in. Dat is wel het spel dat Slot graag wil zien aan de bal. Benieuwd of hij Hendriks voorbij kan steken.