van-persie

VK Sportphoto

Nieuws

Ook Van Persie onder de indruk: "Ongelofelijk knap wat hij doet"

Stan

Na zijn uitstekende debuut voor Oranje tegen Frankrijk, regent het complimenten voor Quilindschy Hartman. De Feyenoord-iconen volgen elkaar op met positieve woorden over de 21-jarige vleugelverdediger. Ook Robin van Persie geeft bij de NOS aan te genieten van de prestaties van de back van Feyenoord.  

"Hij is gewoon zichzelf, of het nou in een Feyenoord-shirt is of een Oranje-shirt", zegt Van Persie over Hartman. "Dat is wel echt een kracht van hem, dat hij gewoon het spel speelt, ongeacht het stadion of de tegenstander. Ik vind dat wel heel mooi om te zien."

Tegenover ESPN vertelt de all-time topscorer van Oranje bovendien dat hij staat te kijken van de ontwikkeling van het jeugdproduct van Feyenoord. "Ik vind het ongelofelijk knap wat hij doet. Ik ben er helaas bij geweest toen hij zijn blessure opliep, een paar jaar geleden. Als je dan ziet hoe hij daarvan terugkomt en hoe hij speelt, dat is ongelofelijk knap. Ik ben heel blij voor hem en ook voor Feyenoord."

Delen

Reacties

Slot nog minimaal 1.5jaar blijven
Dan deze man doorschuiven
Wat een verademing als je ook keek naar Kuyt wie het als recht zag om trainer van Feyenoord te worden
En waarmee heeft van Persie zich dan als trainer bewezen om doorgeschoven te worden naar het 1e?
Niet. Maar dat is hij nu aan het opbouwen binnen je eigen organisatie. Ik vind Van Persie heel volwassen overkomen. Ook dat hij er zelf zeker niet is.

Vandaar minimaal nog 1.5 jaar. Persoonlijk mag Slot van mij nog 10 jaar blijven

Als Slot gaat dan blijven er ook nog een paar achter, maar Pusic gaat zeker mee.
Helemaal mee eens. Vanuit zijn persoonlijk en door het mee mogen lopen met Slot zal van Persie niet een voorbeeld zijn van het paard-ruiter-principe. Naast dat deze man als speler absolute top is geweest zie je dat hij empathisch heel sterk is, een zekere bescheidenheid toont en ook gewoon echt intelligent is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Kuijt en al die Ajax kroonprinsen. Ik vind hem altijd heel bedacht, doordacht en evenwichtig overkomen, met een natuurlijke senioriteit. Je ziet ook dat hij het prima vindt om in de luwte te rijpen. Echt een topper.
Wat een kanjer en een enorme werklust, een genot om te zien