joseph-oosting

VK Sportphoto

Nieuws

Oosting: "We willen toe naar de werkwijze van Feyenoord"

Stan

FC Twente-trainer Joseph Oosting bereidt zijn selectie in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De 51-jarige manager legt tegenover Tubantia uit waar hij aan wil werken bij de nummer 3 van de Eredivisie en wijst daarbij naar Feyenoord. 

Oosting verlangt bij de hervatting van de competitie naar wat meer opportunisme in zijn elftal. "Ik vind dat we wat avontuurlijker moeten worden. Dan kom je uit bij wat meer alles of niets spelers in je elftal", legt de Emmenaar uit. "Het kan zijn dat we in bepaalde wedstrijden daarom met echte buitenspelers gaan starten. Maar we kijken ook naar andere plekken in het elftal."

De trainer van de club uit Enschede wil dan ook wat meer gaan experimenteren met zijn middenveld, om gebalanceerder, maar vooral aanvallender voor de dag te komen. "We willen een beetje toe naar de werkwijze van Feyenoord. Die gebruikten voor de Champions Leauge vaak andere spelers dan in de eredivisie, of zetten ze op andere posities neer."

Delen

Reacties

Erg benieuwd naar welke spelers Twente wil gaan gebruiken in de Champions League.
Ik hoop stiekem dat Twente geen rekening hoeft te houden met champions league. Zie liever ons grootste rivaal volgend seizoen uitkomen in de voorrondes.
Ik niet. Laat die maar playoffs spelen en het dan niet halen. Het liefst zie ik ze trouwens degraderen, maar dat is to much wishful thinking.
Hahaha nee joh! Een verhaal zonder villain is een saai verhaal, toch?
Graag jaartje saai dan. Zou geweldig zijn om al die grootbekken jankend in de hoek te zien zitten.