Betrouwbaar
arne-god

VK Sportphoto

Transfers

'Openingsbod van Liverpool van € 9 miljoen afgeslagen'

Van de redactie

Het openingsbod van Liverpool op Arne Slot bedroeg € 9 miljoen, zo meldt journalist Adam Crafton op X. Feyenoord wijst dit bod af en zijn hard aan het onderhandelen over een beter bod voor de oefenmeester van Feyenoord die de schoenen van Jürgen Klopp moet gaan vullen. 

Slot is het middelpunt van de aandacht in Liverpool en is naar voren gekomen als de belangrijkste kandidaat om Klopp op te volgen, die Liverpool na negen seizoenen verlaat. Ook Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) en Ruben Amorim (Sporting Lissabon) werden overwogen, maar de aanvallende speelstijl van Slot en zijn staat van dienst op het gebied van de ontwikkeling van jong talent sluiten beter aan bij de criteria van de club.

De zoektocht van de Anfield-club naar Slot kwam deze week pas op gang, omdat Liverpool geen onrust wilde veroorzaken in aanloop naar de bekerfinale van afgelopen zondag. Maar nu de gewonnen bekerfinale voorbij is, zijn de onderhandelingen tussen Feyenoord en Michael Edwards, de CEO van de voetbaltak van Fenway Sports Group, in volle gang, zo meldt The Athletic, de Engelse krant waar Adam Crafton voor werkt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat gaan we de interviews missen. 😭😭😭
Wie weet komt er buitenlandse trainer ik ben wel echt benieuwd
Als ze maar niet komen met trainer van NEC of Fc Twente
In de podcast van Alex Pastoor omschreef Ruud van Nistelrooij tussen de regels door Feyenoord als ideale club voor hem. Heeft bewezen spelers beter te kunnen maken en heeft de basis gelegd van het psv succes van dit jaar. Minpunten zijn natuurlijk zijn psv achtergrond en zijn (te) sterke karakter. Ben wel benieuwd hoe anderen tegenover zijn komst zouden staan
Duurste trainer in NL ooit. Schrijft ie ook maar weer mooi bij.
Ik had zo gehoopt dat hij zich onsterfelijk had willen maken bij ons door jaren achter elkaar, als onze eigen 'Guy Roux', voor mooi/goed voetbal te zorgen, maar het is natuurlijk te begrijpen dat hij voor de absolute top gaat. Hebben we in elk geval nog wel een jaar langer van zijn inbreng mogen genieten, maar helaas is dat zo goed als voorbij......
Slot heeft nog een contract en hoeft niet weg , willen ze hem dan toch perse dan dokken , hup 20 miljoen , die portugezen vragen zelfs 30 , ik begrijp niet waarom wij met minder genoegen moeten nemen
daarbij staat hij er ook goed op bij bayern en barca dus niet af laten schepen
Laat Te Kloese nu maar zijn werk doen.
Ik vrees dat het niet zo zal gaan, maar ik hoop dat Ten Kloese het tegendeel gaat bewijzen indien Slot niet te houden is...
Slot had bijgetekend terwijl hij naar Tottenham kon. Dus een akkoord zal het wel worden
Slot geeft t nu over contractduur is bijna persoonlijk rond
En die zit er zelden naast, in tegenstelling tot de 'kenners' hiero ;)
Ik ben als de dood dat Arne weggaat. Die man heeft de club gered. Hij kan niet zulke bijzondere spelers geweldig maken. Santi, Wieffer, Beelen en Timber zouden bijvoorbeeld lang niet zo goed zijn bij een andere trainer. Maar Slot kan helaas ook niet eeuwig coach van Feyenoord blijven. Balen. Moeten we misschien toch van Persie houden. Daar zie ik nog wel wat in zitten...
Er is geen trainer beschikbaar die even goed is als hij.
RVP houden veel te vroeg voor de leeuwen gooien en dan een talentvolle trainer en clubicoon naar de kloten helpen... ja vooral doen. Precies zo'n actie die de club een aantal jaren geleden gedaan zou hebben.
Als Johnny maar blijft. Dan vind ik alles goed ;-) DTK en zijn handlangers kunnen aan de bak nu. We draaien nu in de top mee, en dat moet zo blijven. Geen gemakkelijke taak, maar er lopen natuurlijk wel meer goede trainers rond. Dat we nu wat te besteden hebben, stemt me ook optimistisch. We gaan gewoon weer voor een trainer die frisse ideeën over voetbal heeft, en halen zoveel mogelijk goeie spelers. Ergens ben ik ook wel weer toe aan wat nieuws. Die Slot ken ik nu al, als m'n broekzak ;-)
Neemt ie Ueda mee voor 10 miljoen en blijkt die zich daar te ontwikkelen tot de Gerd Müller aan de Mersey. Dan bewijst hij hoe groot hij is!
Ik vrees een leegloop van hier tot gunter als hij echt weg gaat. 😭😭😭
Trainers worden zwaar ondergewaardeerd. Deze man is meer waard dan onze beste speler.
9 miljoen, dat is al een lekker startbod!
Is toch prima als hij gaat na bewezen dienst. Neem wel aan dat hij 1 van onze sterspelers mee gaat nemen voor minimaal 50ME. Iedereen blij lijkt me :)
Prima deal. Daar word je alleen maar beter door.
Er is nu geen clausule in contract van Slot, maar neem toch aan dat er afspraken zijn gemaakt, zo werkt het wel gewoon. Tis leuk we vragen 20 miljoen of meer, maar als een club als Liverpool uiteindelijk 10 miljoen zal betalen is dat al mooi bedrag.
Wat wil je dan een ontevreden trainer aan contract houden, gezien verstandhouding ten Kloese en Slot gaat dit niet gebeuren.
En laten we eerlijk zijn stel je voor je raakt hoop spelers kwijt en je begint slecht aan de competitie dan is het weer hadden we m maar verkocht.
Als hij naar Liverpool gaat moet je er trots op zijn, geeft ook aan hoe je bent gegroeid als club zijnde.
@FeyenoordTM Knutsen een serieuze optie, stond vorig jaar niet op de lijst maar wel een meer dan prima coach.
15 miljoen voor Slot en dan minimaal 5 miljoen per staflid die hij mee wil nemen
Hopelijk volgend seizoen dan soort van samenwerkingsverband met Liverpool en paar talenten huren van ze. Al zal dat misschien lastig worden omdat je zoiets al doet met Newcastle, maar weet niet wat daar precies van wel en niet op papier geregeld is.
Jaaaaaaaaa meer types zoals Johnston 🥰🥰🥰
Slot heeft er waarschijnlijk meer kijk op wat hij naar Rotterdam stuurt dan Dirk ;-)
15 miljoen plus ze moeten kokcu kopen voor 100 miljoen van benfica.
Kunnen ze dan niet beter een speler van onszelf kopen voor 100 mio? Houden we er veel meer aan over...
Ten Kloese wil 15 miljoen voor Slot en dat gaat die krijgen. Dat is een prima bedrag.
Dat was vorig jaar het bedrag wat rond ging....
Volgend jaar kan Liverpool hem kopen voor 20 mio toch? Dan is het nu wat meer hè… maar we moeten Arne ook wat gunnen. We mogen dit voor hem nooit laten klappen. Arne heeft ons al tientallen miljoenen opgeleverd. Ten blikje van onze dank nemen we vast met iets minder dan de afkoopsom genoegen.
Dan zou het nu meer moeten zijn ja, langer contract nog.
Haha 9M wat denken ze. Liverpool krijgt per jaar 160 miljoen alleen al aan tv-inkomsten. Minimaal 25M vragen voor de man die hun team moet gaan leiden. Dat doen ze echt wel.

Voor ons zijn dat ondenkbare bedragen, maar voor Liverpool is dat niks.
Vanuit Liverpool bekeken een heel fatsoenlijk openingsbod. Misschien moet je eens kijken wat er in het verleden is betaald voor Eredivisie trainers. Even ter vergelijking; ajax kreeg 2M voor ten Hag. Zij openen al met 9M.
Ja ik denk je gelijk hebt en dat we uiteindelijk blij moeten zijn dat we een redelijke transfer fee aan een manager overhouden, maar het voelt toch een beetje scheef met wat hij per jaar oplevert.
Klopt en niet alleen bij Slot. Het is eigenlijk gek dat clubs tig miljoenen uitgeven aan spelers maar in verhouding een schijntje aan trainers.
Ze zullen wel uitkomen op 12,5 miljoen denk ik, te Kloese doet dit goed
Zou mooi zijn om de openingswedstrijd vriendschappelijk thuis tegen Liverpool er bij te kunnen onderhandelen
Ik waardeer wel het respect van Liverpool om met die intentie te wachten tot na de finale. Dat is een klasse in een voetbal wereld waar daar nogal eens gebrek aan is.
Zeker. Liverpool en Feyenoord zijn ook een beetje zelfde soort club, havenstad enzo.
Jaren terug werden er niet eens spelers verkocht voor deze prijzen. Ongekende stappen gemaakt onze club.
Minimaal €15.000.000, dan is het hem gegund en houden wij er nog speler aan over die ons aan de bovenkant versterkt😉
Liverpool gaat echt geen 15m bieden, die hebben juist een kleine portemonnee dit seizoen en willen geld voor spelers overhouden. 10m pond de max..nog steeds een lekker bedrag in euro. Daar haal je gil voor binnen.
Als je Minteh en Mousa al hebt, Slory als jeugd, Paixao die er kan spelen en Walemark nog terugkrijgt uit huur, snap ik die interesse voor Gil niet.
Ik neem aan dat Gil beter is dan al die genoemde spelers. Walemark kan er spelen maar blinkt nu niet uit bij Heerenveen en Slory moet echt nog groeien.
Maar of je daar dat je transferrecord voor voor moet verbreken.
Mousa mag het eerst maar eens echt gaan bewijzen
Als je Slot wegdoet en je haalt Gil binnen dan is het verval wel heel hard ingezet. Zijn we op zoek naar scorend vermogen haal je een peperdure speler die één ding echt niet kan en dat is scoren.

Ben je niet alleen je manager kwijt, maar ook je geld.
Zo veel geld en dan met 9 miljoen komen
Is logisch dat is het openingsbod
Liverpool heeft helemaal niet veel geld, volg je het voetbal wel? Meer als Feyenoord, maar liverpool moet bezuinigen omdat men dure contracten heeft en bv cl is mis gelopen. Slot zal ook echt geeb peperdure aankopen kunnen doen deze zomer. Volg het engelse voetbal meer.
ik volg het best wel en ze hebben vorige zomer 160 miljoen uitgegeven. volgens mij is dag veel geld
Misschien moet je eens kijken wat er aan transfersommen betaald wordt voor trainers. Helemaal uit de Eredivisie. Dat ze openen met 9M is al ontzettend hoog.
Onderste uit de kast halen Don te kloese!
Precies lekker veel vragen, gaat toch om onze trainer. Maar ik denk dat het tussen de 12-15 miljoen feyenoord wel akkoord gaat. Meer kan je eigenlijk ook niet vragen denk ik.