team-bekerwinst

VK Sportphoto

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • Milambo en Ivanusec in de basis

Van de redactie

De Feyenoordselectie is nog aan het nagenieten van de veertiende bekerwinst in haar clubgeschiedenis en de bijbehorende huldiging op de Binnenrotte. Maar de knop moet om voor de ploeg van trainer Arne Slot, want aanstaande donderdag staat het uitduel tegen Go Ahead Eagles op het programma. In aanloop naar deze wedstrijd zal er geen persconferentie van Slot plaatsvinden.

Met weinig meer op het spel voor de Rotterdammers, kan trainer Slot wijzigingen aanbrengen in de basiself. Kiest de oefenmeester, met het oog op het EK 2024 in Duitsland, voor Bijlow onder de lat, of geeft hij de voorkeur aan Wellenreuther, die de laatste maanden heeft bewezen een uitstekende vervanger te zijn? Kiest Slot voor de worstelende Gimenez, die al weken uit vorm is, of krijgt Ueda een kans om zich vanaf de aftrap te bewijzen? Igor Paixao is aanstaande donderdag niet inzetbaar, ook Calvin Stengs is een vraagteken voor het uitduel. Slot zal geen risico willen nemen en dus naar alle verwachting met Luka Ivanusec en Antoni Milambo.

Arne Slot geniet van belangstelling, onder andere vanuit Liverpool, en zal donderdagavond met zijn sterkste opstelling willen aantreden. Bovendien is Slot vastbesloten om de tweede plek zo snel mogelijk definitief veilig te stellen, waarvoor een gelijkspel tegen de ploeg uit Deventer al voldoende is. De grote afwezige in de selectie is naar verwachting Mats Wieffer. De Feyenoord-middenvelder werd afgelopen weekend nog gezien op krukken en het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij op tijd fit is voor het uitduel in Deventer. Zijn vervanger zal, net als in de gewonnen bekerfinale, Ramiz Zerrouki zijn.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Nauber, Kramer, Kuipers; Linthorst, Willumsson, Llansana; Adekanye, Baeten, Edvardsen.

Delen

Reacties

Moet Slot nog deze keuzes maken, als hij weg wil? Hij moet luisteren naar wat de club wil. Ik denk toch maar Giminez, want die moet verkocht worden, hopelijk trapt hij er nog een bal in. Misschien wel Bijlow, maar dan alleen om hem in de markt te zetten, en Wellenreuther volgend jaar 1e keeper maken, met te kopen talent erachter. Hopelijk wat debutten in het 1e, en tijd voor Milambo, Slory, Sauer.
Wie houdt zich daar nou mee bezig? Slot volgens mij sowieso niet……