Primeur Bevestigd
Arne Slot - Liverpool

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Liverpool dient openingsbod op Slot in

FeyenoordTM

Liverpool heeft zich woensdagochtend officieel in Rotterdam gemeld met een openingsbod voor Arne Slot. Het nieuws hing al in de lucht nadat de gesprekken met de oefenmeester geopend waren, maar het spel is nu officieel op de wagen.

Feyenoord kan miljoenen opstrijken bij een vertrek van de hoofdtrainer, die zelf wenst om ondere andere assistent-trainer Sipke Hulshoff mee te nemen. Ook overige leden van de technische staf van de Rotterdamse club komen in aanmerking voor de oversteek naar Engeland.

Dinsdagavond werd duidelijk dat Arne Slot de overstap naar Liverpool ziet zitten. Liverpool wil aan een deal werken met Feyenoord, wat naar verwachting in the end medewerking gaat verlenen aan de transfer. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot: Feyenoord hoopt op vijftien miljoen euro voor zijn hoofdtrainer, maar het bedrag wat Liverpool geboden heeft, ligt momenteel miljoenen onder dat bedrag.

Het eerste bod zal afgeslagen worden, waarna er nog meer aanbiedingen volgen. Meer nieuws zal daarop ongetwijfeld snel volgen. Slot's zaakwaarneemster Rafaela Pimenta is ondertussen druk bezig met de laatste contractdetails voor haar cliënt, die na drie succesvolle seizoenen Feyenoord achter zich lijkt te laten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM is er al meer duidelijkheid over een vervanger of een naam die bovenaan het lijstje staat?
Toch begrijp ik niet dat een succesvolle trainer die spelers tientallen miljoenen meer waarde geeft door zijn inzichten, trainingen , een doorlopend contract heeft etc, bij een bod van een rijke Engelse club voor een "schijntje"van 15 miljoen de overstap kan maken.
Waarom niet de marktwaarde van een meer dan goede speler hanteren??? Voetbal draait toch om geld?Blijkbaar gelden andere regels voor succesvolle trainers, hoewel ik Slot natuurlijk wel een overstap naar een grote club gun. Toch vind ik ,ondanks die gunfactor ,het toch een vreemd transfer bedrag voor een succestrainer.
Rustig dagje verwacht. Spelen uit bij Eagles, verder is Te Kloese tot vandaag in Madrid voor ECA meeting. En als we de feiten er bij pakken: er is nog geen nieuwe aanbieding op tafel gelegd door Liverpool voor Slot en consorten; ook zijn we nog niet concreet voor een eventuele opvolger.
Oriënterende gesprekken met eventuele opvolger zijn wel al gevoerd?
Dat zou raar zijn als er nog niets aan de orde is. Liverpool moet eerst maar een bedrag ophoesten dat meer past bij de kwaliteit van Slot.
Nee, op 1 kandidaat na. Dat is niet meteen de topkandidaat.
Ik snap het niet, al dat begrip voor Slot. Hij heeft zich toch verbonden tot in 2026? Ben ik nou zo dom of is de rest nou zo slim? Afspraak is afspraak. Hij moet zich gedragen als een heer in het verkeer en niet al dat schijngedoe voor de camera. Hij wist waar hij aan begon toen hij tekende voor dat supervette salaris.
Liverpool wil naast Slot ook spelers weghalen uit De Kuip.
Geertruida zou de eerste moeten zijn..
Nou dat begrijp ik wel, dat is een speler die daar mee kan, van anderen moet ik dat nog zien.
Zou voor Geertruida geweldig zijn en we weten dat hij deze zomer een stap wil maken.
Hancko zie ik daar eerder slagen dan Lutsha hoor.
@Angstcultuur-promoter ;

Het staat hier, maar ook op andere sites die er al eerder meekwamen..

https://sportnieuws.nl/voetbal/nieuws/engelse-media-noemen-welke-spelers-arne-slot-mee-kan-nemen-naar-liverpool-ideaal-naast-virgil-van-dijk-2024042510012437505/
Een van de meest cruciale periodes in de recente geschiedenis.

@FeyenoordTM is Kompany een optie als hij degradeert? Intelligent, Guardiola adept, Ontwikkeld jonge spelers, Workaholic, Maatsen was helemaal lovend over hem.

Misschien te duur of hij heeft zich niet voor niks voor 5-jaar gecommitteerd aan Burnley.
Kompany zou wel wat zijn. Vind ik de beste optie tot nu toe
Ik gun Meester Slot echt al het goede! Deze man heeft ons de hemel laten zien en ervaren. Ik snap ook dat de Europese top hem graag wilt hebben.

Echter ben ik doodsbang voor de tijd die komt na Slot. Hoe groot is zijn invloed geweest?! Wie is kapabel genoeg om hem op te volgen.... Antwoorden die alleen maar te beantwoorden zijn als Slot weg is

Let's pray!
Pray? Sinds wanneer heeft dat nut gehad, voor wie dan ook?
In de Bundesliga lopen Sebastian Hoenes, Jess Thorup, en Pellegrino Matarazzo rond.. en anders Luca Gotti in Italie. Misschien zelfs Gasperini lf als er weinig in nederland is heeft Thiago motta een aflopend contract.
Ik ben echt bang voor verval naar voetbal zonder visie, gebrek aan oog voor detail en een niets aan het toeval over willen laten mentaliteit.

Ik voorzie een gevulde portemonnee deze zomer maar geen Slot, Hancko, Wieffer, Timber Geertruida meer. 😕
Santi, Lopez en ook voor Paxiao zal interesse zijn
Bij VI kwam de optie Ron Jans met v Persie op tafel. Ook niet zo'n gekke gedachte al denk ik dat v Persie daar geen trek in heeft....
Hangt de eventuele komst van Gill en/of Rodriguez nog af van het vertrek van Slot?

En hoe ver is het met die twee, zit daar al wat schot in?
Kan niet eens beste Nederlandse spelers die er zijn goed laten voetballen…
Op X gaat rond dat Feyenoord intresse heeft in Bojan Miovski zou echt een TOP aankoop zijn. Lang, beweeglijk, compleet is goed met zowel links als rechts. @FeyenoordTM kan jij checken of dit klopt🙏
Ik heb er buikpijn van. Ik zie een relatief matige selectie (als je toch kijkt naar de individuele kwaliteit) die echt als team zo ongelofelijk presteert. Vroeger of later moest het er een keer van komen en Liverpool is een waanzinnige stap.

Maar wat gaan wij doen? Wie moet dit gaan overnemen.. Rogier mijer lijkt me toch niet een gedroomde opvolger. Terugvallen op gio? Oosting alleen 1 jaar Twente, ook nog geen super optie. Ron jans? Dan houdt t wel een beetje op volgens mij..
Ron Jans idd. Krijgt de spelers overal aan het voetballen en is ook een aardige kerel.
Wel bij pec zwolle en groningen natuurlijk. We gaan CL spelen volgend jaar en met een hele hoop nieuwe spelers kan ik je vast verklappen.. toch andere koek denk ik.

Pascal Janssen heeft nog wel de halve finale (??) conference league behaald in elk geval en az speelde best oke tot ze al hun sterren verkochten.
Ook bij Twente en Utreg natuurlijk. Maar Pascal Jansen keur ik ook goed 😅 Daar had AZ een verkeerde zet gedaan om die te ontslaan. Daarna nog meer punten verloren
Ja inderdaad en ik vind hem ook wel een uitstraling hebben die past bij een topclub. Meer dan Jans denk ik..

Het gaat onderaan de streep om kwaliteit op het trainingsveld. Moeilijk..
Ja inderdaad, er zijn maar 4 mogelijke opvolgers beschikbaar op de hele wereld om Slot op te volgen........ en "dan houdt t wel een beetje op"

Zelden zulke kletspraat gelezen hier.
Dat weet ik niet en daar ben ik ook niet voor.

Maar doen alsof de 4 namen die genoemd werden de enige opties zijn is natuurlijk te lachwekkend voor woorden.
Ik vind het lachwekkend en zelfs een beetje triest dat je hier iedereen lachwekkend noemt en af loopt te kraken en verder niet echt iets bij draagt.

Zult wel een uitkering trekken en klagen dat ‘t allemaal te weinig is? Zou classic zijn. Fijne wedstrijd verder, groetjes aan je vrouw (als je durft)!
Ah gossie, gepikeerd om wat teksten joh? Niet mijn probleem. Met je uitkering dooddoener, kansloos.

Mijn vrouw hou ik er liever buiten. Zou je sieren als jij hetzelfde zou doen. Dank je.
De transfersom voor Nagelsmann was € 29 miljoen. We zijn de rotsten niet, dus 20 - 25 miljoen.
Ik zie nu her en der in de media de naam Dirk Kuyt voorbij komen! Wat vinden we hier van?
Idioot. Precies het soort fout, gebaseerd op sentiment, dat we in het verleden zouden maken. Of gemaakt zou worden in slechte tijden, op basis van overleven; zet er een echte Feyenoorder (is meer krediet) neer en je overleeft langer als bestuurder. Net zoals ze Been de klappen lieten vangen met een veredeld jeugd team.
@Jimbolino ; nee!

Laat Kuyt maar lekker in België blijven.
We missen hem niet.
Het is ontzettend jammer dat onze trainer weggaat.
Wat heeft die man veel veranderd bij onze club.
Liverpool is een mooie club voor hem.
Hopelijk gaan we door op de ingeslagen weg met goed aanvallend voetbal.
Heel moeilijk om te zeggen wie de nieuwe trainer moet gaan worden.
Welke trainer speelt aanvallend voetbal en is goed uithangbord van de club.
Vind eigenlijk binnen Nederland Ron Jans zo’n type.
Van Persie is zeker op de goede weg maar nog geen ervaring.
Ik denk dat Pusic de beste optie is. En een goeie 2e keuze zou Pascal Jansen zijn. Beiden met Slot gewerkt en kunnen zijn stijl doortrekken. Gio zou ook nog een optie zijn maar die stond niet echt bekend om dynamische voetbal.. Maar van de andere kant pakte hij wel de titel
Marino Pušić zou echt een goede optie zijn. Met twee goede assistenten.
Laten we vooral hopen dat de methode-Slot en die van de afdeling performance netjes zijn vastgelegd ergens.
https://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/gedetailleerde-visie-fundament-voor-feyenoord-voetbal---121021
'k Noem maar even wat namen waar niemand direct aan denkt: Kevin Hofland, Jon Dahl Tomasson (hoewel hij pas net begonnen is bij Zweden), Dick Lukien of > Marco van Basten.....
Stuk tekst weggevallen:
..... Dick Lukkien of > Marco van Basten....
Marco van Basten was een meer dan uitstekende voetballer, maar als trainer niet uit de verf gekomen. Hij is ook wel erg 020. (geen topclub meer, maar een tobclub)
Wat mij betreft heeft Dick Lukkien (nog) niet de vereiste uitstraling.
Ik was hier serieus over hoor:
* Kevin Hofland liet Fortuna zeer netjes voetballen. Heeft een eigen visie denk ik. Ben best nieuwsgierig naar hem.
* Tomasson vind ik ook altijd wel zinnig praten over het spelletje. Heeft inmiddels wat ervaring opgedaan. Zou het wat mij betreft kunnen hoor.
* Dick Lukkien heeft allang laten zien dat hij het snapt. Vraag is of hij in de cultuur van het westen, oftewel de Rotterdamse cultuur kan aarden.
* van Basten deed het prima met hoerenveen. Ook daarna met oranje. (Of was het andersom? Nee toch?).
Oké, het is vloeken ïn de kerk, maar ik denk dat hij zomaar top zou kunnen zijn bij ons. Mixed feelings, neutraal gezien zou ik hem wel eens bij ons aan het werk willen zien, maar mijn rood-wit-zwarte hart wil het juist niet. Teveel ajakkesied. Daarbij was ik ook wel benieuwd naar jullie reacties haha!

Maar noemen jullie eens nieuwe namen mensen, met argumenteren graag.
Je bent wel een beetje bepalend…
Ik bepaal niets. Ik opper slechts wat mogelijkheden en hoop dat iemand een naam noemt waarvan ik zelf ook denk "wauw, goed gevonden. Mag idd wel naar ons toe komen!"..... maar ik ben er slechts een van velen.
Pascal Janssen. Komt in interviews het meest overeen met Arne Slot en hij liet AZ geweldig voetballen tot dat de beste spelers werden verkocht en er niks terug kwam
Fred Rutten vond ik destijds wel aardig. Is vrij en spelers lopen met hem weg.
Ik denk dat hij met beter materiaal dan toen het goed zou doen.
In 3 jaar tijd is onze club veranderd. In waarde, in visie, in uitstraling. Gun Slot zijn baan bij Liverpool. Hij heeft een groot aandeel gehad, maar hij niet alleen. Er ligt een plan en er is hopelijk gezond verstand.

Veel erger vind ik de deal tussen de gemeente en Stadion De Kuip. Het maakt het kopen van het stadion weer moeilijker. Juist nu wij dit kunnen betalen plus het een enorm voordeel voor Feyenoord oplevert. Maar ja, geen inkomsten uit concerten. Heel fijn.
Is Jesse marsch een optie? Lijkt me een uitstekende trainer voor ons ook
Ja hopelijk nemen ze hem mee in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer.
Turkse media melden dat we intresse hebben in Taha Altıkardeş en las vanmiddag ook iets over Mejbri @FeyenoordTM
Waarom niet Pascal Jansen? Was assistent van Slot.
Ik vond AZ niet echt leuk voetballen in zijn tijd, ook zijn interviews zorgden niet bepaald voor veel inspiratie. Daarom zou ik nooit voor hem gaan. Ik zelf vind Pusic en Oosting interessante opties.
15 miljoen is echt veel te weinig. Minstens 25 miljoen.
Dan moet je dus in eerste instantie gaan zitten op € 30 miljoen.
Is het mogelijk dat Klopp bij ons komt? Soort trainerswissel? Zou magisch zijn..

Dit is in mijn ogen echt een ideaal scenario, maar dit zal denk ik nooit gebeuren..
Gelukkig geef je zelf al antwoord.
Nee, en los van het feit dat hij nooit trainer van ons zou kunnen worden, neemt die volgens mij een jaar vrij.
Degene die nu instapt als trainer bij Feyenoord zal het zwaar krijgen, benieuwd met wie ze komen.
Mevrouw Pimenta is al druk bezig als klopt wat we hier lezen, maar dat was ze vorig jaar ook.
Als Liverpool 9 heeft geboden en Feyenoord wil 15 dan zullen ze er wel uitkomen.
Is de Champ nog beschikbaar 😄
Bas sibum? Ook een kale nederlandse trainer
8 miljoen pond was het eerste bod, wat Feyenoord terrecht afwees, aldus The Sun.
Doe maar het dubbele dan. Die Duitser koste alleen al 4 ton aan tandpasta.
Dank Arne voor drie fantastisch jaren met mooi voetbal.
Heel veel succes en hopeljk zien we je ooit nog eens terug.
Wordt er op korte termijn verwacht dat Feyenoord met een andere trainer ingesprek gaat?

Rutger?
Als Feyenoord er minimaal 12 miljoen uit kan halen is dat denk ik een heel mooi bedrag! Slot heeft Feyenoord in 3 jaar echt op de kaart gezet en een stabiele basis gecreëerd om daar de volgende jaren op voor te bouwen. Als puntje van kritiek: het was dit seizoen helaas te vaak ondermaats. Ik begrijp dat je niet het hele seizoen mooi voetbal kan spelen en resultaat kan halen maar het was toch net iets te vaak matig. We hebben ook echt hele goede wedstrijden gespeeld zoals tegen Atletico, lazio en Ajax! Nog een jaar Slot was mooi geweest maar vindt het nu minder erg als die weggaat. Vorig jaar was dat anders. De stap naar Liverpool is hem gegund. Dat is echt een flinke stap. Probleem nu is wel wie gaat zijn baan overnemen? Poeh. Alles minder dan Slot is een teleurstelling.
Als je naast Slot nog een x aantal belangrijke mensen moet gaan missen van de staf, dan wordt dat wel een gapend gat denk ik. Slot heeft overstap verdient, verder mensen vooral aan contract houden.
@FeyenoordTM Is Kjetil Knutsen een optie voor als Slot weggaat
Geen Pascal Jansen, Gio en noem ze maar op. We hebben een jonge, innovatieve trainer nodig. We moeten verder op het pad dat Slot ons heeft gezet, en niet 10 stappen terug doen.
Pascal Jansen deed het beter dan Slot bij AZ. Heeft eenzelfde uitstraling, eenzelfde spelopvatting. Waarom kan dat geen goede optie zijn voor Feyenoord?
Scorebord journalistiek gebaseerd op een gemiddeld aantal punten. Je ziet toch aan alles dat het een goede trainer is maar wel de mindere versie van Arne? Heeft het bij AZ niet gered. Staar je niet blind op alles wat ex-Slot is. Er zijn ook genoeg andere trainers met meer bagage die aansluiten, met een eigen variant, op het huidige voetbal.
Eens daar ben ik ook bang voor
Bij Fc Afkicken Daily Podcast opperden ze Jesse Marsch, interessante optie vind ik.
Zou zo maar kunnen, gezien DTK's verleden in de VS.
Idd! Ik ken iemand die samen met hem gewerkt heeft en als ik hem moet geloven dan wil je die man wil je niet in de club hebben.
In iedergeval snel duidelijkheid, en dan snel een nieuwe trainer aanstellen voor er spelers gehaald gaan worden of juist nu weg willen.
Ik hoop dat we weer een vakidioot vinden met een prettige manier van doen.
Marino Pusic terughalen als hoofdcoach? Kent slot bal en de resultaten met sjachtar zijn niet verkeerd.
Slot en Hulshoff gaan weg.

Ik zou heel snel lijntje uitgooien voor Pepijn Lijnders als assistent.

Hoofdtrainer vind ik echt lastig.
Wordt weer een vermoeiende zomer
Waarom zou Lijnders de bank van Liverpool verruilen voor die van ons? Ik denk namelijk dat die blijft; Nederlander die Liverpool door en door kent. Ideaal voor zowel club als Slot.
Omdat zijn rol wordt vervangen door Hulshoff? Trouw aan Klopp ed.
Ten Kloese wil 15 miljoen volgens de berichten. Dat moet toch wel lukken.
Dat vraag ik mij dus ook af. Dat Slot naar Liverpool gaat lijkt mij een kwestie van tijd. Kan ie zich eindelijk meten aan zijn grote idool Gardiola.

Maar sla ik de plank mis met Ron Jans, van Bommel en Pascal Jansen op de shortlist?
Jans lijkt mij van dat rijtje de enige capabele
Wat zien mensen in Jans.
Mislukte schoolmeester die bij subtoppers het goed gedaan heeft. Die hoef ik echt niet
10-15 miljoen is voor een trainer uit de eredivisie een heel groot bedrag. Nagelsmann is volgens mij met 25 mln. de grootste transfer ooit.

Daarbij moet Feyenoord deze kans echt gunnen aan Slot. Liverpool is een magische club.

Arne heeft ons prijzen gegeven, financieel uit de afgrond getrokken en internationaal weer het respect gegeven wat bij Feyenoord hoort.
Gunnen is leuk. Maar wel minimaal voor de vraagprijs.
Dan had hij maar een clausule in verlengd contract moeten zetten (en daardoor minder salaris ontvangen)...
Je moet dit gewoon sterk in de markt zetten. We hebben twee jaar CL gehaald door Slot dat is 80M (30 vorig seizoen, 50 dit seizoen). Daarnaast is de selectiewaarde van Feyenoord met 150M gestegen ten opzichte van voordat Slot er was.

Daarom vinden wij als club dat hij minimaal 30M waard is. En dan gaat Liverpool onderhandelen. Kom je ergens in het midden uit 20M en heeft Liverpool een manager die goedkoper is dan Amorim en wij een goed bedrag.

Maar niet weer dat we onze meest waardevolle mensen voor bijna niks weg gaan lopen doen op basis van gunnen.
...Daarom vinden wij als club dat hij minimaal 30M waard is. En dan gaat Liverpool onderhandelen. Kom je ergens in het midden uit 20M...

Mooi, dan hoef ik het verder niet meer te volgen. En wie wordt volgens "wij als club" de nieuwe trainer?
Zeg het maar, ik heb geen kandidaat in me hoofd die net zo goed als Slot is op dit moment.
Xavi en Mourinho vergeten...;-)))
Nee. We willen graag een goede maar ook sympathieke coach.
Dan vallen die 2 al gauw af.
Sorry ik was niet serieus kameraad, denk te weten dat die categorie voor ons onhaalbaar zijn en jij ook grapje maakte...
Klopt die opmerking van mij was ook maar als dolletje bedoeld ;-)
Als zelfs de NOS er melding van maakt weet je dat het waar is.
Dat weet je al met een 🎖️ bij het artikel hoor
Ik bedoel meer dat die meestal pas wat later melding maken dan de online media.
En excuses, maar deze site heeft ook geen 100% trackrecord.
Ok, welke site wel? Wij schrijven wat er speelt, wij hoeven geen 100% trackrecord te hebben. Of denk jij dat, indien Feyenoord zich meldt voor Messi, dat 'ie daadwerkelijk komt?
Relax. Dat schrijf ik toch helemaal niet.
Waarom word hier altijd alles gelijk als een persoonlijke aanval opgevat.
Geen kritiek hebben hè, dat trekt men hier niet zo goed.
Waarom toch altijd zo je bevestiging nodig man, je doet het allemaal prima maar op een forum mogen mensen kritisch zijn en dat mag je ook wel eens als een man oppakken ipv dat kinderachtige gedoe.

Lijkt mn wijf wel.. hou ons lekker op de hoogte van wat je weet en denkt te weten, lezen het allemaal graag! En door!!
Haha ben alweer klaar met dit trainersgedoe :P
Waar speelt die? Calma? En voor welke positie is hij gescout?😜
Snel afhandelen en voorbereiding voor het nieuwe seizoen met de nieuwe trainer beginnen
Exact, Slot gewoon opbokken en beginnen aan voorbereiding volgend seizoen.
Ik zeg gaan voor het trio dick schreuder, hulshoff en v persie.
RvP wil geen assistent worden. Hij is liever hoofdcoach van een jeugdelftal dan assistent van Feyenoord 1