Primeur Bevestigd
yv2024222yv2024222a9c04117

VK Sportphoto

Transfers

Slot wil ingaan op avontuur in Liverpool; oriënterende zoektocht naar huisvesting gestart

FeyenoordTM

Feyenoord-trainer Arne Slot wil ingaan op de concrete toenadering vanuit Liverpool. De succesvolle oefenmeester van Feyenoord is zéér gecharmeerd van de Premier League club en de oefenmeester stuurt — voorzichtig gesteld — aan op een vertrek uit Rotterdam.

De Bergentheimer voerde recent al enige gesprekken met Liverpool en is daarbij overtuigd geraakt. Zó overtuigd, dat zijn zaakwaarneemster Rafaela Pimenta nu om tafel gaat met Liverpool om de belangrijkste contractdetails te bespreken. Komende dagen staan er nog meer meetings gepland tussen Liverpool, Slot en Pimenta om de deal persoonlijk rond te maken. De verwachting is dan ook dat dat gaat lukken, maar in dat geval is een deal nog niet rond.

Tussen Liverpool en Feyenoord moet een akkoord namelijk ook nog gesmeden worden. Slot heeft dit jaartal geen afkoopclausule in zijn contract staan, waardoor Feyenoord zich aan de onderhandelingstafel kan opstellen hoe het wil. Feyenoord heeft eerder dit seizoen in die positie gezeten: in oktober meldde Shakhtar Donetsk zich voor Marino Pušić. De assistent-trainer wilde de stap naar Oekraïne héél graag maken, waardoor de Rotterdamse club zich min of meer genoodzaakt voelde om medewerking te verlenen aan een transfer. De club wilde immers niet met ontevreden stafleden aan boord zitten.

Eenzelfde scenario dreigt nu voor Slot, nu de absolute Europese topclub Liverpool zich gemeld heeft bij de manager en zijn zaakwaarneemster. Eerdere kandidaten Xabi Alonso en Ruben Amorim vielen om uiteenlopende redenen af, waardoor er nu geschakeld is op de geboren Bergentheimer. Terwijl Liverpool zich nog met een officieel bod moet melden in Rotterdam om Slot over te nemen, is de oefenmeester samen met zijn familie al oriënterend gestart met het zoeken naar woonruimte in- en om Liverpool. Het is de bedoeling dat, indien een deal van de grond komt, de complete familie Slot meeverhuist naar Engeland. 

Feyenoord is voornemens om zich vrij hard en zakelijk op te stellen indien Liverpool daadwerkelijk met een aanbieding over de brug komt om Arne Slot los te weken bij de Rotterdamse volksclub — maar indien Liverpool bereid is om een serieuze transfersom te betalen, zal het naar verwachting niet tot een dealbreker leiden. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wouter Vrancken (KRC Genk) zou een goede optie zijn als vervanger. Speelt volgens dezelfde spelprincipes die bij Feyenoord gehanteerd worden en heeft bij verschillende clubs al bewezen succesvol te zijn. Staat hij al op een schaduwlijstje? @FeyenoordTM
Deze stap is hem zeer gegund al doet het toch best een beetje pijn.
Zeer benieuwd naar volgend seizoen. Als Feyenoord weer goed weet in te kopen en er weer om de prijzen wordt gespeeld kunnen we denk ik wel zeggen dat de traditionele top 3 weer in ere is hersteld.

Persoonlijk zie ik graag Van Bronckhorst weer trainer worden. Enorm goed uithangbord, people manager en spreekt zijn talen.
hij moet zich dan conformeren met de speelstijl van de laatste jaren. Veldtrainer: Lijnders?
20 miljoen en een bonus van 5 miljoen als Liverpool kampioen wordt.
Als Feyenoord eruit komt met Liverpool dan gun ik het Slot van harte.
En dan zou ik heel graag Oosting als zijn opvolger zien hoor daar alleen maar lovende woorden over van spelers die met hem gewerkt hebben.
Het is hem van harte gegund!
We wisten allemaal dat dit een keer ging gebeuren.
3 jaar Feyenoord, 2 prijzen, 2 goede seizoenen Europees voetbal.
Mede dankzij Arne Slot staat Feyenoord weer op de kaart en gaat het de goede kant op met de club.

Zoals een ieder in het leven, heeft hij ambities.
En die moeten we respecteren.
Laten we vooral dankbaar zijn dat hij voor Feyenoord heeft gekozen 3 jaar geleden, want kijk wat het de club allemaal gebracht heeft.
Ik snap het helemaal. Toch vind ik het ook jammer dat Slot er niet voor kiest om als een soort Ferguson nog jaren bij Feyenoord te blijven en ons clubje op te stuwen in de vaart der volkeren met als doel om uiteindelijk zelfs Europese successen te gaan behalen. Ik denk dat dit grotere roem voor hem zou kunnen opleveren als dat zou lukken dan wanneer hij met Liverpool successen gaat krijgen. Hoewel, dat is natuurlijk ook een hele toer en ik snap de uitdaging dat het geweldig is als je gevraagd wordt voor een club dat in de absolute wereldtop zit.
Knutsen van Bodo Glimt zou echt de perfecte match voor Feyenoord zijn, als Te Kloese dat voor elkaar krijgt hoeven ons echt nergens zorgen over te maken komend seizoen.
Zat ik ook aan te denken idd, zelfde manier van voetballen. Zou kunnen werken denk ik.
Het is nooit leuk om zo’n goede trainer te zien vertrekken. Hetzelfde geldt ook voor spelers. Dat is het lot van een club in de eredivisie. Maar dit is toch prachtig voor Arne! Liverpool, in zekere zin het Feyenoord van Engeland en het Feyenoord van de Europese top. Havenstad, club van de hardwerkende arbeider. Daar Walk-en ze ook Never Alone. Als je één club had mogen uitkiezen voor Arne’s volgende stap, dan is dat Liverpool.

Daarnaast vind ik dit ook wel een mooie test voor de club Feyenoord. Hoe stabiel zijn de fundamenten die de afgelopen 3 jaar gelegd zijn? Ik denk zelf dat het allemaal wel stevig(er) staat en dat het succes veel minder aan één man kan worden opgehangen.
Persoonlijk ken ik Joseph Oosting goed. Echt een goede trainer die ook zeer goed met zijn spelers overweg kan. Mocht Arne Slot vertrekken wat ik uiteraard niet hoop zie ik in Oosting wel een goede vervanger
Dat wordt dan een seizoenkaart bij Liverpool..
Die zijn wat duurder dan in Nederland. Maar het is fantastisch om een keer te gaan. Was indertijd voor mijn werk vaak in Londen, maar daar waren er 2 helemaal leip van Liverpool. Echt leuk om keer naar Liverpool te gaan.
"Indien Liverpool bereid is om een serieuze transfersom te betalen, zal het naar verwachting niet tot een dealbreker leiden."

Tja hoeveel is dat!? Liverpool verdient bijna een miljard per jaar dus wat is de beste trainer uit de geschiedenis van onze club hun waard?
35 miljoen!? Dat is feitelijk een koopje.
Meneer heeft met zijn volle verstand tot 2026 bijgetekend. Daardoor is hij met 3,5 miljoen jaarsalaris de bestbetaalde trainer vd ED ooit. Zie bijvoorbeeld https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/05/feyenoord-doet-slot-ultiem-voorstel-met-megacontract-en-gigantisch-salaris. Dus hoeft hij nu niet op volledige medewerking te rekenen.

Arne vindt dat hij net als voetballers recht heeft om ondanks zijn doorlopende contract met geïnteresseerde clubs te praten. Prima, dan heeft Feyenoord ook het recht om net als bij spelers een serieuze afkoopsom te vragen.

10x het jaarsalaris is dan zeer schappelijk voor iemand die nog 2 jaar vastligt. Betalen wij straks met alle liefde 2 miljoen aan Twente om Oosting over te nemen die inclusief optie ook nog 2 jaar vastligt.
Rogier Meijer, Joseph Oosting, Pascal Jansen, Ron Jans. Dit zijn voor mij in ieder geval vier kandidaten die het stokje van slot zouden kunnen overnemen.
alsjeblieft geen ron jans, die riep dat zerrouki te goed was voor feyenoord
Ron Jans is een en al stabiliteit. En een elke week spelende Zerrouki op de plek van Wieffer is na vertrek van Wieffer straks volgens mij werkelijk een topspeler in ons elftal. Hij is nu al meer een steunpilaar dan Timber vorig seizoen die toen ook niet op zijn ideale plek speelde. Ik heb er geen enkele twijfel aan dat we komend seizoen als Wieffer is verkocht een geweldenaar aan Zerrouki hebben.
pascal janssen en rogier meijer daar moet de keus op valln of een poging doen om pucic terug te halen !!!
Hoe staan jullie er in vanuit 1908.nl? Blij dat Slot weg gaat, of jammer om iemand te zien gaan die de club zo vooruit heeft geholpen?

En ligt er al een lijstje met opvolgers? Nederlands of buitenlands?
Zal voor Slot niet makkelijk worden daar om een succesvolle trainer op te volgen, dat zal bij ons ook het geval zijn.
Liverpool is geweldige club en Slot wil graag dus komt er een goed bod dan zal dit rondkomen.
In de Engelse pers heeft men het over 10 miljoen euro. Telegraaf heeft het over 15 miljoen.
Lijkt me een prachtig bedrag waar je toch weer een halve speler voor haalt.
Jullie zitten elkaar alleen maar gek maken hier, wacht lekker af...
We zien het wel joh...
Petertje uit Eindhoven trekken. Dan snijdt het mes aan twee kanten🤣
Ik vind het zeer logisch dat hij weg wilt gaan een club als Liverpool kan je niet weigeren ik gun het hem van harte en ik snap dat hij Hulshoff meeneemt. Ik bedank hem voor de 3 fantastische jaren en ik hoop dat Feyenoord door gaat pakken
Maakt niet uit. Kijk naar Simeone. Opgewonden standje, maar wel heel succesvol.
Het kan niet anders dan dat er 1 redacteur zowel hier, als op FR12 actief is. Of het is slecht kopieerwerk om steeds maar weer ‘de geboren Bergentheimer’ te schrijven……
Ik ken het hele dorp niet. Maar om nou in werkelijk ieder artikel ‘de geboren Bergentheimer’ te lezen, zowel hier als op FR12, vind ik wat overdreven. Bij een Ron Jans staat toch ook niet ‘de geboren Zwollenaar’, om maar wat te noemen……
die supporters van liverpool verdienen hem niet eens…kijk eens hoe die over ons arne praten…
Die zijn natuurlijk gevestigde namen gewend dus is logisch dat ze sceptisch zijn. Zeker met de ervaring Ten Hag.
nou dan blijven ze lekker af van slot hahaha
Er is veel gedaan om voorwaarden voor succes te scheppen. Een trainer als Slot krijg je waarschijnlijk nooit weer en garanties heb je nooit met een nieuwe trainer. Doorgaan op de ingezette weg en hopelijk gestaag blijven groeien. Echt meedoen om de titel die je dan kan winnen of verliezen. Dit jaar heeft Feyenoord qua punten aantal kampioen waardig gepresteerd, dat bedoel ik met meedoen om de titel. Dat PSV het dit jaar nog beter doet dan Feyenoord, daar kun je weinig aan doen.
Slot heeft Feyenoord versneld omhoog gestuwd, maar zijn (waarschijnlijke) vertrek hoeft niet te leiden tot totale ineenstorting van Feyenoord. Trust the process
Ik hoor me lieftallige collega's nu al weer roepen dat Feyenoord aankomend seizoen als 5e gaat eindigen als Slot weg is.

Netals ze elk jaar weer roepen dat Ajax er aankomend seizoen wel weer bovenop komt. 🤣

Word weer een sneu feest.
Hoe zeer ik het hem ook gun, dit doet me nu vooral pijn. End of an geweldig era.
Het zal niet gauw meer zo goed worden als Slot maar hij heeft wel een basis gelegd vooral financieel waar we nu op kunnen voortborduren. Zelfs met een ‘mindere’ trainer hebben we de komende jaren goed voetbal met alle goede spelers die we nu kunnen binnenhalen.
@FeyenoordTM Is er angst dat slot ook van denbroucke meeneemt? Heeft heel het medische en performance team opgetuigd. Zal een groot verlies zijn
Feyenoord wil rond de 10 miljoen en de zaak komt in een stroomversnelling meld voetbalprimeur net.
Liverpool gaat deze week intensief proberen om Arne Slot los te weken bij Feyenoord, aldus transferjournalist Ben Jacobs. De club en (nu nog) trainer van Feyenoord gaan elkaar binnenkort spreken. De zaak lijkt in een 'stroomversnelling' te komen,
Voetbalprimeur moet je geen aandacht geven. Die zijn altijd alleen maar bezig met stoken. Die zijn al maanden bezig met Slot de deur uit te praten.
Media kan een trainer niet ‘wegpraten’
En jij denkt werkelijk dat zij meer info hebben dan alle andere media? Die speculeren ook maar wat.
En meldt Voetbalprimeur ook al dat Slot op staande voet ontslagen wordt vanwege zijn gesprekken met Liverpool? Of zijn wij toch AZ niet?
zou een slecht bod zijn die portugees heeft een afkoop contract van 30 miljoen wat is arne minder ? en per slot van rekening nog een 2 jarig ontract
Hopen dat hij blijft. De enige juiste opvolger blijft pusic denk ik.
Pusic als assistent ok maar niet als hoofdtr. te opgewonden standje!
Maakt niet uit. Kijk naar Simeone. Opgewonden standje, maar wel heel succesvol.
zou heel mooi zijn eerst maar eens flink euries pakken en ons niet het bos in laten sturen met 10 miljoen
Nog vier wedstrijdjes te gaan dus. Nog maar even genieten dan (en hopelijk daarna nog steeds).
Je mag het niet zeggen van sommige, maar ik voel de bui ook al hangen wanneer slot vertrekt.
Natuurlijk gaat die hierheen. Een mooie afkoopsom een die Engelsen vragen en Arne enorm bedanken voor 3 prachtige seizoenen. Is alleen naar een bevestiging van het feit dat we weer mee tellen als voetbalclub!

Nu weer een goede complementaire staf samenstellen en op naar nieuwe successen!
Neemt Hancko en Geertruida mee.,let maar op.
Dat vermoeden heb ik ook. Hancko zeker
@FeyenoordTM weet je iets over eventuele opvolgers van Slot? Ik neem aan dat Feyenoord snel gaat handelen dan...
Laat maar concreet worden, dan is het pas wat waard om er over te posten.
heb je geen lijstje met mogelijke vervangers zoals vorig jaar? zou top content zijn
Zo met een steen in mn maag naar bed. Einde van een prachtig tijdperk waar veel supporters denk ik echt wel even over moeten/mogen rouwen. Maar dit is hem zo gegund, fucking Liverpool man. Prachtig!
Ja, ik gun t hem van harte, maar t doet erg pijn. Hopelijk speelt dit alles geen rol voor t behouden van plaats 2 en hoop ik oprecht dat DtK een sublieme opvolger in gedachten heeft.
we staan 12 punten voor op Twente met nog vier wedstrijden te gaan en een veel hoger doelsaldo.
Doet echt pijn…… In slot we trust
@FeyenoordTM

Iets bekend over Sipke? Gaat hij mee?
Voor nu geen concrete beweging rond zijn persoon, desondanks de beoogde contractverlenging en belangstelling van Almere City.
Hopen dat hij blijft om.toch een beetje dezelfde lijn door te kunnen trekken
Voor alle wijsneuzen en het overgeëmotioneerde volk: nieuws komt van dezelfde bron als in 2020 😙
Hij was volgens nou vorig jaar ook al vertrokken.. eerst zien dan geloven.
Kan je me het nieuwsbericht daarover even linken? Ben benieuwd waar ik dat gepubliceerd zou hebben!
Ja dit lijkt een kwestie van tijd. En dan hopen dat er een goede vervanger komt die verder kan bouwen op wat Arne achter laat. Ook al wist je dat dit moment een keer ging komen, het doet toch pijn
Ik hoop dat als hij echt weg gaat dat te kloese zijn lijsten klaar heeft en snel een trainer gaat halen
Feyenoord is zéér gecharmeerd van de Premier League club en stuurt — voorzichtig gesteld — aan op een vertrek uit Rotterdam.

Moet dit niet slot zijn
Enige redactie zou nuttig zijn, maar goed ik ben alsnog blij met deze website
Het waren drie geweldige jaren, Sipke neemt het voor nu over en we zien je na de kerst graag terug!
Hij wist het voor de bekerwedstrijd al, 100%. Vorig jaar wilde hij ook al met piepende banden weg. Nu doet hij het zelfde als vorig jaar en nu gaat het hem lukken.

Heel blij hoe hij het bij Feyenoord heeft gedaan. En gun hem verder deze stap ook. Maar heb wel gemengde gevoelens over de manier waarop en snap AZ nu ook beter. Slot is een beetje egoïstisch.

Maar ik wens hem succes en bedankt voor wat hij gebracht heeft! Nu hopen op een waardige vervanger.
Welke trainer blijft drie jaar bij een club?
Frank de boer, Ten Hag. Helaas 2 ajax namen maar toch!
Ten Hag heeft voor ajax gewerkt is geen ajaciet net als Bosz..Ten Hag vind Feyenoord en de Kuip prachtig
Ja en...? Daar gaat het toch niet over?
Hier, dat bedoel ik!! Betere namen dan die ik eerder noemde!
Vorig jaar heeft hij Tottenham en Chelsea afgewezen. Klinkt niet echt dat je dan met piepende banden weg wilt gaan.
Dat was onder zware druk van de supporters. Daar was zoveel drijging en verontwaardiging dat hij maar heeft afgezegd. Heel de media ontplofte.
Laten we eerlijk zijn, deze kans bij zo'n club komt niet snel voorbij. Ik denk dat iedereen deze stap had gezet, dus begrijp hem wel
Geef de man 100% gelijk en dat geef ik ook aan in mijn bericht. Wens hem ook het beste.

Maar de manier waarop het gaat voelt bij mij niet lekker. Slot wist dit al eerder, mijn gevoel zegt voor de beker al. De manier van ontkennen. Bij de beker toen Geertruida begon te zingen over Slot moet blijven zag ik al iets in Slot zijn gelaat.
Wanneer heeft hij iets ontkend dan? En wat wil je dan dat hij doet? De dag voor de bekerfinale zomaar even de wereld in gooien dat er interesse is van Liverpool?
"met piepende banden weg" daarom is hij toen gebleven...

Liverpool is overigens gewoon een niet te weigeren stap.. Als Liverpool voor bijvoorbeeld Hancko was gekomen en ze betalen een conform bedrag dan waren we toch ook niet boos ofzo geweest? De overstap van AZ naar Feyenoord is wel heel anders dan van Feyenoord naar Liverpool.