Bevestigd
malacia-3

VK Sportphoto

Nieuws

Opnieuw geen basisplaats voor Malacia bij Oranje

FeyenoordTM

Afgelopen weekend liet oud-Feyenoorder Tyrell Malacia zich gelden op de training van het Nederlands elftal, maar opnieuw ziet bondscoach Louis van Gaal geen basisplaats weggelegd voor de pitbull.

Dat verzekeren bronnen rond het Nederlands Elftal vanuit Qatar aan deze site.

Voor Nederland is er veel aan gelegen om de volle drie punten te pakken tegen gastland Qatar. Het laatste duel in de groepfase wordt dinsdag om 16:00 afgetrapt in het Al Bayt Stadion.

Tot op heden werden er vier punten binnengesprokkeld: Drie tegen Senegal (2-0 winst) en een punt tegen Ecuador (1-1). Oranje bezet de koppositie in poule A en stevent af op de achtste finales.

Bij winst op Qatar -wat een eerste plaats in poule A betekent- speelt Oranje aankomende zaterdag om 16:00 in het Khalifa International Stadion tegen de nummer twee uit poule B. In dat stadion  speelde Nederland eerder gelijk tegen Ecuador. 

Nederland weet dat het een tegenstander uit poule B treft wanneer het zich weet te verzekeren van de achtste finales. Die poule bestaat uit Engeland, Iran, Wales en de Verenigde Staten. Momenteel bezetten Engeland en Iran de eerste en de tweede plek in die poule, met nog een duel tegoed.

Bij een tweede plaats in poule A mag Oranje zondag om 20:00 aantreden tegen de poulewinnaar van diezelfde poule B. In dat geval wordt er afgetrapt in het Al Bayt stadion, net als dinsdag tegen Qatar. 

3e9e46ed-a725-4227-a9de-78b6c5cfc134

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Allicht niet; Daley Blind speelt werkelijk de pannen van het dak.......
Het is gewoon genant om Blind te zien voetballen in Oranje. Je zag afgelopen wedstrijd een paar keer ook echt dat medespelers keken naar de linkervleugel om te kijken of er iemand overheen ging, om vervolgens te zien dat Blind 10 meter achter hun staat.
Natuurlijk moet je proberen gewoon eerste te worden in de poule...

Maar omdat je als eerste poule je laatste wedstrijden speelt weet je nog niet wie zich in de andere poules plaatsen en welke helft van het knock-out schema makkelijker word...
Wie weet geeft een 2e plaats wel makkelijkere tegenstanders in de rest van het toernooi...
Bv. alleen al als Engeland vanavond ook 2e word in poule B dan ontloop je die bv al...