slot-pusic

Nieuws

Opvolger Pusic nog niet in beeld: "Op dit moment kunnen we het prima oplossen"

Stan

Begin deze week vertrok Marino Pusic als assistent-trainer bij Feyenoord voor een klus als manager bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk. Arne Slot geeft aan dat de club nog niet actief op zoek is naar een vervanger van de Bosnische Kroaat, die woensdag bij zijn debuut bij Shakhtar nipt verloor van FC Barcelona.

Voor het duel met Lazio leek Slot aan te geven nog niet bezig te zijn geweest met een mogelijke opvolger voor zijn vertrokken assistent. "Ik weet niet of ik gezegd heb, dat ik er nog niet over nagedacht had, maar ik had er actief nog niet wat meegedaan en dat geldt nog steeds zo. Op dit moment kunnen we het prima oplossen zoals het nu gaat en er lopen op dit moment geen gesprekken met eventuele kandidaten."

Een aantal namen worden genoemd voor de opvolging van Pusic, waaronder die van Robin van Persie, de huidige trainer van Feyenoord Onder-18. "Iedereen is een optie, zou ik bijna willen zeggen", zegt Slot daarover. "Het is natuurlijk duidelijk dat Robin al wel eens betrokken is bij ons als staf, maar hij heeft in de media gezegd dat hij zich vooral ook een hoofdtrainer voelt en hij zit midden in zijn cursus en is echt stappen aan het maken om dat voor elkaar te krijgen. Wat ik net al zei: we sluiten niemand uit, maar op dit moment is het niet zo dat we al één specifieke kandidaat in gedachten hebben."

Delen