arne-slot-lachend

VK Sportphoto

Nieuws

Slot geeft update: Nieuwkoop en Trauner trainen mee, Ivanušec nog niet klaar voor basisplaats

Stan

Ondanks de intense midweekse wedstrijd tegen SS Lazio, kan Arne Slot over een grotendeels fitte spelersgroep beschikken tegen FC Twente. In aanloop naar het treffen met de Tukkers geeft de trainer een update over de gesteldheid van zijn team.

De selectie van Feyenoord is volgens Slot goed uit de Champions League-kraker met Lazio gekomen. "Bart Nieuwkoop ging er natuurlijk met een blessure vanaf, maar die heeft vandaag ook weer een gedeelte meegetraind. Dus geen spelers die na de wedstrijd geblesseerd zijn geraakt. We zijn er goed uitgekomen."

Nu een groot deel van de spelers weer fit is, moeten Slot en zijn staf gaan kiezen. Bijvoorbeeld tussen de uitblinkende Ramiz Zerrouki en de van een enkelblessure herstelde Luka Ivanušec. "Ik heb altijd lastige keuzes, omdat ik echt wel meer spelers heb die goed genoeg zijn om in de basis te starten, maar ik denk niet dat Ivanušec al klaar is om te starten. Maar dat betekent nog steeds dat ik keuzes heb."

Verder is ook Trauner weer op de weg terug, al zal het duel met Twente naar alle waarschijnlijkheid te vroeg komen. "Hij heeft vandaag voor het eerst weer meegetraind met de groep, maar hij gaat zondag sowieso niet starten. Ik denk ook nog niet dat hij bij de selectie zit, dat we daar iets meer tijd voor nemen om het klaar te stomen om weer veel te gaan spelen."

Delen

Reacties

Stengs rechtsbuiten en Zerrouki basis. Kan toch niet anders na Lazio?
En helaas Nieuwkoop, zwakste schakel