kokcu-feyspa

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: “Het was belangrijk om een signaal af te geven”

Thomas2001

Aanvoerder Orkun Kökcü reageerde voor de camera’s van ESPN op de 3-0 overwinning tegen Sparta. De overwinning in de stadsderby was zeer welkom na de nederlaag tegen Lazio eerder deze week.

“Ik denk vooral dat het mentaal wat zwaarder was dan fysiek vanwege de wedstrijd donderdag. Maar het was belangrijk om een signaal af te geven naar de rest van de Eredivisie, dat we ons met iedereen kunnen meten en iets moois kunnen neerzetten dit seizoen.”

De aanvoerder kreeg veel kritiek op de manier waarop hij zich uitliet over de penalty discussie met Giménez na donderdag: "Het waren een paar moeilijke dagen. Ik heb misschien zelf ook dingen niet slim aangepakt, maar het is opgelost. Het was meer de emotie dat dat nu voorbij is." Verder zei de doelpuntenmaker: "Ik moet misschien vaker schoten gaan plaatsen. Ik wil voetballend meer bijdragen aan het team. Ik kom steeds meer in mijn ritme en vanaf hier wil ik door. Deze week twee belangrijke wedstrijden (Sturm Graz en PSV) voor de interlandperiode waarin we moeten laten zien wat we kunnen.”

 

Delen

Reacties

Top wedstrijd heerlijk weer nu donderdag er met z'n alle volle bak achter nu de noordzijde dicht is knallen boys !