dilrosun

VK Sportsphotos

Nieuws

Dilrosun: "Dan voel je je niet fijn als je thuiskomt"

Van de redactie

Feyenoord won vanavond eenvoudig de stadsderby tegen Sparta (3-0). Javairô Dilrosun werd door trainer Arne Slot op '10' gezet. De aanvaller speelde een goede wedstrijd en scoorde de tweede treffer. In gesprek met ESPN zegt hij zich prettig op die positie te voelen.

"Zeker, vorig seizoen heb ik de tweede helft van het seizoen alle wedstrijden op '10' gespeeld. Dus dat kan ik ook wel". De eenmalig international zegt niet gehaald te zijn voor die positie, maar dat de gelegenheid erom vroeg. "Begin van het seizoen vertelde de trainer dat ik mij moet focussen op de buitenkanten. Maar nu viel Sebastian Szymanski geblesseerd weg en zei de trainer dat ik op '10' moest. Ik weet dat ik dat kan. Vandaag heb ik dat laten zien." 

Dilrosun viel tegen Sparta op door zijn grote werklust. Volgens hem kwam dat mede door de verloren wedstrijd tegen SS Lazio en de reactie daarop van zijn familie. "Na de slechte wedstrijd van donderdag, van mij en het team, had ik wat te bewijzen. Ook naar de familie. Ik kwam thuis en alle blikken gingen gelijk naar mij. Zo van 'er is werk aan de winkel'. Ik had een slechte wedstrijd gespeeld en mijn familie heeft mij daarop aangesproken. Ze keken mij kritisch aan. Dan voel je je niet fijn als je thuiskomt."

Delen