Orkun Kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Orkun Kökcü nieuwe captain Feyenoord

Ference

Orkun Kökcü is de nieuwe eerste aanvoerder van Feyenoord. Hij neemt hiermee de band over van, de naar FC Utrecht vertrokken, Jens Toornstra. Trauner was gedurende de eerste weken van dit seizoen de captain, hij zal tweede captain zijn dit seizoen achter Kökcü. 

Op de vraag wie Slots aanvoerder is voor dit seizoen antwoordt de trainer duidelijk: "Orkun Kökcü." De trainer onderbouwt dit met: "Geweldige speler, enorm goed seizoen gehad vorig jaar, meeste aantal wedstrijden in Feyenoord 1 gespeeld, een eigen opgeleide speler. Ik denk ook dat het voor zijn ontwikkeling heel goed kan zijn, om de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten door de aanvoerdersband nu te gaan dragen. En het is een hele bepalende speler voor ons vorig seizoen geweest. Gernot (Trauner) is nummer twee."

Delen

Reacties

Als hij en Timber aan elkaar gewend zijn en je hebt Szymanski of Bullaude ervoor lopen, moet het wel heel gek gaan willen we uiteindelijk niet een (nog) beter middenveld hebben dan vorig seizoen. Mijn eerste voorkeur? Kökcü in dezelfde rol als vorig jaar en van Timber de nieuwe Aursnes maken. Alleen dan wel langer dan voor 1 jaar.
Goede zet!
Een beetje extra motivatie voor hem om zich nog meer te laten zien.
En als ie dan een goed seizoen draait en je wil verkopen, gaat het niet alleen om een goede middenvelder maar ook nog eens om de aanvoerder.
Mooi man! Hopelijk gaat die vlammen🔥🇹🇷