vrouwen

Vrouwen

Oud-aanvoerder Annouk Boshuizen tekent bij Twente

Stan

Annouk Boshuizen komt vanaf komend seizoen uit voor FC Twente. De middenveldster speelde de afgelopen twee jaar voor Feyenoord Vrouwen en was de eerste aanvoerder in de geschiedenis van de Rotterdamse vrouwenploeg. De 25-jarige Boshuizen liet haar contract bij Feyenoord deze zomer ontbinden en heeft nu dus getekend in Enschede. 

In het seizoen 2021/2022, het debuutjaar van de Feyenoord Vrouwen, kwam Boshuizen over van ADO Den Haag. Onder trainer Danny Mulder werd de middenveldster gebombardeerd tot aanvoerder en was ze een vaste kracht in het basiselftal van de nieuwe Azerion Vrouwen Eredivisie-ploeg. 

Sind Jessica Torny aan het roert staat bij de Feyenoord Vrouwen krijgt Boshuizen echter steeds minder speeltijd. De aanvoerder besluit daarom deze zomer haar contract te ontbinden. Daarmee komt er een eind aan haar twee jaar in Rotterdamse dienst waarin ze in 40 wedstrijden tot 1 doelpunt en 3 assists kwam. 

 

Delen

Reacties

Tijd voor een trainerswissel als iemand die reserve is bij de beste ploeg van Nederland kan tekenen
Dat is een onverwachte transfer. Bij ons niet aan spelen toekomen en nu de stap naar één van de topteams van Nederland. Ben benieuwd in welke rol ze daar terecht gaat komen en of wij het misschien verkeerd hebben gezien (of Twente het verkeerd ziet natuurlijk).

Succes in ieder geval!
Wij het verkeerd hebben gezien? Of dat Torny het verkeerd heeft gezien?
Met wij bedoel ik inderdaad Jessica Torny. Maar met al haar ervaring reken ik erop dat ze het eigenlijk wel goed zou moeten zien. Koffiedik kijken voor nu, over een half jaar weten we waarschijnlijk meer.
Wel typisch en jammer dat ze dan hiervoor kiest, had je niet je contract voor te hoeven laten ontbinden. Had ook een transferwens kunnen aangeven zodat Feyenoord er ook nog wat aan over houdt. Blijkbaar gunde ze dat niet aan Feyenoord
Transfers in het vrouwenvoetbal leveren toch niets op joh
nee dat snap ik wel maar zo weggaan is wel vreemd toch
Je aanvoerder en een van je beste spelers op bank zetten DAT is pas raar!
Zal met de trainer te maken hebben