Training 14-07 (2)

1908.nl

Nieuws

Beelen en Wålemark trainen apart, Benita ontbreekt op training Feyenoord

Stan

Thomas Beelen en Patrik Wålemark trainden tijdens de training van vrijdag apart van de groep. De verdediger die overkwam van PEC Zwolle sloot afgelopen dinsdag aan bij de selectie van Feyenoord, maar lijkt nu dus met wat pijntjes te kampen. Wålemark is al langer herstellende van een blessure. Verder ontbreekt ook Mimeirhel Benita op de training van het eerste elftal. 

Beelen werd begin deze week gepresenteerd als nieuwe speler van Feyenoord. De 22-jarige centrale verdediger kwam voor een transfersom van bijna 3 miljoen euro over van PEC Zwolle. Dinsdag trainde hij dus voor het eerst mee met zijn nieuwe ploeg, maar tijdens het oefenduel met Club Brugge kwam hij nog niet in actie. Het is niet bekend of Beelen morgen tegen Union Sint-Gillis wel speelminuten kan maken.

Ook Wålemark traint op het complex van 1908 nog altijd apart van de groep. De Zweed moest in april een operatie ondergaan vanwege een spierblessure en is nog altijd herstellende. Het is niet bekend wanneer de buitenspeler weer volop met de groep kan meetrainen. 

Benita nam ook niet deel aan de training van het eerste elftal van Feyenoord. De rechtsback was binnen op het complex van 1908 bezig met individuele oefeningen. De rechtervleugelverdediger, die de laatste weken gelinkt werd aan een huurperiode bij Excelsior, speelde woensdag nog wel mee in de oefenwedstrijd tegen Brugge. Of hij morgen in actie kan komen tegen Union is onbekend. 

Jaden Slory, Milan Hokke en Mike Kleijn waren wel van de partij tijdens de training van Feyenoord 1. Zoals gisteren werd gemeld zullen zij desondanks aansluiten bij de Onder 21 en zit een trainingskamp naar Oostenrijk er voor hen niet in. 

Training 14-07
De Feyenoord-selectie is volop in training
walemark-traint-apart-2
Patrik Wålemark traint apart van de groep samen met Head of Performance Leigh Egger
walemark-traint-apart-1

Delen

Reacties

Traint Trauner ook mee, hij wordt niet genoemd hier?
Site begint bijna op fr12 te lijken.. waar blijven die nieuwtjes over de inkomende transfers.
Dat er nog geen inkomende transfers zijn ligt aan 1908.nl he.
Mijn god wat een niveau hebben sommige peren hier.
Weet je waarmee je de tijd lekker doorkomt? Ajax Showtime. Je hebt de Ajacieden die in hun broek schijten voor volgende seizoen, je hebt de haters en lovers van het vertrek van Tadic. Je hebt ze die denken dat St. Juste nog geen eens d-keus is voor Ajax vergeleken bij wat ze nu op de rechterflank hebben en je hebt ze die denken dat Ajax failliet gaat en gaat strijden voor plaats 6. Het is heerlijk om te zien. Ontspannend lekker genieten. Als je t uit hebt is er hier weer een supertransfer binnen.
Sauer zie ik niks over staan, is hij nu een volwaardig selectie lid?
De jongens die er het dichtst tegen aan zitten, gaan volgens mij mee. Dat waren er vorig jaar waarschijnlijk meer, omdat de selectie toen niet op orde was.
Maar de vraag is: komt die gast uit Kroatië uit de helikopter
Om Frank van Putten te citeren; "ik wil een lekkere, ronde, blonde meid om mee te rollebollen".
Komt er nog een persconferentie vandaag met Slot of niet?
Waarom zou het moeten dan? Er is geen officiele wedstrijd.
Nee dacht soms ik heb vanaf vandaag vakantie dacht Mischien wat te kijken
Gaat lekker op een terrasje zitten, genoeg te kijken.
Dat is denk ik het probleem. Hij heeft niet de leeftijd voor het terras.
Whalemark hoop dat die fit blijft ! Is toch een speler met actie en scoort makkelijk.
Tis geen walvis, maar Walemark, komt zelden zijn man voorbij ik zie echt niet wat jij bv ziet in de man. Hij scoort makkelijk, mwa 3 goals in 26 wedstrijden (317 minuten per goal) is niet slecht, maar echt makkelijk....
Walemark begint ondertussen wel gewoon een flop te worden jammer genoeg.
Beelen z'n lichaam moet nog even wennen aan het fysiekere en hoge niveau :)
Zou goed kunnen, had Wieffer dat ook niet begin vorig seizoen? Daarmee is het in ieder geval goed gekomen
Wieffer begon vorig seizoen met een blessure die hij nog vanuit excelsior had.