kramer-feyenoord

Nieuws

Oud-Feyenoorder over Arena-publiek: "Pas lawaaierig als ze voorstaan"

Dennis

Oud-Feyenoorder Michiel Kramer werkt als een rode lap op een stier in Amsterdam. Niet alleen omdat de huidige spits van RKC Waalwijk veelvuldig scoort tegen Ajax, maar ook omdat hij niet onder stoelen of banken steekt dat hij, naast oud-speler, ook aanhanger is van Feyenoord. 

Dat is ook precies zoals het Amsterdamse publiek naar Kramer kijkt; als een Feyenoorder. Dat liet men afgelopen zondag in de Johan Cruijff Arena ook blijken, in de door Ajax gewonnen wedstrijd tegen RKC (4-1). Al wist Kramer daarin toch weer zijn goaltje mee te pikken, inmiddels zijn zevende tegen de Amsterdammers uit zijn carrière.

Na geklungel in de Amsterdams defensie kon de spits zondagmiddag de 1-1 aantekenen. “Ik heb niet vaak zo'n makkelijke goal gemaakt. Beetje mazzel, op de goede plek staan, prima. Daarna vond ik het ineens vrij stil hier. Dus dat hebben we goed gedaan”, zo blikt het terug bij ESPN.

De oud-Feyenoorder heeft geen moeite zijn mening over het Arena publiek te geven. “Hier worden ze altijd pas lawaaierig als ze voor staan”, zo zegt hij met een glimlach. “Dat is hetzelfde met de staf. Die worden ook pas actief als ze voorstaan. Dat vind ik altijd wel opvallend, maar misschien hoort dat bij de voetbalwereld.”

Delen

Reacties

Mag van mij wel terugkomen naar Feyenoord, al is het alleen al als stormram.
Kramer held voor de eeuwigheid. Had tot z'n 44e kroketterende pinch-hitter mogen zijn ...
We komen namelijk niet echt om in de goals ...
Ach ik vind de sfeer in de arena de laatste jaren niet zo heel slecht. Zeker Europese wedstrijden komt er genoeg geluid van de tribunes af. Daarnaast zit zelfs in een kutjaar de arena redelijk vol. 20 jaar geleden had daar nog maar 15.000 man gezeten.
In de Kuip is dat vaak niet anders. Zeker niet tegen ploegen als RKC.
Fantastisch dit laat maar weer zien wie de mooiste club is.
Het is bij ons vaak niet anders hoor de afgelopen jaren.