dsc01689-1

Foto: Jim Breeman

Nieuws

Oud-spelers genieten van reünie

Dennis

Voorafgaand aan de openingswedstrijd tegen Olympique Lyon vond de traditionele reünie plaats van oud-Feyenoordspelers.

Feyenoord TV laat zien hoe de oud-spelers welkom worden geheten bij Rederij Spido. De genodigden stappen daar op de luxe Prinses Amalia jacht voor een uitgebreide lunch en rondvaart door de haven.

Oud-Feyenoord voorzitter Hans Venneker vertelt daarover: “De club wil de band versterken met de oud-spelers en andersom willen de spelers de band versterken met de club”. Aanwezig is een bont gezelschap van spelers uit verschillende generaties. Van krasse knarren als Joop van Daele, Leo Beenhakker en Eddy Treijtel, via zestigers als Sjaak Troost, Ben Wijnstekers en Peter Houtman, tot jongere generaties met spelers als Regi Blinker, Bert Konterman,  Ali Boussaboun en Andwelé Slory.

Boussaboun over de waarde van het de reünie: “Heel belangrijk om mensen betrokken te houden. Je zet de mensen die van waarde zijn geweest voor de club ook in het zonnetje. En voor ons is het heel leuk om bij elkaar te komen”.

Na de rondvaart worden de oud-spelers afgezet bij de Veranda en verplaatst het gezelschap naar de Kuip. “We hebben daar een groepsfoto op het veld gemaakt. Voor de mensen fantastisch. Die zien de spelers van allerlei generaties. En wij vinden het leuk daar deel van uit te maken”, aldus Venneker.

Na een staande ovatie, met een speciaal welkom voor Gerard Meijer, vertrekken de oude helden weer via de spelerstunnel en nemen plaats op de tribune. Om te kijken naar de generatie voetballers waar nieuwe helden uit worden geboren.

Foto's: Jim Breeman

dsc0164-1
dsc01681-2-1
dsc0166-1

Delen

Reacties

Die arme meneer Meijer...Gaat helaas geen jaren meer duren, ben ik bang. Goed dat ie er was!
Ik heb dat soort dingen meegemaakt in de privésfeer. Je kunt eigenlijk alleen maar hopen dat hem meer lijden bespaard blijft. Het is voor hem en zijn omgeving zo niet lang op te brengen. Ga er maar aan staan. :(