Overzicht academy: Feyenoord O18 boekt derde zege op rij

Stan

Feyenoord Onder 18 heeft vrijdag de derde competitiezege op rij geboekt. Onder 17 en Onder 14 namen het beiden op tegen AZ, terwijl Onder 13 foutloos bleef in de voorjaarscompetitie. De verslagen lees je hieronder.

Onder 21 zet zegereeks voort
Feyenoord Onder 21 heeft de perfecte start in de voorjaarscompetitie zaterdagmiddag doorgetrokken door met 1-5 te winnen van SC Cambuur. Lees hier meer.

SC Cambuur Onder 21 – Feyenoord Onder 21 1-5 (1-5)
Scoreverloop:
4’ 1-0 Bruinsma
5’ 1-1 Van der Sluijs
11’ 1-2 Van der Sluijs
15’ 1-3 Kleijn
45’ 1-4 Candelaria
45+3’ Van der Sluijs

Opstelling Feyenoord Onder 21
Van Sas, Arnaud, Candelaria, Groen (88’ Essanoussi), De Blok (73’ Pusic), Van der Sluijs, Van der Heijden (66’ Alemayehu), Hokke (66’ Zaal), Kleijn (73’ Netten), Valk, Slory.

Onder 18 in extremis naar winst
Feyenoord Onder 18 boekte vrijdagavond de derde achtereenvolgende overwinning. Op Varkenoord leek de ontmoeting met FC Groningen Onder 18 uit te lopen op een gelijkspel, maar in de blessuretijd sleepten de mannen van trainers Robin van Persie en Brian Pinas de zege over de streep . Nadat Aymen Sliti zijn team op voorsprong had gezet, trokken de bezoekers de stand gelijk via een rake kopbal. Diep in blessuretijd benutte Zepiqueno Redmond een zelf verkregen strafschop.

Feyenoord Onder 18 – FC Groningen Onder 18 2-1 (1-1)
25’ 1-0 Sliti
32’ 1-1 Eggens
90+5’ 2-1 Redmond (pen.)

Opstelling Feyenoord Onder 18
Ka, Breinburg, Elmensdorp (46’ Giersthove), Plug, Sneijer, El Harmouz, Rudisill (76’ Diniz Lima), Kraaijeveld, Neijenhuis (61’ Cruz), Ouarghi (61’ Redmond), Sliti (83’ Moses).

Gelijkspel voor Onder 17 tegen AZ

Feyenoord Onder 17 heeft aan de thuisontmoeting met de leeftijdsgenoten van AZ een punt overgehouden. Na een doelpuntloze eerste helft kwam het team van trainer Davey van den Berg kort na rust op een 0-1 achterstand. In de vijfde minuut van de blessuretijd kreeg de thuisploeg alsnog loon naar werken toen Diego Rambocus een prachtige pass van achteruit wist om te zetten in een doelpunt.

Feyenoord Onder 17 – AZ Onder 17 1-1 (0-0)
49’ 0-1 De Wit
90+5’ 1-1 Rambocus

Opstelling Feyenoord Onder 17
Zon, Ettienne, Schens (87’ Khan), Wessels, Gompel (62’ Wijks), Rambocus, Van der Ent (46’ Hoepel), Agboluaje, Onunta, Laarman (62’ Boulahrouz), Ulutas.

Veerkrachtig Onder 14 wint van AZ

Feyenoord Onder 14 heeft op bezoek bij AZ een knappe zege geboekt. Na een snelle achterstand toonde het elftal verkracht en ging het met een 1-3 voorsprong de rust in. In de tweede helft scoorde de thuisploeg snel de aansluitingstreffer, maar verder dan dat kwamen de Alkmaarders niet.

AZ Onder 14 – Feyenoord Onder 14 2-3 (1-3)
4’ 1-0 Gota-Toudji
15’ 1-1 Nedd
31’ 1-2 Kramp
35’ 1-3 Richard
43’ 2-3 Oladoyinbo Ojomo

Opstelling Feyenoord Onder 14
Frenken, Kwarten, Pengel, Adams, Elfayda, Zwartjes, Lubeya, Kramp, Nedd, Verhoeven, Dos Santos.

Onder 13 verslaat ook BVV Barendrecht

Feyenoord Onder 13 is erin geslaagdom in de thuiswedstrijd tegen topamateurclub en tevens Academy-partner BVV Barendrecht de derde overwinning van de voorjaarscompetitie te pakken. Op Varkenoord kwam de ploeg van trainer Martijn den Haan razendsnel op voorsprong, waarna de marge nog voor rust werd vergroot. In de tweede helft besliste Quincy Seck de eindstand op 3-0.

Feyenoord Onder 13 – Barendrecht Onder 13 3-0 (2-0)