Overzicht Academy: Milambo scoort wereldgoal in laatste duel voor winterstop

Stan

Voor vier jeugdteams stond afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma. De verslagen lees je hieronder.

Milambo schiet Onder 21 langs De Graafschap
Feyenoord Onder 21 heeft zaterdag het duel met De Graafschap O21 gewonnen: 2-0. Antoni Milambo was met twee afstandsschoten verantwoordelijk voor beide goals op Varkenoord.

Feyenoord Onder 21 – De Graafschap Onder 21 2-0 (0-0)
Scoreverloop:
60’ 1-0 Milambo
82’ 2-0 Milambo

Opstelling Feyenoord Onder 21
Berger, Arnaud, Valk (64’ Candelaria), De Blok, Kleijn (75’ Rais), Zechiël, Zaal, Milambo, Slory (46’ Van der Sluijs), Groen (88’ Pušić), Sauer (46’ Van der Heijden).

Onder 18 hard onderuit bij AZ
Feyenoord O18 heeft een totale offday beleefd tegen winterkampioen AZ O18. Al vanaf het begin van de wedstrijd liep de ploeg van Robin van Persie achter de feiten aan. Al na een helft spelen stond het 4-0 voor de Alkmaarders. In de slotfase van de wedstrijd werd deze stand nog verder uitgebreid en eindigde het treffen uiteindelijk in een pijnlijke 6-0 nederlaag.

AZ Onder 18 – Feyenoord Onder 18 6-0 (4-0)
7’ 1-0 Robbemond
8’ 2-0 Van den Ban
41’ 3-0 Van der Klaauw
45’ 4-0 Van der Klaauw
80’ 5-0 Menu
90+4’ 6-0 Jongens

Opstelling Feyenoord Onder 18
Ka, Cruz, Giersthove (61’ Schens), Plug, Breinburg, Sneijer, El Harmouz, Kraaijeveld, Van den Elshout (85’ Fuaad), Ezeb (61’ Van Persie), Rambocus.

Onder 16 maakt er zeven tegen Go Ahead Eagles
Najaarskampioen Feyenoord Onder 16 heeft de eerste seizoenshelft in stijl afgesloten. Op Varkenoord versloeg de formatie van trainer Erik van der Ven, die diverse spelers van Onder 15 hun debuut liet maken,  Go Ahead Eagles Onder 16 met liefst 7-4. In het eerste half uur lukte het de bezoekers uit Deventer om tot twee keer toe terug te komen van een achterstand. Echter, nog voor het rustsignaal prijkte er al een 5-2 voorsprong op het scorebord.  In de tweede helft kwamen beide teams nog twee keer tot scoren.

Feyenoord Onder 16 – Go Ahead Eagles Onder 16 7-4 (5-2)
3’ 1-0 Hoepel
8’ 1-1 Taflan
25’ 2-1 Onunta
29’ 2-2 Jankie
32’ 3-2 Hoepel
35’ 4-2 Amoah
40+1’ 5-2 Amoah
55’ 5-3 Altuntas
60’ 6-3 Akachar
62’ 7-3 Baks
71’ 7-4 Siemerink

Opstelling Feyenoord Onder 16
Vijfhuizen, Wilbrenninck-van Cuilenborg (41’ Baks), Valentijn, Pieterse (60’ Aserie), Soewarto, Laarman (41’ Nirk), Hoepel, Bakkali (41’ Akachar), Onunta (41’ Azaouagh), Amoah, Nahany (60’ Rueck).

Vrouwenvoetbal:

Jong Feyenoord (v) na rust langs AZ
Tijdens de laatste wedstrijd van de najaarsreeks behaalde Jong Feyenoord (v) een overtuigende 0-4 zege op de leeftijdsgenoten van AZ. Nadat er in de eerste helft nog geen doelpunten te noteren vielen, was de ploeg van trainer Adam den Boer na rust een stuk beter op dreef. Na de snelle openingstreffer van Summer Haesakkers liep het via Eva Nguyen en Dechamaily Lont uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. De ingevallen Eline Oudejans zorgden diep in blessuretijd voor het slotakkoord.

Jong AZ (v) – Jong Feyenoord (v) 0-4 (0-0)
49’ 0-1 Haesakkers
57’ 0-2 Nguyen