feyenoord-o13-az-o13-0-4-jim-breeman-sports-photography-4

Jeugd

Overzicht Academy: overwinningen voor Feyenoord O18, O14 en O13

Stan

Feyenoord Onder 18 wist zaterdag op Varkenoord drie punten aan haar totaal toe te voegen. In de ontmoeting met PEC Zwolle Onder 18 had Muhammed Sarigül middels een doelpunt en een assist een belangrijk aandeel in de overwinning. Ook Onder 14 en Onder 13 konden het zoet van een winstpartij proeven. De verslagen lees je hieronder.

Onder 21 verliest bij ADO Den Haag

Feyenoord Onder 21 heeft de goede lijn in de competitie niet doorgetrokken. Op Sportpark De Aftrap werd met 2-1 verloren van ADO Den Haag Onder 21. De verloren wedstrijd betekent duur puntenverlies met oog op het vervolg van de voorjaarscompetitie.

ADO Den Haag Onder 21 - Feyenoord O21 2-1 (1-0)

Scoreverloop:
37’ 1-0 Reinders
75’ 1-1 Sauer
87’ 2-1 Broekhuizen

Opstelling Feyenoord Onder 21
Kroesen; Benita (73’ Baars), Valk, Hokke, Kleijn (90’ Van der Zeeuw); Karim (73’ Rais), Milambo (46’ Zechiël), ‘t Zand; Slory (60’ El Moussaoui), Van der Heijden, Sauer.

Onder 18 verslaat PEC Zwolle

Het is Feyenoord Onder 18 gelukt om zich te herstellen van de nederlaag van vorige week tegen FC Utrecht. Op eigen veld werd er met 2-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Muhammed Sarigül bracht het team van trainer Henk Brugge al na een kwartier spelen op voorsprong. Halverwege de tweede helft kopte Djomar Giersthove de latere 2-0 eindstand op het scorebord.

Feyenoord Onder 18 - PEC Zwolle Onder 18 2-0 (1-0)
15’ 1-0 Sarigül
65’ 2-0 Giersthove

Opstelling Feyenoord Onder 18
Berger, Arnaud, Elmensdorp, De Blok, Breinburg (46’ Pusic), Giersthove, Redmond, Plug, Rust (46’ Smith), Sarigül (79’ Van Tol), Sliti (61’ Cruz).

Onder 15 in slotfase onderuit in Utrecht

Voor de tweede achtereenvolgende week heeft Feyenoord Onder 15 een nederlaag moeten incasseren. Op bezoek bij FC Utrecht kwam de ploeg van oefenmeester David Toxopeus nog wel op voorsprong via Matthew Amoah, maar moest het in de tweede helft toezien hoe de thuisclub eerst langszij kwam en in de slotfase uiteindelijk er zelfs met de overwinning vandoor ging.

FC Utrecht Onder 15 - Feyenoord Onder 15 2-1
28’ 0-1 Amoah
51’ 1-1 Jones
68’ 2-1 Van Ommeren

Opstelling Feyenoord Onder 15
Thomassen, Soewarto, Valentijn, Roovers (40’ Bakkali), Nobel, Rueck (53’ Koka), Hoepel, Khan, Neijenhuis, Amoah, Onunta.

Onder 14 boekt overwinning op PEC Zwolle
Feyenoord Onder 14 heeft zich zaterdag gerevancheerd van de nederlaag die het vorige week tegen PSV had opgelopen. In opnieuw een uitwedstrijd bleek het team van Erik van der Ven de sterkste in de confrontatie met PEC Zwolle Onder 14. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Mika Pieterse.

PEC Zwolle Onder 14 - Feyenoord Onder 14 0-1
20’ 0-1 Pieterse

Opstelling Feyenoord Onder 14
Van Bennekom, Zouan (36’ Zwartjes), Pieterse, Faik (36’ Hornstra), Ramos (36’ Janssen), Aserie, Wilbrenninck-van Cuilenborg (61’ Wartes), Akkermans, Silva Dias, Black, Leimena (61’ Tuur)

Ruime winstpartij voor Onder 13 in Den Haag

Feyenoord Onder 13 had tijdens de competitiewedstrijd met ADO Den Haag Onder 13 weinig moeite met haar opponent. Op Sportpark De Aftrap kwamen de pupillen van trainer Martijn den Haan uitstekend voor de dag en wist het na een ruststand van 0-2 uit te lopen na een mooie 0-5 eindstand. Dinsdagmiddag reist Onder 13 af naar koploper Vitesse Onder 13.

ADO Den Haag Onder 13 - Feyenoord Onder 13 0-5
14’ 0-1 Demirezen
26’ 0-2 Hetmanov
39’ 0-3 Dos Santos Sebastiao