paixao

Paixão verliest met Brazilië O23; Zerrouki en Lingr vallen in voor hun land

Igor Paixão mocht bij zijn debuut in het Olympisch Elftal van Brazilië Onder 23 direct in de basis starten in de eerste van de twee oefenduels tegen Marokko Onder 23. De Brazilianen verloren het eerste oefenduel met 1-0 door een doelpunt van de Marokkaanse aanvaller Zakaria El Ouahdi. Paixāo werd vlak voor tijd naar de kant gehaald voor invaller Maurício. Maandag wordt het tweede duel tussen de leeftijdsgenoten van Marokko en Brazilië gespeeld.

Ramiz Zerrouki moest tot minuut 77 vanaf de bank toezien hoe zijn land tegen Tanzania in de strijd om deelname aan de Afrika Cup op een 0-0 bleef steken. Zerrouki mocht het laatste kwartier invallen voor Adem Zorgane. Algerije staat ondanks het gelijkspel nog altijd soeverein aan kop in groep F van het kwalificatietoernooi op acht punten voorsprong op nummer twee Tanzania. Dinsdag 12 september staat het uitduel tegen Senegal voor de Algerijnen op de kalender.

Ondrej Lingr viel in het EK-kwalificatieduel in groep E tussen Tsjechië en Albanië na 86 minuten in voor aanvaller Tomas Cvancara bij een stand van 1-1, wat tevens de uitslag van het duel tussen beide landen bleef. De Tsjechen staan aan kop in de groep met acht punten uit vier wedstrijden met één punt voorsprong op de tegenstander vanavond, Albanië. Zondagavond speelt Tsjechië nog een oefenduel tegen Hongarije om 18:00 uur.

Marokko O23 - Brazilie O23 1-0

Algerije - Tanzania 0-0

Tsjechië - Albanië 1-1