dsc00401

1908.nl

De Feijenoorder

Parkeeronduidelijkheid P+R Beverwaard

Van de redactie

De P+R Beverwaard is een populaire parkeerplek voor Rotterdammers. Deze parkeergelegenheid wordt veel gebruikt tijdens de thuiswedstrijden van Feyenoord.  Onlangs verschenen er verschillende meldingen waarbij supporters vraagtekens hadden bij de kosten van de P+R Beverwaard tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord. Deze onduidelijkheid willen wij in samenspraak met Feyenoord graag wegnemen.

Welke twee mogelijkheden zijn er rondom P+R Beverwaard?
Het terrein bestaat uit twee parkeermogelijkheden. Eén van deze mogelijkheden is het parkeerdek bovenop de RET-Remise Beverwaard. Dit parkeerdek heeft 508 parkeerplekken en is te allen tijde GRATIS!

Buiten het parkeerdek is optie twee namelijk: P10 (Klik hier). P10 is een terrein waarop supporters met een P10-kaart kunnen parkeren. Deze kaartjes zijn voor €5,- te koop in de ticketshop van Feyenoord of aan de poort van het parkeerterrein. Hier zal ook een controle plaatsvinden op jouw aangeschafte kaart.

Onlangs zijn er vanuit supporters een aantal meldingen gekomen dat er entree is gevraagd voor het parkeren op het parkeerdek. De verantwoordelijke partijen zijn hierop aangesproken en sindsdien lijkt dit goed te gaan. Echter is hier wel uit voortgekomen dat wij deze communicatie doen om supporters te informeren over het feit dat het niet nodig is te betalen om op deze parkeerplaats te parkeren.

Verzoek aan Feyenoord (mobiliteitsafdeling)
De supportersvereniging heeft een verzoek ingediend bij de club om de informatieverschaffing over deze parkeerplaats duidelijker te maken in de ticketshop. Op dit moment wordt er vermeld: P10 P+R Beverwaard. Wij zouden graag een aanpassing zien naar de vermelding: P10 (Nabij P+R Beverwaard). Op die manier zie je duidelijk het verschil tussen de ‘echte’ P+R Beverwaard en het ingerichte vak P10 (dat op een steenworp afstand ligt van de tram).

Mocht jij ondanks de ondernomen stappen toch nog denken dat er niet juist wordt gehandeld bij aankomst op het parkeerdek, neem dan contact op via supporterszaken@defeijenoorder.nl.

Delen

Reacties

Nog steeds vragen ze om te betalen bij de P+R Beverwaard.. wat een puinzooi
Ik heb dus 10,- betaald bij de eerste thuiswedstrijd voor p&r en dat blijkt nu gratis te zijn… kerel had een pinautomaat en er stonden er meer, met Feyenoord hesje
Er zijn altijd geldwolven die mensen geld aftroggelen. 😡
Ik had ook begrepen dat het parkeren op beverwaard betaald geworden was.
Inmiddels wel 2x via ticketshop en 2x aan de poort betaald. Lekker dan. Vervolgens zeiden de parkeerwachverkeersregelaars dat verderop P 10 gratis was. Fijne zakkenvulkers
Dus 8x betaalt 😦 (je zegt het dubbel…)
Inmiddels wel 2x via ticketshop en 2x aan de poort betaald. Lekker dan.
Bij de JCS verwezen ze me ook door naar P10 waar je moest aftikken, goed dat hier onderzoek naar is gedaan
Wil niet lullig doen maar dit stond al heel lang op Reddit. Dus geen onderzoek van defeijenoorder
DeFeijenoorder eigend weer onterrecht succes toe!