kuip

Nieuws

Partnership Feyenoord en EMboost met drie jaar verlengd

Van de redactie

EMboost is ook het komend seizoen Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1 en Official Hospitality Partner van Feyenoord. Het partnership met het eventmarketingbureau uit Hendrik-Ido-Ambacht is met drie jaar verlengd tot medio 2027.

EMboost is al geruime tijd onderdeel van het zakelijk netwerk van Feyenoord. Sinds het seizoen 2023-2024 is het bedrijf aan de club verbonden als Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1. Als onderdeel van het partnership verzorgde EMboost afgelopen seizoen (zakelijke) hospitality-arrangementen rondom de thuiswedstrijden van Feyenoord.  Ondernemers met een Feyenoord-hart krijgen met zo’n arrangement een geheel verzorgde middag of avond, met naast een wedstrijd op Eredivisieniveau ook een lunch of diner en andere extra’s. 

Vertrouwd gezicht
Ruud van der Knaap, commercieel directeur Feyenoord: ‘EMboost is en blijft een vertrouwd gezicht binnen ons zakelijk netwerk. Het bedrijf is een trouwe aanwezige bij evenementen van de Feyenoord Business Club. Toen we het Official Partnership voor Feyenoord Vrouwen 1 ondertekenden, is van beide kanten de intentie uitgesproken om de samenwerking na één jaar te verlengen. We zijn blij dat de wederzijdse verwachtingen zijn waargemaakt. Via EMboost kunnen we een bredere doelgroep interesseren voor de wedstrijden van Feyenoord.  Dat biedt commerciële kansen, maar het zorgt vooral ook voor extra aandacht en waardering voor ons vrouwenteam, dat de laatste jaren flink aan de weg timmert.’

Toenemende interesse
Ook Wim Jansen Jr., Directeur/partner van EMboost, is blij met de contractverlenging: ‘Dankzij onze jarenlange ervaring als Hospitality Partner weten we hoe we mensen een mooie Feyenoord-beleving kunnen bieden. EMboost en Feyenoord passen bij elkaar; we hoefden dan ook niet lang na te denken over een verlenging. Als Feyenoord-supporter ben ik trots om onderdeel te blijven van de Feyenoord-partnerfamilie. Dat we in 2025 ons 25-jarig jubileum als Hospitality Partner vieren, maakt het extra mooi.’  

Over EMboost
EMboost creëert en organiseert events en sport- & incentivereizen in binnen- en buitenland. Dit doen we met een team van gepassioneerde en ervaren professionals. Een event moet een onvergetelijke ervaring zijn, tot in de puntjes verzorgd én begeleid. Daarom wil je vertrouwen op een partij met 30 jaar ervaring, die met je meedenkt over impact en budget, die de grenzen opzoekt en verwachtingen overtreft. EMboost creëert events & reizen die raken! EMboost mag ook tal van Feyenoord Business Club leden tot haar klanten rekenen.

Delen

Reacties

Nog geen reacties