pedersen

VK Sportphoto

Nieuws

Pedersen: "Er is niks concreets, Feyenoord is op dit moment de perfecte club"

Van de redactie

Marcus Pedersen is niet van plan te vertrekken bij Feyenoord. De rechtsback geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat hij klaar is om voor zijn plek in het elftal te gaan. "Op dit moment is Feyenoord de perfecte club voor voetballers", aldus de Noor.

Pedersen had een korte vakantie deze zomer. "Ik had een heupblessure en moest herstellen om op tijd fit te geraken voor de voorbereiding, waardoor ik maar twee weekjes vrij heb gehad. Daarin heb ik voor mezelf getraind om honderd procent fit te worden. Dat ben ik nu. Ik voel dat ik hier voor mijn plek kan gaan komend seizoen", sprak de 23-jarige verdediger.

Het langere verblijf van trainer Arne Slot is cruciaal voor de Noorse international. "Ik heb hem de laatste twee jaar van dichtbij gevolgd en gezien hoe hij de club heeft getransformeerd. Het was voor de club heel belangrijk dat hij bleef. Iedereen is gewend aan zijn manier van spelen en hij heeft een heel goede band met de spelers. Hij is wel eens kritisch op mij, maar dat bevalt me wel. Dat maakt mij beter. Ik heb liever dat hij wat tegen mij zegt, dan dat hij stil is. Dat betekent namelijk dat hij met je bezig is en om je geeft."

Dat Slot kritisch is, ziet Pedersen juist positief in. "Ik zie het trouwens helemaal niet als kritiek, maar als coaching. Van buitenaf lijkt het misschien alsof hij soms schreeuwt, maar wij als spelers voelen dat niet zo. Hij is een trainer met een enorme voetbalintelligentie, die alle details opmerkt. Door hem hebben we enorme stappen gezet. Omdat hij ons dingen heeft geleerd die niet alle trainers zien."

Een vertrek uit Rotterdam ziet Pedersen dan ook het liefst niet. Recentelijk verschenen er een aantal berichtgevingen over interesse in de rechtsback van Feyenoord. "Maar er is niks concreets. Het zijn slechts geruchten. Mijn hoofd is volledig bij Feyenoord. We gaan de Champions League in, dat is ook voor mij een droom. Ik heb mijn zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen, omdat ik mijn focus op het veld wil hebben. Het wordt weer een heel lang seizoen en iedereen begint natuurlijk weer op nul, maar ik zie wel dat we een heel sterke selectie hebben. Op dit moment is Feyenoord de perfecte club voor voetballers."

Delen

Reacties

Als Geert gaat, beter ook om ingespeelde rechtsback te houden. Maar denk dat Trauner Beelen en Kasanwirjo misschien wel te zwak is voor CB R in the Champions League. Trauner blessure en je kachelt veel achteruit.
Ik vind het mooi goede rechtsback die perfect onder slot past
Uistekende prof.
Moet nog wel wat stappen zetten, maar is op de goede weg.
Zeer zeker.
Zijn laatste pass mag echt verbeteren.
Voor de rest staat deze jongen er altijd en werkt keihard!
@FTM Verwacht je nog dat Geertruida vertrekt ?
Natuurlijk blijft het niet bij deze concrete toenadering, gaat echt nog wel wat komen
Leizpig is wel afgehaakt na afwijzing 2e bod?
Leipzig is een rijke club waarom komen ze niet met een 3e bod?
Omdat dat niet past in hun filosofie
Je ziet aan Geertruida dat hij weg wil. Hoop voor hem dat er een goede club komt die een mooie bod neerlegt.
Wat een onzin, dat zie je helemaal niet. Dat is je eigen invulling obv de verschenen artikelen.
Gaat er deze week nog wat gebeuren @FTM?
Reken er maar niet oo : te kloeze terug van vakantie , maar nu is diegene , die het juridische gedeelte verzorgd bij feyenoord met vakantie , dus zoals het er nu naar uitziet, kan het nog weken gaan duren.....
Als deze mannen op vakantie zijn staat de mobiel echt niet uit, hoor. DtK gaf vorig jaar ook al aan dat hij tijdens de vakantie door is blijven werken, met besef dat dat niet optimaal was voor zijn familie. En we hebben allemaal tijdens COVID ervaren dat je niet bij elkaar op schoot hoeft te zitten om knopen door te hakken. Komt gewoon goed, want alles gaat door.
Als Geertruida dan vertrekt, willen ze dan nog een rechtsback en Centrale halen of alleen een rechtsback
@FTM,Hoelang gaat het nog duren voordat er eindelijk versterkingen bij gaan komen?
Prima om deze jongen te houden, speelt tot nu toe goede voorbereiding