beelen-feyenoord

Feyenoord.nl

Nieuws

Beelen: "Veel dingen die positief richting Feyenoord wezen"

Stan

Als een van de versterkingen van Feyenoord richting het nieuwe seizoen zat Thomas Beelen gister in de helikopter tijdens de Open Dag van de Rotterdammers. Eenmaal geland stond de van PEC Zwolle overgekomen verdediger stadionspeaker Peter Houtman en ESPN te woord.

Als Beelen de helikopter uitstapt vertelt hij in gesprek met Houtman zijn ogen uit te kijken. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt, dit is wel een bijzondere ervaring. Boven de stad gevlogen, mooi om te zien, en die landing hier is wel bijzonder."

In een gevulde Kuip laat de nieuwste aanwinst van Feyenoord weten uit te kijken naar zijn tijd in Rotterdam. "Ik heb er zelf gewoon zin in. Voor mij het is een hele mooie stap en ik heb gewoon zin om hier aan de slag te gaan en hier in De Kuip te gaan spelen."

Vervolgens verschijnt Beelen voor de camera’s van ESPN, waar hij uitlegt waarom hij de kampioen van Nederland boven andere clubs verkoos. "Ik zat wel in een redelijke luxepositie, denk ik. Dat was nieuw voor mij. Maar uiteindelijk is Feyenoord een topclub, kampioen geworden, we gaan de Champions League in, en een trainer waar je graag mee samen wil werken. Dus uiteindelijk gewoon veel dingen voor mij die wel positief richting Feyenoord wezen. Ik had er ook gewoon een goed gevoel bij dus uiteindelijk ben ik gewoon heel blij om hier te zijn."

Beelen beschrijft tenslotte wat voor type speler hij is. "Ik ben een verdediger, dat weten de meesten wel waarschijnlijk. Ik ben een voetballende speler, denk ik. Het verdedigen hebben ik het afgelopen jaar ook wel geleerd natuurlijk. Ik hou ervan om door te dekken, om kort op m’n man te zitten en denk dat ik voetballend wel wat bij kan dragen aan de ploeg."

Delen

Reacties

Vriend .... wij zijn een club van geen woorden maar daden .... ;-) Laat het maar zien!